Pro Whey 3G, 908 g

Pro Whey 3G, 908 g
Cijena: 209,00kn
  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

Pro Whey 3G, 908 g

POSEGNITE ZA SVOJIM CILJEVIMA! 

PRO WHEY 3G-protein sirutke je idealan dnevni proteinski dodatak za one koji pokušavaju održati idealnu mišićnu masu za vrijeme napornih aktivnosti ili kroz cijele periode intenzivnog vježbanja. Sportaši na Olimpijadi, bodybilderi i zdravstveno osvješteni ljudi širom svijeta već godinama uživaju u odličnoj kvaliteti i okusu MVP proteina. 

U ovoj je formuli protein sirutke napredni spektar bioaktivnih glutamin mikropeptida, izabranih tipova enzima te velikog spektra esencijalnih amnikiselina (BCAA i ostale). Ova superiorna formula daje dobro doziranu proteinsku nadopunu, dodatak za apsorpciju u sistem, održavanje, oporavak i rast mišića.Doprinosi smanjenju tjelesne težine, ali samo kao dio dijete uz odabrani režim vježbanja. Protein sirutke je rijetko kvalitetan dodatak prehrani, jednostavan za uporabu. 

  • 5 g bcaa po serviranju
  • sadrži visoki udio whey izolata
  • ne sadži aspartam
  • na sadrži šećer, gluten i konzervanse
  • dodan glutamin
  • odličan okus i topivost
  • dostupan u različitim okusima

Zašto trebam koristiti PROWHEY? 

Prowhey protein je prvi proizvod koji trebate koristiti ako ste ozbiljni u vezi sa zdravljem. Razmišljajte o tijelu kao da je auto, auto neće voziti bez goriva, isto će se desiti ako ne koristite protein koji hrani mišiće. Proteini izgrađuju mišiće i svi bi to trebali znati. Pa čak i ako ne trenirate , tijelo ipak treba stalnu količinu proteina za pokretanju praktički svih metaboličkih procesa potrebnih za održavanje zdravlja. 

Kada i kako koristiti PROWHEY? 

PROWHEY treba koristiti kroz cijeli dan kako bi se nahranili mišići kojima je to prijeko potrebno. Dobro je uzeti PROWHEY ujutro i nakon vježbanja. Pokušajte uzimati protein svaka tri sata kroz hranu ili kao PROWHEY napitak. Pomiješajte PROWHEY sa 4-5dcl malomasnog mlijeka ili sa čistom vodom.

Trebam li uzimati PROWHEY u određenim razdobljima? 

Definitivno ne! PROWHEY se treba uzimati svaki dan, svakoga tjedna, svake godine. Protein je neophodan i treba se uzimati svakodnevno, bez iznimaka, ako želite maksimalni rast i obnovu zdravlja.

Zašto trebam koristiti PROWHEY prije nego bilo koji drugi protein? 

PROWHEY je napravljen sa CFM proteinom sirutke, jednom od najnaprednijih prirodnih proteina današnjice. Ne sadrži aspartam. Zamjena za šećer (aspartam) koji uzrokuje zabrinjavajuće simptome gubitka memorije i tumora 
na mozgu, a MVP laboratoriji garantiraju najveću kvalitetu sirovina kako biste dobili čistoću, svježinu i najbolju inovativnu prehranu koja postoji danas na tržištu.

Koje druge proizvode mogu koristiti s PROWHEY-om kako bi maksimalizirao njegov učinak? 

Pokušajte koristiti GLUTAMIN za bolju apsorpciju proteina.

Sastav:

Pro Whey 3G

Pakiranje:

908 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro

Slični artikli