Metapure Zero Carb Whey, 908 g, -50 % na drugi kupljeni

-25%

Metapure Zero Carb Whey, 908 g, -50 % na drugi kupljeni

Regularna cijena: 518,00kn 388,50kn

  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

Metapure Zero Carb Whey, 908 g, -50 % na drugi kupljeni

Bez ugljikohidrata, bez šećera, bez masti, bez laktoze!

Ako tražite vrhunski izolat sirutke bez ugljikohidrata i ostalih štetnih dodatka, ovo je proizvod za vas. S tom svhom je QNT, veliki poznavalac potreba sportaša, izradio proizvod koji se zove Metapure Zero Carb Whey Isolate, najčišći koji se može naći na tržištu, nastao od izolata sirutke koji vašem organizmu pruža samo najčišće i najkvalitetnije hranljive tvari.

Ovaj dodatak prehrani je izvrstan partner sportašima i ostalim ljudima koji žele izgubiti suvišnu mast bez žrtvovanja mišićnog potencijala uz pravilnu prehranu i režim vježbanja. Metapure Zero Carb je zbog svog jedinstvenog načina proizvodnje na vrhu tehnologije. Lako se otapa, jednostavno se miješa, ne uzrokuje želučane smetnje i bogat je esencijalnim aminokiselinama. Velika prednost je u tome što ne sadrži ugljikohidrate, masti, šećer i laktozu koji bi usporili vaš napredak, a u isto vrijeme doprinosi rastu i održavanju mišićnog tkiva.

Upotreba:

Pomiješati 2 mjerice praha od 30 g s 500 ml vode i uzeti jednom dnevno. Najbolje nakon treninga. Preporučene dnevne doze ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Pakiranje:

908 g x 2 (-50 % na drugi kupljeni)

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro