Besplatna dostava iznad 400 kn

Neispravan email.

Nagradna igra "7 x bolja prilika za dobitak"

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „7 x bolja prilika za dobitak“ je Polleo Adria d.o.o.,  Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, OIB:12791380945.

 

Članak 2.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi stanovnici Republike Hrvatske u dobi od 18 godina i više. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati direktori, menadžeri i zaposlenici, kao niti uži članovi obitelji direktora, menadžera i zaposlenika Polleo Adria d.o.o.

Za sve upite vezane uz ovu nagradnu igru potrebno je obratiti se Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb.

 

Članak 3.

Nagradna igra započinje 09. prosinca 2019. i završava u 23:59 h, 26. prosinca 2019. Svi zahtjevi moraju biti izvršeni do 23:59 na datum završetka. Nakon datuma završetka nagradne igre, zahtjevi više neće biti prihvaćeni.

 

Članak 4.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, potrebno je da sudionici na web stranici www.boljipokloni.com upišu svoju e-mail-adresu. Polleo Adria drži pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji ne upiše ispravnu e-mail adresu. Uz prijavu na web stranici, ukoliko sudionik zaprati Instagram profil Polleo Sporta, te tagira nekoga u komentar ispod nagradnog posta povećava svoje šanse za dobivanjem poklon paketa.

 

Članak 5.

U periodu nagradnog natječaja dijeli se 7 poklon paketa. Ovisno o vremenu kada se natjecatelj prijavi na link, ulazi u bubanj za neki ili sve poklon pakete. Npr. ukoliko se natjecatelj prijavi prvi dan ima šanse za osvajanjem svih 7 poklon paketa, a ukoliko se prijavi zadnji dan ima priliku osvojiti samo jedan, zadnji poklon paket. Datumi objava sadržaja poklon paketa i datumi izvlačenja dobitnika, te vrijednost paketa navedeni su niže:

  • Poklon paket 1 u vrijednosti od 229,91 kn bit će otkriven 09.12. Izvlačenje dobitnika je 13.12.2019.
  • Poklon paket 2 u vrijednosti od minimalno 599,99 kn, a maksimalno 629,99 kn bit će otkriven 13.12. Izvlačenje dobitnika je 16.12.2019.
  • Poklon paket 3 u vrijednosti od 369,99 kn bit će otkriven 16.12. Izvlačenje dobitnika je 19.12.2019.
  • Poklon paket 4 u vrijednosti od 329,97 kn bit će otkriven 19.12. Izvlačenje dobitnika je 21.12.2019.
  • Poklon paket 5 u vrijednosti od 755,00 kn bit će otkriven 21.12. Izvlačenje dobitnika je 24.12.2019.
  • Poklon paket 6 u vrijednosti od 179,88 kn bit će otkriven 24.12. Izvlačenje dobitnika je 25.12.2019.
  • Poklon paket 7 u vrijednosti od 587,84 kn bit će otkriven 25.12. Izvlačenje dobitnika je 27.12.2019.

 

Članak 6.

Imena dobitnika bit će objavljena na promo stranici www.boljipokloni.com, na Instagram profilu Polleo Sporta te će dobitnik također biti obaviješten o osvojenoj nagradi putem maila. Sudionici u nagradnoj igri, odnosno dobitnici  prihvaćaju obvezu objave imena i prezimena te email adrese na prethodno navedenim kanalima za potrebe priređivača nagradne igre.

 

Članak 7.

Nakon objave imena dobitnika, dobitnik je dužan javiti se u inbox Instagram profila Polleo Sporta ili odgovoriti na poslani mail u roku od 24 sata te poslati osobne podatke kako bi nagrada bila isporučena. Isporuku nagrade dobitnici dogovaraju s Priređivačem.

 

Članak 8.

Ograničenje od odgovornosti: organizator nije odgovoran za sudionike koji sudjeluju u nagradnom natječaju. Također, organizator nije dogovoran za unose koji nisu uspješno izvršeni zbog tehničke pogreške bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na, tehnički prekid web stranice ili pad web stranice).

 

Članak 9.

Nagrada nije prenosiva ili zamjenjiva i ne može biti mijenjana za gotovinu ili bilo koji drugi oblik naknade. Svaki sudionik je odgovoran za točnost unosa svojih podataka. Ako sudionik dostavi nepotpune ili netočne informacije, sudionik će izgubiti nagradu. Novac kao niti bilo koji drugi oblik kompenzacije neće biti isporučen. Nagrade su podložne raspoloživosti, te ako neke stavke više nisu dostupne, Polleo Adria zadržava diskrecijsko pravo zamijeniti istu s alternativnom nagradom jednake ili više vrijednosti.

 

Članak 10.

Ako se, iz bilo kojeg razloga, ovaj nagradni natječaj nije u mogućnosti provoditi prema planu, ili postoji neki razlog izvan kontrole organizatora koji oštećuje ili utječe na administraciju, sigurnost, pravednost, integritet ili pravilno provođenje ove nagradne igre, organizator može po vlastitom nahođenju otkazati, prekinuti, mijenjati ili obustaviti nagradnu igru, te uvjete ulaska.

 

Članak 11.

Jedna osoba može unijeti samo jednu e-mail-adresu. Ne prihvaćaju se skupni, automatizirani, strojno potpomognuti, unosi od treće strane, grupni unosi ili više ponovljenih zahtjeva iz istog domaćinstva. Polleo Adria d.o.o. zadržava pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji nije ispoštovao pravila načina unosa e-mail adrese. Ako se bilo koji sudionik ne pridržava ovih uvjeta unosa e-mail adresa, zahtjev će biti odbačen. Svaki pokušaj unosa višestrukih e-mail adresa u pokušaju prijevare ili zloupotrebe bit će diskvalificiran, kao i pokušaj pružanja lažnih ili nepravilnih informacija. U slučaju bilo kakvog spora glede provođenja nagradne igre, odluka Polleo Adria d.o.o. je konačna.

 

Članak 12.

Zahtjevom za nagradu, sudionici potvrđuju da Polleo Adria d.o.o. može zadržati i ažurirati njihove podatke kao i podatke o adresi isporuke koje su bili dostavili, i to isključivo radi provođenja nagradne igre. Sudionici potvrđuju da Polleo Adria d.o.o. nije odgovorna za neisporuku nagrada kod onih sudionika koji su dostavili netočnu ili nepotpunu adresu i da Polleo Adria d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakve odgode u isporuci nagrada. Isporuke se neće izvršiti na adrese izvan Republike Hrvatske. Nakon isporuke nagrade, prestaje sva odgovornost Polleo Adria d.o.o.. Ulaskom u ovu nagradnu igru, sudionici prihvaćaju da se osobni podaci dostavljaju trećoj strani isključivo kako bi se olakšala isporuka nagrade.

 

Članak 13.

Sudionik svojom prijavom pristaje postati dio newsletter baze organizatora.

 

Članak 14.

Zaštita podataka: Osobne informacije o sudionicima koristit će se samo u svrhu provođenja ove nagradne igre i neće se koristiti u bilo koju drugu svrhu bez prethodnog odobrenja. Organizator može proslijediti osobne podatke sudionika svojim parterima kako bi pomogao u provođenju ove nagradne igre ili komuniciranju sa sudionicima u vezi s nagradnom igrom. Promotor je vezan Zakonom o zaštiti podataka koji se primjenjuju u zemljama u kojima se promocija promovira.

 

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

 

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.


Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

Pratite nas na:

Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu