tactix Bravo

-23%

tactix Bravo

Regularna cijena: 5.590,00kn 4.299,99kn

 • WEBSHOP
  Raspoloživo
  Rok isporuke 2-5 radnih dana
  SPLIT
  Neraspoloživo
  VELESAJAM
  Neraspoloživo
  OSIJEK
  Neraspoloživo
  VARAŽDIN
  Neraspoloživo
  WEST GATE
  Neraspoloživo
  ZADAR
  Neraspoloživo
  ARENA
  Neraspoloživo
  PORTANOVA
  Neraspoloživo
  RIJEKA
  Neraspoloživo
  CENTAR ZG
  Neraspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Neraspoloživo
  CC EAST
  Neraspoloživo
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Neraspoloživo

tactix Bravo

Kombinacija vrhunskih performansi i taktičkih funkcija

 • 1,2-inčni Garmin Chroma Display™ zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s iznimno čvrstim safirnim staklom
 • Dva načina rada pozadinskog osvjetljenja podržavaju normalnu upotrebu i upotrebu s naočalama za noćno gledanje
 • EXO™ antena od nehrđajućeg čelika uklopljena je u masku s crnim ugljičnim slojem sa svojstvima dijamanta (DLC) koja je hrapava kako bi bila još otpornija na abraziju, antirefleksivna i robusna
 • Kamuflažne crne boje, robustan i čvrst i inspiriran zahtjevima taktičke opreme koja je namijenjena upotrebi na terenu
 • Prijemnik signala GPS/GLONASS sustava iznimne osjetljivosti
 • Poseban taktički profil s posebnim taktičkim podatkovnim poljima s dvostrukim mrežnim koordinatama, prethodno učitanim aplikacijama kao što je Jumpmaster i projekcijom točaka.

Fenix 3 Sapphire collection

tactix® Bravo je GPS sportski sat za taktičko treniranje i navigaciju na otvorenom koji kombinira posebne taktičke funkcije, fitness treninge i pametne funkcije. Sve se to nalazi u potpuno crnom, robusnom i čvrstom kućištu napravljenom da se može nositi s taktičkim okruženjem, dok dva načina rada zaslona osiguravaju izvrsnu čitljivost u normalnim uvjetima i mogućnost isključivanja za vrijeme operacija koje uključuju naočale za noćno gledanje.

Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima

Nenametljivi tactix Bravo ima metalne dijelove prekrivene crnim DLC slojem i zaobljeno staklo koje ne reflektira svjetlost. Isporučuje se s dva čvrsta plastična remena s 3 prstena u crnoj i maslinasto zelenoj boji. Sat je opremljen EXO™ antenom od nehrđajućeg čelika uklopljenom u masku na koju je nanesen crni ugljični sloj dijamantnih svojstava (DLC). Maska je hrapava kako bi bila otpornija na abraziju, robusna je i ne reflektira svjetlost, a sve se to nalazi u kućištu kojemu izrazitu čvrstoću i izdržljivost daju staklena vlakna. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam da svoje podatke vidite u svim uvjetima osvjetljenja. Način rada za noćno gledanje koje aktivira korisnik smanjuje pozadinsko osvjetljenje na razinu koja ne smeta prilikom nošenja naočala za noćno gledanje. tactix Bravo je sat vodootporan na dubinama do 100 metara, a baterija mu traje do 50 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™, 20 sati kada radi kao GPS i do 3 tjedna kada se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama).

Ugrađene taktičke funkcije

Taktičke funkcije uključuju poseban taktički profil aktivnosti, aktivnost s instruktorom skoka, projicirane točke i format s dvostrukim položajem stranice s podacima o GPS koordinatama koji podržava MGRS, stupnjeve, minute i sekunde i mnoge druge.

Fenix 3 Sapphire collection

Navigirajte svojim putem

tactix Bravo opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas korištenjem GPS-a i ABC senzora (visinomjera, barometra i kompasa) vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Funkcija TracBack® vodi vas do početne točke istim putem kojim ste se kretali. Ugrađeni senzori daju informacije o smjeru, nadmorskoj visini i promjenama vremena. Dok se krećete, sat bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Možete i označavati lokacije kao što su ciljevi, zone doskoka, kamperi, vozila hitne pomoći ili prolazne točke. Pomoću sata tactix Bravo možete stvoriti točku i navigirati do nje ili slijediti stazu.

tactix Bravo je opremljen i ANT+® i Bluetooth®3 tehnologijama za bežično povezivanje, a njegove pametne funkcije omogućuju bežično dijeljenje lokacija i ruta.

Više od ABC senzora

tactix Bravo opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim kompasom s 3 osi. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi osigurava točno određivanje smjera u svim uvjetima kako biste zadržali taktički pregled situacije bez promjene položaja. Ako želite točna mjerenja temperature, uparite tactix Bravo s našim vanjskim tempe senzorom temperature.

Dokaz vašeg potencijala

tactix Bravo opremljen je dodatnim funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Funkcija procjene maksimalne vrijednosti VO2 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenila maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali parametri fitnessa uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

Budite sigurni da ste spremni

Jednom kada počnete ozbiljno trčati, tactix Bravo s dodatnim monitorom pulsa HRM-Run prati sva napredna mjerenja koja su potrebna kako biste bolje razumjeli i poboljšali:

Naprednu dinamiku trčanja koja analizira vaše trčanje:

 • Vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije – količina 'poskakivanja' dok trčite i omjer koristi u odnosu na duljinu koraka
 • Vrijeme dodira s tlom i balans – pokazuje koliko ste vremena dok trčite u dodiru s tlom, a koliko u zraku i omogućuje vam provjeru simetrije trčanja
 • Kadenca – broj koraka u minuti
 • Duljina koraka – utvrđuje odgovarajući trenutni tempo
 • Fiziološka mjerenja koja prate rad vašeg srca na temelju kojih se određuju vrijednosti za:
  • Izračun naprezanja – tactix Bravo 3 minute mjeri promjene vašeg pulsa dok mirno stojite na temelju čega procjenjuje razinu stresa. Ljestvica ima vrijednosti od 1 do 100, a male vrijednosti pokazuju nisku razinu stresa
  • Stanje performansi – nakon što ste trčali 6 do 20 minuta, tactix Bravo uspoređuje vašu kondiciju u stvarnom vremenu s vašom prosječnom razinom kondicije
  • Laktatni prag – analizirajući vaš tempo i puls, tactix Bravo procjenjuje točku u kojoj se vaši mišići brzo umaraju

Prilagođene aplikacije i izgled sata

Personalizirajte svoj tactix Bravo pomoću besplatnih preuzimanja iz naše Connect IQ™ trgovine. Možete prilagoditi izgled sata, dodati podatkovno polje ili preuzeti aplikacije i widgete koji vam omogućuju brz pregled informacija.

Ostanite povezani

Pametne obavijesti³ omogućuju vam primanje e-pošte, poruka i obavijesti izravno na sat, čak i kada ste na stazi. tactix Bravo prima bežični signal s kompatibilnog pametnog telefona4, obavještava vas o primljenim porukama i prikazuje njihov tekst na svom zaslonu onda kada ste ga spremni pročitati.

Druge funkcije povezivosti uključuju automatski prijenos na online fitness zajednicuGarmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih medija pomoću besplatnih aplikacija Garmin Connect i Garmin Connect™ Mobile. Daljinski upravljajte glazbom s telefona i VIRB® XE akcijske kamere. Opremljen je i funkcijama Pronađi moj telefon i Pronađi moj sat. Praćenje aktivnosti4 bilježi podatke o broju koraka u danu, potrošenim kalorijama i stepenicama po kojima ste se popeli, a praćenje spavanja bilježi podatke o obrascima spavanja kako biste imali dodatni uvid u svoje zdravstveno stanje.

¹Monitori pulsa i HRM-Run monitori; prodaju se odvojeno.
²Potreban je monitor pulsa HRM-Run koji se isporučuje u nekim kompletima ili prodaje odvojeno.
³Telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth® Smart. Kompatibilnost provjerite na web-mjestu Garmin.com/BLE.
4Točnost praćenja aktivnosti

Specifikacije:

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
Veličina zaslona, Š x V Promjer 30,4 mm
Rezolucija zaslona, Š x V 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji, safirno staklo
Zaslon u boji Da
Negativni zaslon Da
Težina 80,5 g
Baterija Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Trajanje baterije Do 50 sati u načinu rada UltraTrac; do 20 sati u načinu rada
za treniranje s GPS-om; do 6 tjedana kao sat
Vodootporan 10 ATM
Omogućen GPS Da
GLONASS Da
Prijemnik visoke osjetljivosti Da
Barometarski visinomjer Da
Elektronički kompas Da
Pametne obavijesti (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte
i drugih obavijesti kada je uređaj uparen s kompatibilnim telefonom)
Da
Upozorenje vibriranjem Da
Upravljanje glazbom Da
Upravljanje VIRB® kamerom Da
Funkcije sata Doba dana (12/24 h), kalendar (dan/datum), dnevni alarm,
štoperica, brojač vremena, upozorenja na izlazak i zalazak sunca

Karte i memorija

Ugrađena memorija 32 MB; dostupno 23 MB
Međutočke/favoriti/lokacije 1000
Rute 30

Funkcije za trčanje

Virtual Pacer™ (uspoređuje trenutni i zadani tempo) Da
Procjena maksimalne vrijednosti V02 Da
Savjetnik za oporavak Da
Predviđanje utrke Da
Dinamika trčanja Da
Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom
bez upotrebe nožnog senzora)
Da
Osobni rekordi Da

Funkcije za biciklizam

Kompatibilan s Vector™ uređajima Da
Više profila bicikla Da
Senzor brzine/kadence Da

Funkcije za trčanje i biciklizam

Monitor pulsa Da (neke verzije)
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom) Da
Virtual Racer™ (natječite se protiv drugih aktivnosti) Da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena
na temelju brzine)
Da
Više sportova (mijenjanje sportskog načina pritiskom gumba) Da
Automatski multisport (promijenite sport jednim pritiskom gumba) Da
Napredno vježbanje (izrada prilagođenih vježbanja s ciljem) Da
Upozorenje o tempu (aktiviranje alarma ako varirate
od postavljenog tempa)
Da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora) Da
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa Da
Izračun potrošenih kalorija Da
Training Effect (mjeri utjecaj aktivnosti na aerobnu kondiciju) Da

Funkcije za plivanje

Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo, broj/brzina
zaveslaja, kalorije)
Da
Prepoznavanje vrste zaveslaja (npr. slobodni stil) Da
Metrika plivanja na otvorenoj vodi (udaljenost, tempo,
broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Da

Funkcije za golf

Izmjerite udaljenost udarca (izračunavanje točne udaljenosti
za udarce iz bilo kojeg mjesta na terenu)
Da
Udaljenost do F/M/B (udaljenost do prednje, srednje i stražnje
strane greena)
Da
Udaljenost do layupova/doglegova Da
Praćenje statistike (puttovi po rundi, udarci na green i fairway,
prosječna udaljenost)
Da
Digitalni rezultati Da

Funkcije za aktivnosti na otvorenom

Kalendar lova/ribolova Da
Informacije o suncu i mjesecu Da
Izračun površine Da
Jumpmaster Da

Funkcije za praćenje aktivnosti

Brojač koraka Da
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje
ciljni broj koraka u danu)
Da
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon
određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako
biste je vratili na početne vrijednosti)
Da
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja
nemirnog i dubokog sna)
Da

Garmin Connect™

Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica
gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)
Da
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos
podataka na računalo)
Da

Dodatno

Dodatno
 • Podrška za Connect IQ™: da (izgledi sata, podatkovna polja, widgeti i aplikacije)
 • EXO™ antena (GPS/GLONASS): da
 • Wi-Fi®: da
 • ANT+®: da
 • Bluetooth® 4.0 LE: da
 • Meteorološka upozorenja: da
 • UltraTrac: da
 • Podrška za tempe™ senzor: da
 • TracBack: da
 • Skijaške funkcije: da
 • Fiziološka mjerenja: da
 • Uspravno veslanje na dasci za surfanje / veslanje: da
 • Projicirane točke: da
 • Aktivnost s instruktorom skoka: da
 • Format s dvostrukim položajem: da
 • Taktička aktivnost: da
 • Kompatibilnost s naočalama za noćno gledanje: da

U kutiji:

Crni s crnim plastičnim remenom

 • tactix Bravo s crnim remenom od najlona
 • Maslinasto zeleni remen
 • USB spojnica za punjenje
 • AC adapter s priključkom
 • Priručnik

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro