fenix 3 Sapphire HR

Regularna cijena: 4.775,00kn 3.699,99kn

 • WEBSHOP
  Raspoloživo
  SPLIT
  Količine ograničene
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Količine ograničene
  VARAŽDIN
  Neraspoloživo
  WEST GATE
  Neraspoloživo
  ZADAR
  Količine ograničene
  ARENA
  Količine ograničene
  PORTANOVA
  Količine ograničene
  RIJEKA
  Količine ograničene
  CENTAR ZG
  Količine ograničene
  OZALJSKA ZG
  Količine ograničene
  CC EAST
  Količine ograničene
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Količine ograničene

fenix 3 Sapphire HR

Kombinacija vrhunskih performansi i stila

 • EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s prijemnikom signala GPS i GLONASS sustava
 • Elevate™ tehnologija mjerenja pulsa na zapešću
 • 1,2-inčni zaslon u boji Garmin Chroma Display™ čitljiv na sunčevoj svjetlosti, sa snažnim safirnim staklom
 • Funkcije za fitness treniranje poput napredne dinamike trčanja, duljine koraka, omjera vertikalne oscilacije, maksimalne vrijednosti VO2, savjetnika za oporavak i još mnogo toga¹
 • Funkcije navigacije na otvorenom kao što su 3-osni kompas, visinomjer i barometar te TracBack ® funkcija
 • Pametne obavijesti i preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata i aplikacija iz trgovine Connect IQ™

fēnix 3 beskompromisni je GPS sportski sat dizajniran za zahtjevne sportaše i avanturiste na otvorenom. Zahvaljujući tehnologiji mjerenja pulsa na zapešću Elevate™ ovaj moćan sat spreman je za akciju i natjecanje u svakom trenutku.

Sat je opremljen brojnim funkcijama za multisport treniranje, terensko trčanje i navigaciju. On je spoj izdržljivog atletskog dizajna, kvalitetnih materijala i pametnih funkcija. Platforma Connect IQ  omogućuje prilagođavanje izgleda sata i podatkovnih polja te preuzimanje widgeta i aplikacija.

Bez obzira na to čime se bavite - ovo je pravi sat za vas!

fēnix 3 Sapphire HR dizajniran je da pomaže u sportskim aktivnostima i vremenu provedenom na otvorenom. Podržava natjecateljske sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, terenskog trčanja, veslanja, treniranja u zatvorenom prostoru, cross-country skijanja i triatlona, ali i rekreativne aktivnosti poput planinarenja, uspravnog veslanja na dasci, penjanja, skijanja i još mnogo toga. Mjeri rezultate u pokretu, prati aktivnosti za dijeljenje i na kraju avanture vodi vas do vašeg doma. No to nije sve, nova podrška za aplikaciju Connect IQ za fēnix 3 otvara potencijal za razvoj niza drugih funkcija za razne aktivnosti.

Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima

Sportski sat fēnix 3 Sapphire HR sadrži okvir i gumbe od nehrđajućeg čelika s PVD premazom, silikonski remen sa zaštitom od UV zračenja i iznimno čvrsto kućište ojačano staklenim vlaknima za dodatnu izdržljivost. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje pristup podacima u svim uvjetima osvjetljenja. fēnix 3 Sapphire HR je sat vodootporan na dubinama do 100 metara , a baterija mu traje do 50 sati u načinu rada za uštedu baterije UltraTrac™ 20 sati kada radi kao GPS i do 3 tjedna kad se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama).

Elevate – mjerenje pulsa na zapešću

Kako bi ambiciozni sportaši imali potpunu slobodu, fēnix 3 Sapphire HR opremljen je Elevate tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću. To vam omogućuje da pratite svoj puls bez potrebe za nošenjem monitora pulsa na prsima. Uz praćenje rezultata za vrijeme treninga, također možete pratiti svoje dnevne aktivnosti uz praćenje pulsa 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu te dobiti točnije informacije o potrošenim kalorijama tijekom dana.

Prati vaše performanse u mnogim sportovima na mnogo načina

fēnix 3 Sapphire HR namijenjen je sportašima koji žele pratiti svoje performanse u različitim sportovima. Uz trčanje, ima posebne funkcije koje podržavaju treniranje plivanja, skijanje, veslanje, uključujući uspravno veslanje na dasci za surfanje te čak i golf. Tijekom treninga plivanja fēnix 3 prati vašu udaljenost, tempo, broj zaveslaja i još mnogo toga. Način rada za daskanje na snijegu prati vaš cijeli dan na skijanju i u svakom trenutku vam nadohvat ruke stavlja podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga. Za veslanje fēnix 3 pruža sveobuhvatnu metriku veslanja, uključujući broj zaveslaja, brzinu zaveslaja i učinkovitost zaveslaja pomoću virtualnog partnera tijekom treniranja. Način rada za golf daje vam uvid u udaljenost do prednje, srednje i stražnje strane greena za svaki teren koji ste preuzeli s usluge Garmin Connect™. Svoj fēnix 3 putem ANT+® tehnologije bežičnog povezivanja možete koristiti i kao daljinski upravljač za akcijsku kameru kompatibilan s rukavicama za VIRB® akcijske kamere

Fenix 3 Sapphire HR ad

Dokaz vašeg potencijala

fēnix 3 Sapphire HR opremljen je dodatnim funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Procjena maksimalne vrijednosti VO2 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenio maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali parametri fitnessa uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

Sva mjerenja za trkače

Za ozbiljne trkače fēnix 3 Sapphire HR s dodatnim HRM-Run monitorom pulsa prati svu naprednu metriku potrebnu za bolje razumijevanje i poboljšanje:

Napredna dinamika trčanja analizira vaše trčanje:  

 • Vertikalna oscilacija i omjer — stupanj 'poskakivanja' tijekom trčanja i omjer koristi u odnosu na duljinu koraka
 • Vrijeme dodira s tlom i balans — pokazuje koliko vremena tijekom trčanja vaše stopalo provodi na tlu umjesto u zraku i provjerava simetriju trčanja
 • Kadenca — broj koraka po minuti
 • Duljina koraka — određuje osjetljivi trenutni tempo

Fiziološka mjerenja prate rad srca kako bi se izmjerili sljedeći parametri:

 • Naprezanje – fēnix 3 mjeri oscilacije pulsa dok mirno stojite 3 minute kako bi utvrdio ukupnu razinu stresa kojoj ste izloženi. Rezultati se prikazuju na ljestvici od 1 do 100, pri čemu niži rezultat označava nižu razinu stresa
 • Stanje performansi –  Nakon 6 – 20 minuta trčanja fēnix 3 uspoređuje vašu trenutačnu kondiciju s vašom prosječnom kondicijom
 • Laktatni prag –  Pomoću analize vašeg tempa i pulsa fēnix 3 procjenjuje točku u kojoj se vaši mišići brzo umaraju

Fenix 3 HR data

Nemojte se izgubiti

fēnix 3 Sapphire HR opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Dok se krećete, fēnix 3 bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su startna/završna linija, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Uz fēnix 3 možete stvarati i pratiti staze, označiti do 1.000 lokacija i zatim do njih navigirati. Pomoću besplatnog softvera BaseCamp™  tvrtke Garmin na svom računalu planirajte putovanja i podijelite svoje avanture s prijateljima i obitelji.

Više od ABC senzora

fēnix 3 Sapphire HR opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim 3-osnim kompasom. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne. Ako želite točna mjerenja temperature, uparite fēnix 3 s našim vanjskim tempe senzorom temperature.

Prilagodite ga

Personalizirajte fēnix 3 Sapphire HR besplatnim preuzetim sadržajima iz Connect IQ trgovine. Možete prilagoditi izgled sata, dodati podatkovno polje ili preuzeti aplikacije i widgete koji vam omogućuju brz pregled informacija.

Ostanite povezani

fēnix 3 zaista je pametan sat i povezuje vas sa svijetom pomoću vašeg pametnog telefona s kojeg pametne obavijesti primate izravno na sat², uz automatsko spremanje statistika na Garmin Connect™ tijekom dana ili uz WiFi hotspot za besprijekornu nadogradnju. Ako to želite, fēnix 3 čak će pomoću funkcije LiveTrack² vašu obitelj i prijatelje obavještavati o tome gdje se nalazite. Primite još više informacija kombiniranjem sata fēnix 3 s jednim od brojnih dodatnih Garmin ANT+ senzora kao što su Vector® za snagu bicikliranja, tempe™ za temperaturu, HRM-Run za dinamiku trčanja i mnogi drugi.

Fenix 3 HR data

¹S dodatnim monitorima pulsa i monitorom HRM-Run, koji se prodaju odvojeno.
²Telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth® Smart. Kompatibilnost provjerite na web-mjestu Garmin.com/BLE .

Riječ Bluetooth u vlasništvu je tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.

Specifikacije:

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
Veličina zaslona, Š x V Promjer 30,4 mm
Rezolucija zaslona, Š x V 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji;
safirno staklo
Zaslon u boji Da
Negativni zaslon Da
Težina Sa silikonskim remenom: 86 g
Baterija Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Trajanje baterije Do 40 sati u načinu rada UltraTrac; do 16 sati
u načinu rada za treniranje uz GPS; do 3 tjedana
kao sat (uz neprekidno praćenje pulsa), Do 2 tjedna
kada se koristi kao pametni sat (uz neprekidno praćenje pulsa).
Vodootporan 10 ATM
Omogućen GPS Da
GLONASS Da
Prijemnik visoke osjetljivosti Da
Barometarski visinomjer Da
Elektronički kompas Da
Pametne obavijesti (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte i drugih
obavijesti kada je uređaj uparen s kompatibilnim telefonom)
Da
Upozorenje vibriranjem Da
Upravljanje glazbom Da
Pronađi moj telefon Da
Upravljanje VIRB® kamerom Da
Funkcije sata Doba dana (12/24 h), kalendar (dan/datum), dnevni alarm,
štoperica, brojač vremena, upozorenja na izlazak/zalazak sunca

Karte i memorija

Ugrađena memorija 32 MB; dostupno 23 MB
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih
točaka interesa)
Da
Međutočke/favoriti/lokacije 1
Rute 30
Zapisnik trase 100 hours of activity data

Funkcije za trčanje

Virtual Pacer™ (uspoređuje trenutni i zadani tempo) Da
Procjena maksimalne vrijednosti V02 Da
Savjetnik za oporavak Da
Predviđanje utrke Da
Dinamika trčanja Da
Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom
bez upotrebe nožnog senzora)
Da
Osobni rekordi Da

Funkcije za biciklizam

Kompatibilan s Vector™ uređajima Da
Više profila bicikla Da
Senzor brzine/kadence Da (dodatno)

Funkcije za trčanje i biciklizam

Monitor pulsa Da
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom) Da
Virtual Racer™ (natječite se protiv drugih aktivnosti) Da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na
temelju brzine)
Da
Više sportova (mijenjanje sportskog načina pritiskom gumba) Da
Automatski multisport (promijenite sport jednim pritiskom gumba) Da
Napredno vježbanje (izrada prilagođenih vježbanja s ciljem) Da
Upozorenje o tempu (aktiviranje alarma ako varirate od
postavljenog tempa)
Da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora) Da
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa Da
Izračun potrošenih kalorija Da
Training Effect (mjeri utjecaj aktivnosti na aerobnu kondiciju) Da

Funkcije za plivanje

Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo,
broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Da
Prepoznavanje vrste zaveslaja (npr. slobodni stil) Da
Metrika plivanja na otvorenoj vodi (udaljenost, tempo,
broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Da
Vježbanje plivanja Da

Funkcije za golf

Izmjerite udaljenost udarca (izračunavanje točne udaljenosti za
udarce iz bilo kojeg mjesta na terenu)
Da
Udaljenost do F/M/B (udaljenost do prednje, srednje i
stražnje strane greena)
Da
Udaljenost do layupova/doglegova Da
Digitalni rezultati Da

Funkcije za aktivnosti na otvorenom

Kalendar lova/ribolova Da
Informacije o suncu i mjesecu Da
Izračun površine Da

Funkcije za praćenje aktivnosti

Brojač koraka Da
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje
ciljni broj koraka u danu)
Da
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon
određenog razdoblja neaktivnosti;
hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrijednosti)
Da
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja
nemirnog i dubokog sna)
Da

Garmin Connect™

Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje
analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)
Da
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka
na računalo)
Da

Dodatno

Dodatno
 • Podrška za Connect IQ™ aplikacije: da (izgledi sata, podatkovna polja, widgeti i aplikacije)
 • EXO™ antena (GPS/GLONASS): da
 • Wi-Fi®: da
 • ANT+®: da
 • Bluetooth® 4.0 LE: da
 • Meteorološka upozorenja: da
 • UltraTrac: da
 • Podrška za tempe™ senzor: da
 • TracBack: da
 • Skijaške funkcije: da
 • Fiziološka mjerenja: da
 • Uspravno veslanje na dasci za surfanje/veslanje: da

U kutiji:

 • fēnix 3 Sapphire HR s crnim silikonskim remenom
 • USB / kabel napajanja
 • AC adapter s priključkom
 • Dokumentacija

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro