fenix 3

-22%

fenix 3

Regularna cijena: 3.599,00kn 2.799,99kn

 • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

fenix 3

Beskompromisan sat s GPS-om za multisport treniranje

 • EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s podrškom za sustave GPS i GLONASS za brzo određivanje položaja i točnost
 • Chroma™ zaslon u boji veličine 1,2 inča, čitljiv na sunčevoj svjetlosti
 • Poput maksimalne vrijednosti VO2 i savjetnika za oporavak (uz korištenje monitora pulsa¹)
 • Funkcije navigacije na otvorenom kao što su kompas s tri osi, visinomjer i barometar te TracBack i Sight’n Go
 • Kompatibilnost s platformom Connect IQ™ za prilagođene aplikacije, miniaplikacije, izglede sata i podatkovna polja

fēnix 3 je robustan, pouzdan i pametan GPS sat za multisport treniranje. Uz grupe funkcija za i grupe funkcija za navigaciju na otvorenom, fēnix 3 spreman je za bilo kakvo treniranje i natjecanje. Pristup platformi IQ omogućuje prilagodbu izgleda sata, podatkovnih polja, miniaplikacija i aktivnosti. Osim toga, fēnix 3 je tanak, lagan GPS za multisport treniranje koji vas neće usporavati u treniranju niti u svakodnevnom korištenju.

Napredni parametri treniranja

fēnix 3 opremljen je funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Za početak, tu je procjena maksimalne vrijednosti VO2. Kada se koristi s monitorom pulsa¹, fēnix 3 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenio maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene u maksimalnim vrijednostima VO2 kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

Značajke dinamike trčanja

fēnix 3 tvrtke Garmin na temelju nekoliko mjerenja daje sofisticirane povratne informacije o vašoj trkaćoj formi. Kada se koristi s monitorom pulsa za trčanje¹, uređaj fēnix 3 bilježi podatke o kadenci, vremenu dodira s tlom i vertikalnoj oscilaciji. Ova mjerenja čine dinamiku trčanja i utječu na učinkovitost trčanja.

Profil za plivanje

fēnix 3 nije namijenjen samo za trčanje – posebne grupe funkcija pomažu i za vrijeme plivačkih i skijaških treninga. Pomoću tehnologije iz Garmin Swim™ satova, fēnix 3 bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i još mnogo toga. Samo svom fēnix 3 satu recite koliko je velik bazen u kojem plivate i počnite vježbati. Način rada za nadohvat ruke vam stavlja podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga. Svoj fēnix 3 putem ANT+® tehnologije možete koristiti i kao daljinski upravljač kompatibilan s rukavicama za VIRB® i VIRB Elite akcijske kamere.

Navigirajte svojim putom

Niti jedan drugi GPS plus ABC navigacijski uređaj u obliku ručnog sata ne nudi kombinaciju funkcija za treniranje i našu naprednu GPS tehnologiju. fēnix 3 opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Ugrađeni senzori daju informacije o smjeru, nadmorskoj visini i promjenama vremena.

Dok se krećete, sat bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su linije početka/kraja, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Pomoću sata fēnix 3 možete stvarati i pratiti staze, označiti do 1.000 točaka, spremiti do 10.000 točaka traga i zatim do njih navigirati.

Pomoću softvera BaseCamp™ planirajte putovanja i podijelite avanture s prijateljima i obitelji. Sat fēnix opremljen je ANT+ i Bluetooth® Smart mogućnostima za bežično dijeljenje lokacija, ruta i geocache.

Visinomjer, barometar i kompas

fēnix 3 opremljen je ABC senzorima kako bi vam pružio relevantne informacije u stvarnom vremenu. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne.

Pomoću GPS prijemnika fēnix 3 automatski kalibrira ABC senzore i automatski postavlja vrijeme ovisno o lokaciji na kojoj se nalazite. Ako želite iznimno točna mjerenja temperature, uparite ga s našim vanjskim senzorom temperature tempe™.

Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima

fēnix 3 dostupan je u tri odvažna modela: sivi sa snažnim kristalnim staklom otpornim na ogrebotine i crnim remenom; model srebrne boje s crvenim remenom; te vrhunski safirni model s remenom od nehrđajućeg čelika i safirnim staklom. Svaki sat ima zaštitnu masku, gumbe od nehrđajućeg čelika i ojačano kućište za dodatnu izdržljivost. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje pristup podacima u svim uvjetima osvjetljenja. fēnix 3 je sat s ocjenom vodootpornosti na dubini do 100 metara, dok mu baterija traje do 50 sati u načinu rada UltraTrac, 16 sati u načinu rada kao GPS i do kao sat (sve ovisi o postavkama).

Connect IQ

fēnix 3 koristi platformu ConnectIQ za specijalizirani softver kako biste sat mogli osobno prilagoditi aplikacijama, miniaplikacijama, podatkovnim poljima i jedinstvenim izgledima sata koji će vaš Garmin pametni sat učiniti još pametnijim.

Ostanite povezani

Pametne obavijesti omogućuju vam primanje e-pošte, poruka i obavijesti izravno na sat, čak i kada ste na stazi. fēnix 3 prima bežični signal s kompatibilnog uređaja iPhone® 4s ili pametnog telefona² sa sustavom Android™, obavještava vas o primljenim porukama i prikazuje tekst na svom zaslonu onda kada ste ga spremni pročitati.

Specifikacije:

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 51 x 51 x 16 mm
Veličina zaslona, Š x V 30.4 mm
Rezolucija zaslona, Š x V 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji
Zaslon u boji  
Negativni zaslon  
Težina 85 g
Baterija Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Trajanje baterije Do 50 sati u načinu rada UltraTrac; do 20 sati u načinu rada za treniranje; do 6 tjedana kao sat
Vodootporan 10 ATM
Omogućen GPS  
GLONASS  
Prijemnik visoke osjetljivosti  
Barometarski visinomjer  
Elektronički kompas  
Pametne obavijesti (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte i drugih obavijesti kada je uređaj uparen s kompatibilnim telefonom)  
Upozorenje vibriranjem  
Upravljanje glazbom  
Pronađi moj telefon  
Upravljanje VIRB® kamerom  
Funkcije sata Doba dana (12/24 h), kalendar (dan/datum), dnevni alarm

Karte i memorija

Ugrađena memorija 32 MB; dostupno 26 MB
Međutočke/favoriti/lokacije 1
Rute 50
 

 

Garmin Connect®

Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)  
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na računalo)  

Dodatno

Dodatno
 • Podrška za Connect IQ™: da (izgledi sata, podatkovna polja, miniaplikacije i aplikacije)
 • EXO™ antena (GPS/GLONASS): da
 • Bežično povezivanje: da
 • ANT+®: da
 • Bluetooth®: da
 • Meteorološka upozorenja: da
 • UltraTrac: da
 • Podrška za tempe™ senzor: da
 • TracBack: da

U kutiji:

 • Fenix 3 – sat srebrnog okvira s crvenim remenom ili sat sivog okvira sa crnim remenom
 • USB kabel za punjenje i prijenos podataka
 • AC adapter
 • Dokumentacija proizvoda

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro