Cijena

NC 30 dana: 90,00 €

-20% Akcija
72,00 € Štediš
18,00 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
NBA kompresivni koljenski steznik, crni
-20%
36,00 €

NC 30 dana: 45,00 €


NBA kompresivni koljenski steznik, bijeli
-20%
36,00 €

NC 30 dana: 45,00 €


Sportski steznik za koljeno, black
-20%
64,00 €

NC 30 dana: 80,00 €


Sportski steznik za koljeno, rivera
-20%
64,00 €

NC 30 dana: 80,00 €


Službeno licencirani koljenski steznik od strane Nacionalnog košarkaškog saveza (NBA). 360° kompresije okružuje zglob. Masažni efekt tijekom kretanja stimulira cirkulaciju i poboljšava mišićnu kontrolu. Igraj sa više sigurnosti.

Pruža stabilnost i komfor za maksimalnu izvedbu kod trčanja, skokova, driblinga i pogađanja loptom. 3D Airknit® tehnologija je: prozračna, lagana i anatomski oblikovana kako bi perfektno odgovarala, za razliku od neoprena.

Službeno licencirani proizvod od strane NBA pruža višu razinu poptore koljenu za veću izdržljivost na košarkaškom terenu ili izvan njega. Razvijen od strane Bauerfeind tima za potrebe i zahtjeve profesionalnih sportaša, dizajn koji pruža fleksibilnost i trajnost i osigurava stabilnost koljena kod trčanja, skokova, driblinga i gađanja loptom na terenu. 

Superiorna tehnologija

3D AirKnit materijal: Za razliku od većine koljenskih steznika na tržištu, Bauerfeind sportski steznik NBA je građen od tkanja specijalnih vlakana, umjesto neoprena. Dok neopren može samo imati cilindričnu formu i zahtjeva trake za pridržavanje na mijestu, sa tkanjem nema takvih problema. Naše pletivo je proizvedeno unutar vlastite tvornice u Njemačkoj, sa svojstvima medicinske kompresije koja poboljšava cirkulaciju u cilju veće izdržljivosti i bržeg oporavka, zadržava oblik kroz dugi vremenski period, perivo je i ne zahtjeva zatezne trakeza sigurno pridržavanje na koljenu. Pravilnim odabirom veličine, steznika se prilagođava anatomiji natkoljenice, koljena i dijela potkoljenice uz čvrsto, ali ugodno prijanjanje.

Patelarna pelota: Omega gel jastučić je patentiran od strane Bauerfeinda za ublažavanja boli usljed ozljeda kao što su ""skakačko koljeno"", bol kod artritisa, postoperativnog oporavka i drugih stanja. Patelarna pelota zadržava patelu u pravilnoj poziciji tijekom igranja košarke, pruža osjećaj komfora i stabilizira koljeno.

Descent

Pouzdana reputacija i povijest  

Od 2003. Bauerfeind je partner NBATA. NBA timovi imaju povjerenje u proizvode iz GenuTrain linije i 30 timova unutar NBA lige trenutno naručuju različite Bauerfeind proizvode za suportiranje njihovih najboljih igrača. Zajedno su posvećeni osiguravanju najboljih riješenja unutar segmenta sportske medicinske skrbi profesionalnih košarkaša. Službeneo licencirani koljenski steznik od strane NBA: Sa novim Bauerfeind sportskim steznikom NBA pružamo premium podršku igračima profesionalne ili amaterske košarke u postizanju njihove vrhunske igre. U bijeloj ili crnoj boji, sa NBA logom postranično, vjerujte da predstavlja nabolje igrače košarke i podupire vaše koljeno i pruža vrhunsku izvedbu.    
       
Službeno licencirani koljenski steznik od strane NBA: Sa novim Bauerfeind Sportskim Steznikom NBA pružamo premium podršku igračima profesionalne ili amaterske košarke u postizanju njihove vrhunske igre. U bijeloj ili crnoj boji, sa NBA logom postranično, vjerujte da predstavlja nabolje igrače košarke i podupire vaše koljeno i pruža vrhunsku izvedbu.

 

Descent

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu