Black Friday nagradna igra: Black Card 2021

PRAVILA NAGRADNE IGRE

 

Polleo Sport Black Friday – BLACK CARD ("Promocija")

 

Članak 1.

Pravo na sudjelovanje: U promociji mogu sudjelovati svi stanovnici Republike Hrvatske u dobi od 18 godina i više. U promociji ne mogu sudjelovati direktori, menadžeri i zaposlenici, kao niti uži članovi obitelji direktora, menadžera i zaposlenika Polleo Adria d.o.o. kao niti agencije ili druge tvrtke povezane s ovom promocijom. Ako imate bilo kakvih upita vezanih uz ovu promociju, obratite se: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb.

 

Članak 2.

Donositelju promotivnog koda, svaki kod daje pravo na jedno sudjelovanje.

 

Članak 3.Promotivno razdoblje za ovu promociju započinje u 09.00 h, 15. studenog 2021. ("Datum početka") i završava u 23.59 h, 30. studenog 2021. ("Datum završetka"). Svi zahtjevi moraju biti izvršeni do 23.59 na datum završetka. Nakon datuma završetka promocije, zahtjevi više neće biti prihvaćeni. Dobitnik će biti objavljen 1.12. na Facebook stranici Polleo Sporta.

Članak 4.

Svi koji sudjeluju u ovoj promociji prihvaćaju ove Uvjete korištenja.

 

Članak 5.

Kako sudjelovati: Za sudjelovanja u promociji, potrebno je da sudionici na web stranici https://black-friday.hr/ upišu svoju e-mail-adresu. Polleo Adria drži pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji ne upisuje ispravnu e-mail-adresu.

 

Članak 6.

Jedan dobitnik dobiva Black Card paket u kojem se nalaze:

  • 1x 2,27 MeFirst: Premium Hydrowhey
  • 10x Hustle Bar

Vrijednost ovog paketa iznosi 779,90 kn.

Što je Black Card? Black card je ekskluzivna kartica trajnih popusta koja donosi do 30% popusta na cjelokupan asortiman proizvoda u Polleo Sportu.

 

Popusti koje donosi Black Card:

  • 30% popusta na cjelokupni asortiman iz kategorije obuće i odjeće
  • 20% popusta na cjelokupni asortiman iz kategorije vitamini i zdravlje, dijeta i mršavljenje, povećanje mišićne mase, sportska prehrana, fitness sprava i oprema, borilačka oprema
  • 15% popusta na cjelokupni asortiman iz kategorije proteini i gadgeti

 

Kartica vrijedi 6 mjeseci od dana izdavanja, a može se trajno koristiti u svim Polleo Sport poslovnicama ili na web shopu. Popusti i akcije se ne zbrajaju. Vrijedi pravilo većeg popusta. Za web kupovinu, potrebno je registrirati se s e mail adresom koja je korištena kod prijave u LeoClub.

 

Članak 7.

Ograničenje od odgovornosti: Promotor nije odgovoran za sudionike koji sudjeluju u ovoj Promociji. Promotor nije dogovoran za unose koji nisu uspješno izvršeni zbog tehničke pogreške bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na, tehnički prekid web stranice ili pad web stranice). Promotor te agencije i tvrtke povezane s ovom Promocijom, neće biti odgovorne za bilo kakav gubitak, trošak ili štetu koja je proizašla iz nepažnje bilo koje osobe u svezi s ovom Promocijom ili prihvaćanjem ili korištenjem nagrade, osim za bilo kakvu odgovornost koja se ne može isključiti zakonom (uključujući osobne ozljede ili smrt prouzročenu iz nepažnje i prijevare) u tom slučaju ta je odgovornost ograničena na najmanju moguću mjeru koja je zakonom dopuštena.

 

Članak 8.

Prenosivost kartice s popustima „Black Card“: „Black Card“ ne smije se prodavati za komercijalnu dobit na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, internetske aukcijske web stranice. Ako promotor postane svjestan da je „Black Card“ dostupna za prodaju, kupljen ili prodan, promotor zadržava pravo odbiti priznati popuste za „Black Card“.

 

Članak 9.

Nagrada nije prenosiva ili zamjenjiva i ne može biti mijenjana za gotovinu ili bilo koji drugi oblik naknade. Svaki sudionik je odgovoran za točnost unosa svojih podataka. Ako sudionik dostavi nepotpune ili netočne informacije, sudionik će izgubiti nagradu. Novac kao niti bilo koji drugi oblik kompenzacije neće biti isporučen. Nagrade su podložne raspoloživosti, a ako te stavke više nisu dostupne, Polleo Adria zadržava diskrecijsko pravo zamijeniti istu s alternativnom nagradom jednake ili više vrijednosti.

 

Članak 10.

Ako iz bilo kojeg razloga bilo kojeg razloga ova promocija nije u mogućnosti provoditi se prema planu, ili postoji neki razlog izvan kontrole Promotora koji oštećuje ili utječe na administraciju, sigurnost, pravednost, integritet ili pravilno provođenje ove Promocije, Promotor može po vlastitom nahođenju otkazati, prekinuti, mijenjati ili obustaviti promociju, te uvjete ulaska ili poništiti bilo kakve pogođene stavke.

 

Članak 11.

Jedna osoba može unijeti samo jednu e-mail-adresu. Ne prihvaćaju se skupni, automatizirani, strojno potpomognuti, unosi od treće strane, grupni unosi ili više ponovljenih zahtjeva iz istog domaćinstva. Polleo Adria d.o.o. zadržava pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji nije ispoštovao pravila načina unosa e-mail-adrese. Ako se bilo koji sudionik ne pridržava ovih uvjeta unosa e-mail-adresa, zahtjev će biti odbačen. Svaki pokušaj unosa višestrukih e-mail-adresa u pokušaju prijevare ili zloupotrebe bit će diskvalificiran, kao i pokušaj otkupa „Black Card“, automatiziranih unosa ili pružanja lažnih ili nepravilnih informacija. U slučaju bilo kakvog spora glede provođenja Promocije ili nagrađene nagrade, odluka Polleo Adria d.o.o. je konačna.

 

Članak 12.

Zahtjevom za nagradu, sudionici potvrđuju da Polleo Adria d.o.o. može zadržati i ažurirati njihove podatke kao i podatke o adresi isporuke koje su bili dostavili, i to isključivo radi provođenja Promocije. Sudionici potvrđuju da Polleo Adria d.o.o. nije odgovorna za neisporuku nagrada kod onih sudionika koji su dostavili netočnu ili nepotpunu adresu i da Polleo Adria d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakve odgode u isporuci nagrada. Isporuke se neće izvršiti na adrese izvan Republike Hrvatske. Nakon isporuke nagrade, prestaje sva odgovornost Polleo Adria d.o.o.. Ulaskom u ovu promociju, sudionici prihvaćaju da se osobni podaci dostavljaju trećoj strani isključivo kako bi se olakšala isporuka nagrade.

 

Članak 13.

Zaštita podataka: Osobne informacije o sudionicima koristit će se samo u svrhu provođenja ove promocije i neće se koristiti niti u bilo koju drugu svrhu bez prethodnog odobrenja. Promotor može proslijediti osobne podatke sudionika svojim parterima kako bi pomogao u provođenju ove promocije ili komuniciranju sa sudionicima u vezi s promocijom. Promotor je vezan Zakonom o zaštiti podataka koji se primjenjuju u zemljama u kojima se promocija promovira.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu