Besplatna dostava ili poklon iznad 400 kn

Neispravan email.

-37%

Maca Powder, 500 g + Chia sjemenke, 750 g GRATIS

134,99kn 85,00kn
-+

Maca Powder, 500 g + Chia sjemenke, 750 g GRATIS

Maca Powder, Organic, 250 g

U samom opisu nutritivnog sastava i djelovanja mace, držati ćemo se pomalo već tradicionalnog redosljeda te ćemo prvo predstaviti njen vitaminsko-mineralni status. Od vitamina maca sadrži značajne količine vitamina B2 i B6, te vitamin C kojeg u jednoj preporučenoj dnevnoj dozi ima 43 mg, što je čak 54 % preporučenog dnevnog unosa ovog vitamina!

Od minerala se značajno ističu kalcij, željezo ali i bakar kojeg u jednoj dnevnoj dozi ima 22,5 mg, odnosno 225 % RDA!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Maca Powder, Organic, 500 g

Chia sjemenke, 750 g

Chia sjemenke imaju visoku koncentraciju omega-3, a naročito su izvrstan izvor alfa linolenske kiseline, koja je oblik esencijalne masne kiseline. Omega-3 masne kiseline pomažu u zaštiti tijela, štite od bolesti srca i reguliraju ravnotežu kolesterola u krvi. Znanstvenici preporučuju konzumiranje omega-6 i omega 3 u omjeru od oko 3:1, ali mnogi od nas konzumiraju previše omega-6, a premalo omega-3. U usporedbi sa nekim drugim izvorima omega-3, chia sjemenke ne sadrže štetne tvari koje se mogu naći npr u ribi (kao što je živa i dioksinom) ili anti-prehrambene spojeve koji se nalaze u lanenom ulju.

Chia sjemenke su bogate vlaknima, antioksidansima, kalcijem i proteinima. Vlakna su važan dio naše prehrane, pomažu u smanjenju kolesterola i pospješuju probavu. Chia sjemenke sadrže više bjelančevina i aminokiselina nego većina tradicionalno konzumiranih žitarica, uključujući pšenicu, kukuruz, rižu, zob i ječam. Puni lanac aminokiselina je potreban kako bi se izgradile i obnovile tjelesne stanice. Chia sjemenke su također dobar izvor nekoliko vitamina i minerala, sadrže vitamin A, B3, željezo i magnezij.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Chia sjemenke, 750 g

Pakiranje:

Numbers are good Maca Powder, Organic, 500 g + Chia sjemenke, 750 g GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

American Express Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2018
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu