Cijena

449,99kn 280,00kn Štediš 169,99kn
-37%
U cijene je uključen PDV
Lipofenom, 90 kapsula

Lipofenom, 90 kapsula

Tonalin CLA, 60 softgel kapsula

Tonalin CLA, 60 softgel kapsula

Lipofenom Xtreme, 90 kapsula

Perfektan Pre workout i fat burner!

SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koji može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombiniraju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu.

Nije u pitanju ''Kemija'' niti ''AAS''. Lipofenom ima dvostruko djelovanje, djeluje kao preworkout dajući onaj famozni ''kick'' u toku treninga i sa druge strane kao fatburner. Kada je svjetska agencija za kontrolu suplemenata zabranila efedrin kao sastavni dio mnogih fat burnera u to vrijeme napravljena je zamjena, legalna, dozvoljena i vrlo efikasna koja upravo djeluje kao efedrin. Djelovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthine u sinergiji sa Synephrine koji su suština moćnog preparata Lipofenoma, djeluju na istom principu i daju isti efekat kao efedrin. Imajući u vidu da Lipofenom u svom arsenalu ima veoma rijetku kombinaciju Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthine i Synephrine govori da je u pitanju ozbiljan i krajnje efikasan preparat namenjen za pro-sportaše.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Lipofenom, 90 kapsula

Tonalin CLA, 60 softgel

CLA (konjugirana linoleinska kiselina) je prirodni sastojak iz biljke šafranike koji podrazumijeva skupinu od nekoliko kemijskih oblika linoleinske kiseline, te spada u skupinu omega-6 masnih kiselina.

Suplementi CLA najčešće koriste CLA izoliranu iz prirodnih izvora - ulja šafranike i/ili suncokreta. Leovital Tonalin CLA je proizvod koji sadrži izrazito kvalitetnu CLA izoliranu isključivo iz ulja sjemenki šafranike, u količini od 3 g u preporučenoj dnevnoj dozi.

Najbolji saveznik u borbi protiv masnih naslaga!

Smatra se, te su istraživanja i potvrdila1, da CLA može pomoći pri smanjenju masnih naslaga u organizmu pa samim time i smanjenju postotka ukupne tjelesne masti. Također, prema dostupnim istraživanjima, CLA može doprinijeti smanjenju tjelesne težine i sprječiti tzv. jo-jo efekt nakon mršavljenja. Usto, CLA može doprinijeti povećanju  mišićne mase te poboljšanju rada imunološkog sustava.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Tonalin CLA, 60 softgel kapsula

Pakiranje:

Lipofenom, 90 kapsula + Tonalin CLA, 60 softgel kapsula GRATIS

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu