Besplatna dostava ili poklon iznad 400 kn

Neispravan email.

Lav klub - program nagrađivanja

Lavklub

LavKlub Program vjernosti kartica donosi ti brojne pogodnosti pri kupovini na svim prodajnim mjestima Polleo Sporta, najnovije vijesti o akcijama i drugim pogodnostima.

UČLANI SE OVDJE!

Konstantno se trudimo našim vjernim kupcima ponuditi najbolje cijene i uvjete te smo iz tog razloga za članove našeg LavKluba omogućili razne popuste. Kod online kupnje putem našeg webshopa kao i kod kupnje u poslovnicama, pravo na popuste ostvarujete učlanjenjem u LavKlub program nagrađivanja.

Program nagrađivanja / Sakupljanje naljepnica (kod kupovine u poslovnicama Polleo Sporta)

Jednokratna kupnja u iznosu od minimalno 100,00 kn, bez obzira na način plaćanja, ti donosi (1) jednu lavovsku naljepnicu. Moguće je dobiti jednu naljepnicu dnevno. Prilikom korištenja količinskog popusta ili Programa nagrađivanja nije moguće dobiti novu naljepnicu.

Pogodnosti:

  • 8 naljepnica 15% popusta* na ukupni iznos kupnje + Lavovski poklon (ručnik ili sportska torba ili majica)
  • 5 naljepnica 10% popusta* na ukupni iznos kupnje + Lavovski poklon (shaker ili privjesak ili kutijica za tablete)
  • 3 naljepnice 5% popusta* na ukupni iznos kupnje

*Popusti se ne zbrajaju.

Program nagrađivanja / Količinski popusti (kod online kupovine u webshopu)

Popusti se odobravaju na sljedeći način:

GOTOVINA (pouzeće i virman)

  • za kupnju iznad 1.000,00 kn odobrava se popust od 10% *
  • za kupnju iznad 2.500,00 kn odobrava se popust od 20% *

KARTICE (maestro,master,visa,diners,american itd.)

  • za kupnju iznad 1.000,00 kn odobrava se popust od 5% *
  • za kupnju iznad 2.500,00 kn odobrava se popust od 15% *


UČLANI SE OVDJE!

*Popust vrijedi na sve proizvode i brandove osim na proizvode pod kategorijom "Sprave za vježbanje", "HRM satovi/štoperice/kamere" i sve artikle koji pojedinačno imaju veću cijenu od 1000,00 kn.
*Količinski popust se ne obračunava na proizvode koji su na sniženju. (Primjer: Ukoliko odaberete proizvod na sniženju koji je snižen na 500,00 kn i kupite drugi koji nije snižen i košta 500,00 kn, količinski popust bit će obračunat na proizvod koji nije na sniženju.)
*Kod količinskih popusta vrijedi pravilo najniže cijene što znači da ukoliko je trenutni popust na artikl veći od količinskog, tada se obračunava isti.
*Artikli uključeni u akciju 2+1 GRATIS (3+1 GRATIS, 4+1 GRATIS...) ne podliježu tj. nisu obuhvaćeni količinskim popustom LavKluba. (Primjer: Ukoliko odaberete 3 ili više proizvoda iz kategorije (branda) obuhvaćene akcijom 2+1 GRATIS (npr. 4 pakiranja whey proteina) i jedan proizvod izvan te kategorije i iznos narudžbe prelazi prag popusta LavKluba npr. 1000 kn (10% popusta LavKluba), popust 10% LavKluba će se obračunati samo na taj jedan proizvod izvan kategorije.)
*Popusti se ne zbrajaju.

Uvjeti članstva

Prihvaćanjem Uvjeta korištenja LavKlub programa nagrađivanja povrđujem izjavu izdavatelja. Izjavljujem da sam stariji/a od 16 godina. Dozvoljavam da Polleo Adria d.o.o. navedene osobne podatke iz online pristupnice obrađuje za namjene poslovanja s LavKlub programom nagrađivanja, za obavještavanje korisnika o novostima poslovanja i ponudi te ih pohrani do opoziva ove izjave. Polleo Adria d.o.o. se obezuje da će prikupljene osobne podatke čuvati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

American Express Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2018
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu