Besplatna dostava ili poklon iznad 400 kn

Neispravan email.

Steroidi

133,00kn
-+

Steroidi

Uzimanje steroida još je uvijek najkontroverznije pitanje u povijesti sporta. Nastavljamo nagrađivati sportaše za njihove izvanredne nastupe i pojedince koji prikazuju estetsko savršenstvo dok istodobno osuđujemo sportaše za uzimanje narkotika kako bi postigli te kvalitete.

Zbog propagande, pogrešnih informacija i neosnovanih laži koje iznose mediji, činjenice vezane uz uzimanje narkotika od strane sportaša ostaju nepoznate široj javnosti kao i većini sportaša.

Sami steroidi moraju se uzimati u umjereno visokim količinama kako bi bilo djelotvorni. S tako postavljenim varijablama dokumentiran je porast u mišićnoj masti, težini, tijela, snazi i izdržljivosti, kao i smanjenje tjelesnih masnoća te brži oporavak. Sportski odbori priznaju te činjenice i tumače ih kao mišljenje da uzimatelji steroida imaju nepravednu prednost. Iapk, ti su sportaši u nepovoljnijem položaju. Institucija testiranja steroida s ciljem da se spriječi uzimanje narkotika u sportu, samo je povećala raznovrsnost korištenja droga. Sportaši su počeli uzimati velike količine novih narkotika u namjeri da prođu na doping kontroli. Kontrola problema je izostala.

Prisiljeni na uzimanje ovih narkotika, a spriječeni u toj namjeri od strane liječnika i raznoraznih stručnjaka, sportaši sve češće nabavljaju potrebne steroide na protuzakonite načine i uzimaju ih po uputama kolega i ostalih konzumenata. Pogrešno informirani i neuki korisnici često ostaju bez rezultata, a u nekim slučajevima riskiraju svoje zdravlje slijepo eksperimentirajući sa steroidima.

  • Autor: W. Nathaniel Phillips
  • Format: 15x20 cm, 218 str.
  • ISBN: 953-98885-1-4
  • Meki uvez

Sadržaj:

Određenje problema

Steroidi

Važni pojmovi i termini

Značajke narkotika

Teorije ciklusa

Injekcije steroida

Imitati steroida

Meksička veza

Europski odmor

Pravne činjenice

Nuspojave

Krvna slika

Najčešće pogreške

Zašto steroidi?

Trening za veličinu

Prehrana za masu

Visoko-niska ugljikohidratna prehrana

Nadomjesci steroida

Iskustvo sportaša

Intervju s pobjednicima

Iskazi istraživanja

Razmatranja kažu

Pitanja i odgovori

Buduća popularnos

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

American Express Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2018
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu