Pravila privatnosti

1. Uvodne odredbe

Ova Pravila se mogu izmijeniti u bilo koje doba. U slučaju promjena, izmjena ili dopuna ovih Pravila članovi će biti obaviješteni na web stranici leoclub.polleosport.com i putem elektroničke pošte (ukoliko je to moguće) ili će o tome biti obaviješteni na drugi primjeren i lako uočljiv način.

Svrha je ovog dokumenta objasniti članovima Programa što točno radimo s Vašim osobnim podacima.

U ovom dokumentu je opisano na koji način prikupljamo, koristimo i obrađujemo Vaše osobne podatke te na koji način, pri tome, ispunjavamo naše zakonske obveze prema Vama.

Vaša privatnost nam je važna te se brinemo o sigurnosti i zaštiti Vaših prava.

U slučaju da niste zadovoljni nekim dijelom ove obavijesti, moguće je da imate pravo zatražiti ostvarivanje nekog od dolje naznačenih prava.

2. Podaci koji se obrađuju

Isključivo obrađujemo one osobne podatke koje ste nam dali prilikom učlanjenja/pristupanja u Program, prilikom komunikacije s Polleom putem telefonskih poziva, elektroničke pošte, mobilne aplikacije te profila na web-stranicama Polleo Sporta i LeoClub programa nagrađivanja.

Podaci koji se obrađuju:

3. Zašto obrađujemo Vaše podatke?

Vaše osobne podatke obrađujemo temeljem članstva u Programu u svrhu ostvarenja pogodnosti koje pruža članstvo. Pogodnosti uključuju ponudu svih naših proizvoda i usluga, obavijesti o novostima, alatima, aplikacijama, događajima i promocijama. Kako bi bili informirani o pogodnostima članstvima i drugim uslugama za koje ste nam dali privolu slati ćemo Vam obavijesti putem elektroničke pošte i/ili SMS poruka i/ili newslettera i/ili mobilne aplikacije. Naše članove ćemo obavještavati o proizvodima, uslugama, nagradnim igrama i drugima aktualnim pogodnostima koje mogu ostvariti kao Programa

4. Sigurnost osobnih podataka

Osobni podaci koji se razmjenjuju između vas i Pollea prenose se najsuvremenijim vezama. Svi korišteni IT sustavi zaštićeni su od neovlaštenog pristupa sigurnosnim sustavima, a zaposlenici se obvezuju na tajnost podataka.

5. Tko može pristupiti Vašim osobnim podacima?

6. Prenose li se vaši podaci u treće zemlje?

Za distribuciju newslettera koristimo sustav MailChimp (zaštitni znak tvrtke Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE 5000, Atlanta, GA 30308, SAD). MailChimp je prilagođen Privacy Shield dogovoru o zaštiti podataka, te se mora pridržavati pravila o privatnosti EU-a. Pravila o zaštiti privatnosti od strane MailChimpa: https://mailchimp.com/legal/privacy/ će koristiti vaše podatke samo u svrhu dostave newslettera, procjenu isporuke i poboljšanja usluge. MailChimp vas neće izravno kontaktirati ili koristiti vaše podatke. Oni se neće prosljeđivati trećim stranama. Podaci koje koristi MailChimp uključuju “web beacon” koji u MailChimp šalje informacije o otvaranju newlettera i/ ili aktivaciju poveznica unutar newslettera. Kod tog procesa, informacije o vašem Internet pregledniku, vašoj IP adresi i vašoj lokaciji će biti poslane u MailChimp.

7. Razdoblje čuvanja vaših podataka

Sukladno Vašim pravima kao člana, podatke ćemo čuvati u skladu s odgovarajućim propisima, pri čemu rokovi čuvanja mogu ovisiti o ispunjavanju neke naše obveze koja se temelji na određenom propisu. U slučaju prekida članstva podaci o Vama nam više nisu potrebni te ćemo ih izbrisati u roku 60 dana od trenutka zaprimanja Zahtjeva za istupanjem iz Programa.

8. Vaša prava vezana uz osobne podatke

Pravo na pristup

Pravo na brisanje

U određenim okolnostima, ovlašteni ste zatražiti da izbrišemo Vaše osobne podatke. Primjerice, ovo pravo imate u sljedećim slučajevima:

Prigovor protiv obrade vaših osobnih podataka

Možete tražiti prestanak obrade vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. U tom slučaju smatramo da ste ujedno podnijeli zahtjev za istupanjem iz članstva u Programu, jer su ponude i pogodnosti koje možete ostvariti jedna od osnovnih svrha Programa. Istupiti iz Programa možete na način da uredno popunite Zahtjev za istupanje koji možete zatražiti na leoclub@polleosport.hr

Odabir načina komunikacije

Upisom vaših kontakata suglasili ste se da vam šaljemo informacije o Programu, ponudama i pogodnostima. Vaše privole možete u svakom trenutku povući zahtjevom na leoclub@polleosport.hr , u vašem korisničkom računu na www.polleosport.hr ili putem LeoClub mobilne aplikacije.

Pravo na pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka

Kao član Programa u svakom trenutku imate pravo na pritužbu pred nadležnom Agencijom za zaštitu osobnih podataka (www.azop.hr), u vezi s obradom i zaštitom vaših osobnih podataka iz članstva u Programu

­