Tribulex, 90 kapsula

Tribulex, 90 kapsula

190,00kn
 • WEBSHOP
  Količine ograničene
  SPLIT
  Količine ograničene
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Količine ograničene
  VARAŽDIN
  Količine ograničene
  WEST GATE
  Neraspoloživo
  ZADAR
  Količine ograničene
  ARENA
  Neraspoloživo
  RIJEKA
  Neraspoloživo
  CENTAR ZG
  Raspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Neraspoloživo
  CC EAST
  Količine ograničene

Tribulex, 90 kapsula

Tribulus Terrestris se koristi stoljećima u Grčkoj, Indiji i Africi za povećanje fertileteta i pomlađivanja tijela. Nedavne studije su pokazale da iako Tribulus ne sadrži hormone, povećava zdravlje hormona i mušku reproduktivnost. Tribulus koriste elitni svjetski sportaši, a mogu ga koristiti i rekreativci. 

Tribulex Mega 750 je ne-hormonalni ekstrakt biljnog podrijetla. Njegove aktivne komponente su flavonoid glikozidi i frustanol steroidni saponini izolirani iz podzemnog dijela biljke Tribulus terrestris L.

MVP Tribulex 750 mg sadrži minimalno 45% saponina što ga čini jednim od snažnijih formula na tržištu. Ovaj proizvod se koristi i kao diuretik, za tretiranje neplodnosti i za povećanje libida. Laboratorijske studije pokazuju da se povećava proizvodnja spermija kao i njihova mobilnost nakon 30 dana uzimanja Tribulex-a. Dvije druge studije su izvjestile o povećanoj proizvodnji testosterona i testiskog sazrijevanja. 

Tribulus terrestris se promovira kao podizač testosterona. Studije su pokazale više od 50% povećanja testosterona kada se uzima Tribulus Terrestris biljka. TRIBULEX 750 mg povećava uzdizajući učinak testosterona kroz povećanje lutenizirajućeg hormona (LH). LH je odgovoran za upućivanje vašeg tijela na proizvodnju testosterona. Laboratorijske studije pokazuju da se povećava proizvodnja testosterona, proizvodnja spermija kao i njihova mobilnost. Povećavanjem razine testosterona u tijelu povećavaju se procesi izgradnje mišića te snaga mišića. 

Način primjene:

Uzmite po 1 kapsulu, 3 puta dnevno, najbolje prije obroka. Ovaj proizvod namijenjen je samo za muškarce i ne preporuča se mlađima od 21 godine.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Prije upotrebe ovog proizvoda potrebno je konzultirati se sa stručnom osobom. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Upozorenja: Posavjetujte se sa liječnikom prije upotrebe ako imate bilo kakve medicinske probleme te ukoliko koristite proizvod duže od 4 tjedna. Ne koristiti za vrijeme trudnoće i faze dojenja. Ne koristiti ako imate rak dojke ili prostate.

Sastav:

Nutritivne vrijednosti u 1 kapsuli u 3 kapsule
Tribulus Terrestris (biljka)
standarizirana na 45% saponina
750 mg 2250 mg

Sastojci: Kapsula (želatina, pročišćena voda) tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: silicij dioksid, magnezijev stearat, zgušnjivač: mikrokristalna celuloza, bojilo: brilijant plavo, titanijev dioksid.

Pakiranje:

90 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro