Cijena

2.399,00kn 1.599,99kn Štediš 799,01kn
-33%
U cijene je uključen PDV
Besplatna dostava

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Istražite više

Upoznajte novu eleganciju umjetnosti

Ovaj sat napravljen je od safirnog stakla i otporan je na ogrebotine, a neprimjetno se spaja s titanijskim kućištem za lagan i čvrst dizajn. Sjajna i koži prijateljska keramička poleđina osiguravaju ugodno nošenje. Sofisticiranom obradom, HUAWEI WATCH GT 2 Pro predstavlja profinjeni ukus uz savršenu ravnotežu umjetnosti i tehnologije.

Huawei Watch GT 2 Pro

Uživajte u tajnama prirode

Čim podignete zglob, možete znati vremena za izlazak i zalazak sunca te izlazak i zalazak mjeseca, a zatim se pripremite za avanture na otvorenom. Više od toga, sat pokazuje 8 različitih vrsta mjesečevih mijena poput mladog mjeseca, punog mjeseca, mjeseca prve četvrti itd. A otkrivanje plime i oseke omogućuje vam promatranje neba i uživanje u romantičnosti promatranja vremena koje prolazi.

Dizajniran kako bi se uklopio u vaš stil

Odaberite svoje lice sata s više od 200 izbora, tako da se ono uvijek može prilagoditi vašem stilu tijekom dana1. Iskoristite beskonačnu zabavu od dinamičnih lica sata ili čitajte podatke u stvarnom vremenu izravno s funkcionalnim licima sata.

Sport

Skijanje i snowboarding

HUAWEI WATCH GT 2 Pro pruža sveobuhvatne podatke kao što su broj otkucaja srca, prosječna brzina, maksimalni nagib, staza i udaljenost za skijaško trčanje, skijanje i bordanje na skijaškom terenu. Osim toga, također možete primati glasovna upozorenja2 ako bilo koji podatak premaši uobičajenu razinu. Dobra pratnja za održavanje ravnoteže pri punoj brzini.

Huawei Watch GT 2 Pro

Personalizirani golf trener

Novi Golf način rada sposoban je inteligentno analizirati položaj vašeg tijela i pružiti reference podataka za poboljšanje brzine i kvalitete udarca. Pronađite svoj najbolji ritam i budite profesionalac na učinkovitiji način.

Više od 100 sportskih načina rada

Podržavajući precizno praćenje podataka za više od 100 načina vježbanja, uključujući 17 profesionalnih i 85 prilagođenih načina, pametni sat pomaže vam u praćenju kompletnih vaših aktivnosti. Štoviše, postoji više od 10 trkačkih tečajeva s glasovnim navođenjem2 koji vam daju više prijedloga za bolji trening.

Automatsko prepoznavanje vježbe

Jednostavno se bavite svojim uobičajenim treningom i sat će ga automatski prepoznati, a zatim krenite pratiti aktivnost jednim dodirom. Sada je dostupan za šest uobičajenih načina vježbanja - trčanje u zatvorenom/na otvorenom, hodanje u zatvorenom/na otvorenom, te eliptik i veslanje.

Huawei Watch GT 2 Pro

Profesionalni podaci koji vam pomažu da trenirate bolje

VO2Max3

VO2max je maksimalna brzina potrošnje kisika izmjerena tijekom napornog vježbanja. Maksimalni primitak kisika odražava kardiorespiratornu sposobnost i sposobnost izdržljivosti u vježbanju.

Učinak aerobne/anaerobne vježbe

Aerobni/anaerobni način vježbanja odnosi se na benefite za vaše tijelo koje proizvode aerobne vježbe/vježbe visokog intenziteta. Može se poboljšati dugotrajnim anaerobnim vježbama s visokim intenzitetom i kratkim pauzama.

Vrijeme za oporavak

Odnosi se na vrijeme potrebno za tjelesnu spremnost da se nakon vježbanja vrati u potpuni oporavak, što odražava fizički umor tijekom vježbanja.

Intenzitet treninga

Sat prikuplja statistiku o volumenu treninga u proteklom tjednu i dinamički izračunava raspon intenziteta treninga na temelju najnovijih podataka o vježbanju.

Ocjena treninga

Utvrđuje učinkovitost vašeg trenutnog treninga i daje prijedloge u vezi s organizacijom treninga.

Personalizirani vodič za vježbanje

Na satu se nalaze unaprijed instalirani tečajevi (više od 10) koji nude glasovno navođenje tijekom treninga. Ovi tečajevi pomažu korisnicima s različitim ciljevima trčanja: novim trkačima, ljudima koji trče radi mršavljenja ili trkačima koji žele poboljšati izdržljivost. Unutar ovih kategorija nudimo različite razine kako biste bili angažirani.

Nikad se nećete izgubiti

Značajka Route Back bilježi vašu rutu putovanja i koristi GPS za preciznije označavanje položaja. Kad je GPS signal preslab, šalje upozorenja. U tim okolnostima i dalje možete koristiti snimljenu rutu putovanja za provjeru u stvarnom vremenu i pronaći put natrag.

Huawei Watch GT 2 Pro

Budite informirani o vremenskim promjenama

Nagla promjena tlaka zraka uvijek dolazi s jakim vremenskim neprilikama. Ugrađeni barometar nadmorske visine otkriva promjenu tlaka zraka u stvarnom vremenu kako bi vam pružio podsjetnike i kako biste uvijek mogli biti spremni za svoja putovanja ili avanture na otvorenom.

Zdravlje

Precizno praćenje, manja potrošnja

Nadograđeni LED i vrhunsko vanjsko staklo na stražnjoj strani surađuju s inteligentnim algoritmom umjetne inteligencije, učinkovito smanjujući potrošnju energije uz precizno mjerenje SpO2 ili otkucaje srca, što vam pruža dužu zaštitu s jednim punjenjem.

Detekcija zasićenja kisikom1

Podržavajući inteligentno jednokratno mjerenje razine SpO24, možete otkriti razinu kisika u krvi bez obzira kada radite ili se penjete.

Znanstveno praćenje kvalitete sna

S HUAWEI TruSleep™ 2.0 tehnologijom, vaš HUAWEI WATCH GT 2 Pro može znanstveno pratiti i dijagnosticirati 6 tipičnih problema sa spavanjem, a istovremeno pruža prijedloge za bolji odmor.4 I dok spavate, sat nadgleda vaš puls, analizira vaše disanje i daje rezultat o vašoj ukupnoj kvaliteti spavanja.

Oslobodite se stresa

Velika opterećenja i ubrzani životni ritmovi ponekad vas stavljaju pod pritisak. Zasnovan na HUAWEI TruRelax™ tehnologiji, HUAWEI WATCH GT 2 Pro nudi cjelodnevno praćenje stresa i brine se za vaše zdravlje dan i noć. Pokušajte odraditi trening disanja kako biste oslobodili stresa i regulirali svoje raspoloženje u pravo vrijeme.

Praćenje otkucaja srca 24 sata

HUAWEI TruSeen™ 4.0+ tehnologija precizno nadgleda vaš puls i pruža inteligentne podsjetnike ako vaš puls pređe ili bude ispod normalne razine. Bez obzira tijekom treninga ili spavanja, sat će pravovremeno otkriti vaš puls kako bi vam pružio cjelodnevnu zaštitu.

Huawei Watch GT 2 Pro

Asistent

Bežično punjenje za učinkoviti život

Do 2 tjedna trajanja baterije pruža kontinuirano napajanje za vaše svakodnevne životne aktivnosti. Uz samo 5 minuta bežičnog brzog punjenja možete ga koristiti do 10 sati. Sat podržava i obrnuto punjenje s telefona kada vam nedostaje punjač. 5

Uključite glazbu za bolje raspoloženje

Pohranite do 500 pjesama6 i lako ih uparite s HUAWEI FreeBuds Pro bežičnim slušalicama. Sada možete trčati ili hodati uz omiljenu glazbu bez telefona.

Obavljajte pozive preko sata

Možete primiti, odbiti ili utišati poziv i provjeravati povijest poziva izravno na satu putem Bluetooth veze s telefonom.

HUAWEI Share OneHop

Samo prislonite sat na HUAWEI telefon i tada možete lako započeti brzi prijenos fotografija. Također možete jednostavno dodirnuti sat s HUAWEI telefonom za trenutno povezivanje, a zatim prilagoditi vlastita lica sata s bilo kojim fotografijama s telefona. 7

Daljinski upravljač za kameru

I kad nemate telefon pri ruci, još uvijek možete brzo i stabilno snimiti fotografiju jednostavnim dodirom na sat.8


 1. Ova značajka nije podržana na iOS-u. Dostupnost se može razlikovati ovisno o regijama.
 2. Jedini podržani jezik je engleski.
 3. VO2Max se može mjeriti samo tijekom trčanja na otvorenom.
 4. Ova značajka nije dizajnirana da bude medicinski uređaj i nije namijenjena dijagnosticiranju, liječenju, tretiranju ili sprečavanju bilo koje bolesti. Svi podaci i mjerenja trebaju se koristiti samo za osobnu referencu.
 5. Baterija može trajati 10 sati u sljedećim situacijama: s omogućenim praćenjem otkucaja srca, HUAWEI TruSleep™ tehnologijom za spavanje omogućenom, 90 minuta vježbanja svaki tjedan (omogućen GPS), 30 minuta glazbe koja svira svaki tjedan s omogućenim Bluetoothom, 30 minuta poziva svaki tjedan s omogućenim Bluetoothom, omogućenim obavijestima o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), zaslon se uključuje 200 puta dnevno. Na temelju rezultata laboratorijskih testova HUAWEI. Trajanje baterije može varirati ovisno o tome o razlici proizvoda, navikama korisnika i varijablama okoline.
 6. Podaci su iz HUAWEI laboratorija. Glazbena pohrana iznosi oko 2 GB.
 7. Telefon treba raditi na EMUI 11 ili novijem sustavu i podržavati NFC. Ova značajka nije podržana na iOS-u.
 8. Telefon treba raditi na EMUI 8.1 ili novijem sustavu. Ova značajka nije podržana na iOS-u.
 9. *Sve značajke nisu dizajnirane niti za medicinsku uporabu niti za dijagnosticiranje, liječenje, tretiranje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Svi podaci i mjerenja trebaju se koristiti samo za osobnu referencu.
 10. Some creative animations on the page are for reference only.

* Slike proizvoda i sadržaj zaslona na sljedećim stranicama okvirni su. Stvarne značajke i specifikacije proizvoda (uključujući između ostaloga i izgled, boju te veličinu), kao i stvarni sadržaj zaslona (uključujući između ostaloga pozadine, korisničko sučelje i ikone) mogu se razlikovati. ** Svi podaci na sljedećim stranicama teoretske su vrijednosti koje Huawei postiže u svojim laboratorijima, testiranjem u određenim uvjetima. Više informacija potražite u pojedinostima spomenutih proizvoda. Stvarni podaci mogu se razlikovati s obzirom na razlike u pojedinim proizvodima, softverskim verzijama, uvjetima primjene i čimbenicima okoline. Svi podaci su podložni stvarnoj upotrebi. *** Zbog promjena u stvarnom vremenu koje obuhvaćaju serije proizvoda te odstupanja u proizvodnji i ponudi, a kako bi osigurala točan prikaz informacija, specifikacija i značajki proizvoda, tvrtka Huawei može u stvarnom vremenu mijenjati opise i slike na sljedećim stranicama s informacijama, odražavajući time karakteristike, specifikacije, indekse i komponente stvarnih proizvoda. Informacije o proizvodima podložne su takvim promjenama i podešavanjima bez prethodnih obavijesti.

Specifikacije:

Huawei Watch GT 2 Pro

 
Veličina: 46,7 mm x 46,7 mm x 11,4 mm
Težina: Otprilike 52 g (bez remena)
Okvir: Boje: Night Black, Nebula Gray
Materijal: Titanijum + safirno staklo
Remen: Crni fluoroelastomer remen ili
Sivo zeleni kožni remen
Zaslon: 1,39-inčni AMOLED 454 x 454 HD
AMOLED zaslon podržava geste klizanja i tipkanja po zaslonu..
Memorija: 4 GB
Procesor: Kirin A1 + STL4R9
Zvučnik: Podržan
Mikrofon: Podržan
GPS: Podržan
Povezivost GPS podržan
Bluetooth 5.1,BLE/BR/EDR
Senzori Senzor akcelerometra
Senzor žiroskopa
Geomagnetski senzor
Optički senzor brzine otkucaja srca
Senzor ambijentalnog svjetla
Senzor tlaka zraka
Kapacitivni senzor
Baterija: Trajanje baterije: 14 dana uobičajenog korištenja.
Napon i trenutni zahtjevi punjača: 5 V 1 A
Tipke: Tipka za napajanje, tipka za mijenjanje funkcija
Utor za punjenje: Bežično punjenje
Zahtjevi sustava Android 4.4 ili noviji
iOS 9.0 ili noviji
Okruženje: Temperatura: -20 ℃~+ 45 ℃
Vlažnost: 5%~95% (bez kondenzacije)

*Veličina proizvoda, težina proizvoda i povezane specifikacije samo su teoretske vrijednosti. Stvarna mjerenja između pojedinih proizvoda mogu se razlikovati. Sve specifikacije ovise o stvarnom proizvodu.
*Dostupni kapacitet memorije manji je od ove vrijednosti jer sistemski softver zauzima dio prostora.
(Tipični scenariji korištenja baterije odlučuju se na temelju korisničkih navika. Određeni vijek trajanja baterije ovisi o korisničkim navikama i učestalosti korištenja.)
*Uređaji koji odgovaraju vodootpornosti s ocjenom 5ATM imaju ocjenu vodootpornosti do 50 metara prema ISO standardu 22810:2010. To znači da se mogu koristiti za plitkovodne aktivnosti poput kupanja u bazenu ili oceanu. Međutim, ne smiju se koristiti za ronjenje, skijanje na vodi ili druge aktivnosti koje uključuju vodu velike brzine ili uranjanje ispod male dubine. Pojedinosti o vodonepropusnim mjerama predostrožnosti potražite na: https: //consumer.huawei.com/hr/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

U kutiji:

 • Huawei Watch GT 2 Pro, Nebula Gray
 • Kućište za punjenje
 • Kabel za punjenje
 • Korisnički vodič i sigurnosne informacije
 • Jamstvena kartica

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu