Cijena

3.399,99kn
U cijene je uključen PDV
Besplatna dostava

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

HUAWEI WATCH 3 Pro dolazi s izvrsnim dizajnom i pametnim dvostrukim načinom rada, sa do 3 tjedna u ultra dugom načinu trajanja baterije i do 5 dana trajanja baterije u pametnom načinu rada. Ovaj pametni sat savršen je suputnik za vježbanje i aktivnosti na otvorenom uz cjelodnevno upravljanje zdravljem.

6 stvari koje ćete zavoljeti

Huawei Watch 3 Pro

Huawei Watch 3 Pro

Uživajte u prolaznosti vremena

Neka ono što nosite na zapešću besprijekorno stane u vaš život. Kružni završetak i zaobljeni zaslon na HUAWEI WATCH 3 satu nude klasičan izgled i osjećaj tečnosti. Uz okvir od titana i safirno staklo, HUAWEI WATCH 3 Pro pruža vam profesionalni izgled svake sekunde u danu. Također, zahvaljujući velikom, izuzetno živopisnom AMOLED zaslonu od 1,43 inča, možete cijeniti svaki trenutak dok se odvija.

Huawei Watch 3 Pro

Okrenite se nečemu boljem

Upravljajte serijom HUAWEI WATCH 3 pomoću visoko responzivnog zaslona osjetljivog na dodir, bočne tipke i potpuno rotirajuće krunice, koju možete pomicati za lak pristup. Zakrenite krunicu za jednostavno pomicanje kroz značajke na zaslonu i postavke glasnoće.

Huawei Watch 3 Pro

Lice sata koje ste uvijek željeli

Serija HUAWEI WATCH 3 ima cool unaprijed instalirana lica sata, uključujući animirana lica koja vjerno oživljavaju stvari. Na HUAWEI WATCH trgovini lica satova1 dostupno je više od 1000 dizajna. Također možete sami napraviti vlastita lica sata.

Napravite vlastita lica sata2

Zabavite se stvarajući vlastite animirane zaslone za svoj sat pomoću kratkih videozapisa snimljenih s telefona od 5 do 10 sekundi i pretvorite svoje lice sata u nešto zaista posebno.

Pametna interakcija

Aplikacije su mjesto na kojem HUAWEI WATCH 3 serija dolazi do potpunog izražaja. Organiziran u jasnom, jednostavnom mrežnom prikazu, interakcija sa svakom aplikacijom djeluje potpuno prirodno i glatko.

Vrijeme je za stvarnu moć

Vrijeme je za pametni sat koji kombinira nevjerojatnu procesorsku snagu i fantastičnu izdržljivost kako bi vas vodio naprijed kroz život, bez obzira na sve.

Jednostavan za puniti

Sat koji morate puniti satima nije praktičan. Zato upotrijebite svoj HUAWEI telefon za obrnuto bežično punjenje3 sata iz HUAWEI WATCH 3 serije i oprostite se od svih nevolja koje možete zamisliti.

Život na visokoj nozi

Serija HUAWEI WATCH 3 opremljena je arhitekturom s dvostrukim čipsetom kako bi se poboljšala snaga performansi, ali i postigla uravnoteženija obrada. U kombinaciji s pametnim algoritmom za uštedu energije 3.0 dobivate bateriju koja može podržavati 24-dnevno praćenje zdravlja i kondicije danima. S HUAWEI WATCH 3 možete uživati ​​u trodnevnom korištenju u tipičnom scenariju pametnog načina rada4 i čak 14 dana korištenja u režimu izuzetno dugog trajanja baterije5. S HUAWEI WATCH 3 Pro možete uživati ​​u 5-dnevnom korištenju u tipičnom scenariju pametnog načina rada4 i čak 21-dnevnom korištenju u ultradugom načinu trajanja baterije5.

Huawei Watch 3 Pro

Priprema, pozor, sad

Upotrijebite snagu pametnih podataka kako bi vam pomogli na vašem zdravstvenom i fitness putu. I sve to zabilježite u aplikaciji HUAWEI Zdravlje, tako da svoj napredak možete vidjeti lako i jasno.

Detektor temperature kože

Upotrijebite Detektor temperature kože6 na seriji HUAWEI WATCH 3 i odmah provjerite koliko vam je temperatura visoka. Pratite svoje zdravlje kako biste se uvijek mogli brinuti o sebi na najbolji mogući način.

Pazite na svoje srce

HUAWEI-jeva nadograđena tehnologija za praćenje otkucaja srca TruSeenTM 4.5 sadrži 6-u-1 LED i 4 fotodiode za veći unos svjetlosti. Leća od safirnog stakla omogućuje bolji prodor svjetlosti, niže performanse snage i ugodnije iskustvo nošenja. Osim toga, napredni algoritmi pružaju precizniju točnost praćenja otkucaja srca.

Cjelodnevno praćenje razine kisika u krvi

Iščitajte svoju razinu SpO2 odmah putem TruSeen TM4.5+ tehnologije, koja koristi naprednu svjetlosnu tehnologiju za precizno otkrivanje molekula kisika u krvi, čak i u uvjetima niske temperature i velike nadmorske visine. A s manjom potrošnjom energije TruSeenTM 4.5+ moći ćete nadzirati razinu kisika u krvi.

Vaš sigurnosni plan

 Ako HUAWEI WATCH 3 serija detektira pad, odmah se prebacuje u hitni način rada7 i upozorava naznačeni kontakt. Možete i pritisnuti pet puta tipku Gore i odmah poslati poziv hitnim službama.

Sljedeći korak u zdravlju

Pogledajte dnevne i tjedne zapise o broju koraka, razdobljima aktivnosti, sagorjelim kalorijama, kvaliteti spavanja, razini stresa i još mnogo toga.8

Huawei Watch 3 Pro

Više od 100 sportskih načina rada

Potpuno opremljeni fitness pratitelj na zglobu. Uživajte u više od 100 načina vježbanja - 19 profesionalnih načina za sportove u zatvorenom i na otvorenom i 85 prilagođenih načina rada, s automatskim otkrivanjem vježbanja za 6 najčešćih vrsta tjelovježbe. Pregledajte sve svoje zdravstvene podatke koji se jasno prikazuju u aplikaciji HUAWEI Zdravlje na telefonu i uživajte u vrhunskom praćenju ruta na otvorenom pomoću multimode GNSS senzora lokacije.

Huawei Watch 3 Pro

eSIM mobilno pozivanje

Koristeći eSIM tehnologiju9, HUAWEI WATCH 3 serija funkcionira kao neovisni komunikacijski uređaj. Odradite pozive, puštajte glazbu i preuzmite aplikacije bez povezivanja s telefonom.

More of You and MeeTime

Ne postoji bolji način za povezivanje s ljudima nego putem poziva. Upotrijebite HUAWEI MeeTime10 na HUAWEI WATCH 3 seriji da biste prikladno kontaktirali svoje prijatelje i obitelj na bilo kojem HUAWEI telefonu.

**Naknadno vrijeme lansiranja relevantnih uređaja ovisi o tržištima i stvarnim uvjetima.

Vrhunski zvuk

Upravljajte reprodukcijom glazbe na telefonu pomoću HUAWEI WATCH 3 serije, plus sinkronizirajte popise pjesama na telefonu sa zvučnicima.11

**Naknadno vrijeme lansiranja relevantnih uređaja ovisi o tržištima i stvarnim uvjetima.

Budite u toku s vijestima

Prijeđite prstom udesno na početnom zaslonu da biste otvorili HUAWEI Assistant i pristupili svojim obavijestima. Pogledajte svoje dnevne zadatke, uključujući vježbu, poziv, glazbu, štopericu i još mnogo toga. Jednostavniji način za pametniji život.

Vama na raspolaganju

Svima nam je svako malo potrebna mala pomoć - tu na scenu stupa Celia, HUAWEI osobni glasovni asistent. Instalirana na samoj seriji HUAWEI WATCH 3, Celia vam može pomoći u pozivima, upravljanju uređajima i brzom pronalaženju korisnih informacija. Uz to, upotrijebite značajku Voice Memo za bilježenje važnih podataka u pokretu.

Približite se, na daljinu

Nije fora kad izostanete s grupne fotografije. Napravite vrhunske fotografije zajedno sa svim prijateljima pomoću značajke daljinskog okidača13. Upravljajte kamerom telefona i pomoću krunice zoomirajte koliko treba za idealnu sliku.

Uživajte u aplikacijama

Preuzmite aplikacije izravno na HUAWEI WATCH 3 Active ili HUAWEI WATCH 3 Pro putem trgovine aplikacija HUAWEI AppGallery. Pronađite aplikacije za glazbu, fitness, svakodnevne alate, putovanja itd.

Huawei Watch 3 Pro


 1. Preuzimanje plaćenih lica sata nije podržano na iOS telefonima. Dostupno je više od 100 dizajna zaslona za iOS telefone.
 2. Podržano nakon nadogradnje OTA programiranja. Dostupno samo na Android uređajima.
 3. Dostupno samo na telefonima koji podržavaju obrnuto punjenje. Za popis podržanih modela telefona kontaktirajte službu za korisnike tvrtke HUAWEI.
 4. Tipični scenarij pametnog načina rada za HUAWEI WATCH 3 je 3 dana, a za HUAWEI WATCH 3 Pro, tipični scenarij pametnog načina rada je 5 dana, u sljedećim situacijama: tvornički zadane postavke, 2 sata LTE veze svaki dan, 22 sata Bluetooth veze s mobilnim telefonom svaki dan, omogućeno praćenje otkucaja srca, omogućen HUAWEI TruSleep™ za spavanje, 60 minuta korištenja aplikacija svaki tjedan, 30 minuta Bluetooth poziva svakog tjedna, 30 minuta Bluetooth glazbe koja svira svaki tjedan, 90 minuta tjelovježbe svakog tjedna (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), a zaslon se uključuje 200 puta dnevno. Za HUAWEI WATCH 3, pametni način rada u uobičajenim scenarijima iznosi 1,5 dan kada je uparen s iPhoneom. Za HUAWEI WATCH 3 Pro, pametni način rada u uobičajenim scenarijima iznosi 2,5 dana kada je uparen s iPhoneom.
 5. Način izuzetno dugog trajanja baterije za HUAWEI WATCH 3 traje 14 dana, a za HUAWEI WATCH 3 Pro, način ultra dugog trajanja baterije nudi 21 dan u sljedećim situacijama: omogućen način ultra dugog trajanja baterije, tvorničke postavke, omogućen nadzor otkucaja srca, omogućen HUAWEI TruSleep™ za spavanje, 30 minuta Bluetooth poziva svakog tjedna, 90 minuta vježbanja svaki tjedan (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma a dan), a zaslon se uključuje 200 puta dnevno.
 6. Podržava se samo nakon nadogradnje OTA programiranja. Ova značajka nije zamišljena kao medicinski uređaj i nije namijenjena dijagnosticiranju, liječenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Svi podaci i mjerenja trebaju se koristiti samo za osobnu referencu.
 7. Korisnik mora ručno postaviti. Da biste koristili SOS za hitne slučajeve na HUAWEI WATCH-u bez mobilne mreže, vaš mobitel mora biti unutar udaljenosti od Bluetooth veze.
 8. Ova značajka nije zamišljena kao medicinski uređaj i nije namijenjena dijagnosticiranju, liječenju ili sprečavanju bilo koje bolesti. Svi podaci i mjerenja trebaju se koristiti samo za osobnu referencu.
 9. Stvarna situacija može se razlikovati u različitim zemljama i regijama, obratite se lokalnom prijevozniku. Za detalje o vodiču za aktivaciju eSIM-a pregledajte: https://consumer.huawei.com/hr/support/content/en-us15810288/
 10. Podržano samo u određenim zemljama. Dostupno samo na HUAWEI uređajima koji pokreću EMUI 11 (ili noviji).
 11. Podržano u HUAWEI Music nakon nadogradnje OTA programiranja. Sinkronizacija popisa glazbe zahtijeva isti HUAWEI ID. Dostupno samo na HUAWEI telefonima koji koriste HarmonyOS 2 (ili noviji).
 12. Podržano samo nakon nadogradnje OTA programiranja i omogućene funkcije upravljanja gestama.
 13. Dostupno samo na HUAWEI telefonima koji koriste HarmonyOS 2 (ili noviji).
 14. Neke kreativne animacije na stranici su samo za referencu.

*Nijedna značajka nije namijenjena medicinskoj upotrebi, dijagnosticiranju, liječenju ili sprečavanju bilo koje bolesti. Svi podaci i mjerenja trebaju se koristiti samo za osobnu referencu.

Specifikacije:

Huawei Watch 3 Pro

 
Veličina: 48 mm × 49,6 mm × 14 mm
*14 mm označava udaljenost između stražnjeg kućišta sata i zaslona, ​​isključujući područje senzora.
Težina: Otprilike 63 g (bez remena)
Okvir: Materijal: Titanijum + keramika
Remen: kožni remen ili
titanijum remen
Zaslon: 1,43-inčni AMOLED zaslon u boji
Podržava rad na dodir preko cijelog zaslona, ​​uključujući prevlačenje, tipkanje, pritiskanje i držanje.
Razlučivost: 466 x 466 piksela, PPI 326
Memorija: 16 GB
Procesor: Huawei Hisilicon Hi6262
Zvučnik: Podržan
Mikrofon: Podržan
GPS: Podržan
Povezivost GPS podržan
Bluetooth: 2.4 GHz, podržava BT5.2 i BR+BLE
Senzori Senzor ubrzanja
Senzor žiroskopa
Geomagnetski senzor
Optički senzor brzine otkucaja srca
Senzor ambijentalnog svjetla
Senzor barometarskog tlaka
Senzor temperature
Baterija: Trajanje baterije: 14 dana uobičajenog korištenja.
Napon i trenutni zahtjevi punjača: 5 V 2 A
Tipke: Tipke gore i dolje s rotirajućom krunicom
Utor za punjenje: Bežično punjenje
Zahtjevi sustava Android 6.0 ili noviji
iOS 9.0 ili noviji
Okruženje: Temperatura: 0 ℃~+ 35 ℃
Vlažnost: 5%~95% (bez kondenzacije)

*Veličina proizvoda, težina proizvoda i srodne specifikacije samo su teoretske vrijednosti. Stvarna mjerenja između pojedinih proizvoda mogu se razlikovati. Sve specifikacije ovise o stvarnom proizvodu.
*Dostupni kapacitet memorije manji je od ove vrijednosti jer sistemski softver zauzima dio prostora.
(Tipični scenariji korištenja baterije odlučuju se na temelju korisničkih navika. Određeni vijek trajanja baterije ovisi o korisničkim navikama i učestalosti korištenja.)
*Uređaji koji odgovaraju vodootpornosti s ocjenom 5ATM imaju ocjenu vodootpornosti do 50 metara prema ISO standardu 22810:2010. To znači da se mogu koristiti za plitkovodne aktivnosti poput kupanja u bazenu ili oceanu. Međutim, ne smiju se koristiti za ronjenje, skijanje na vodi ili druge aktivnosti koje uključuju vodu velike brzine ili uranjanje ispod male dubine. Pojedinosti o vodonepropusnim mjerama predostrožnosti potražite na: https: //consumer.huawei.com/hr/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

U kutiji:

 • Huawei Watch 3 Pro
 • Kućište za punjenje i kabel za punjenje
 • Korisnički vodič i sigurnosne informacije
 • Jamstvena kartica

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu