Cijena

599,00kn
U cijene je uključen PDV
Besplatna dostava

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Malene veličinom, moderne izgledom

Ovalni i kompaktni dizajn FreeBuds 4i slušalica inspiriran je svjetski poznatom plažom s crnim pijeskom na Islandu

Uživanje u glazbi traje cijeli dan

Huawei FreeBuds 4i dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku. S isključenom ANC opcijom, FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije ili 6,5 sati poziva. Zajedno s kućištem za punjenje moguće je postići do 22 sata reprodukcije ili do 14 sati poziva. Ako je ANC uključen, slušalice mogu ponuditi 7,5 sati neprekidne reprodukcije i 5,5 sati poziva. Vodeća tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u glazbi s 10-minutnim punjenjem, tako da korisnici ne trebaju brinuti o bateriji dok su vani ili u žurbi.

Huawei FreeBuds 4i

Uravnoteženi zvuk netaknute kvalitete

Huawei FreeBuds 4i sadrži 10 mm velike dinamičke drivere koji nude veću amplitudu za snažne bas performanse. Slušalice također usvajaju "PEEK+PU" polimernu kompozitnu membranu koja je fleksibilna i snažna, a istovremeno pruža visoku osjetljivost i bogat dinamički odziv, omogućujući korisnicima da čuju više detalja u glazbi. Istodobno, vrhunska struktura smanjuje buku vjetra i osigurava dosljednost zvučnih efekata kako bi iskustvo slušanja bilo što ugodnije.
FreeBuds 4i su dizajnirane da zadovolje potrebe korisnika za raznim žanrovima glazbe. Profesionalni tim za ugađanje kombinirao je različite instrumente, ritmove i vokalne stilove kako bi kvalitetu zvuka prilagodio frekvenciji visokokvalitetne pop glazbe, nudeći uravnotežen zvuk koji je prikladan za dnevne potrebe većine korisnika.

Čujete samo ono što želite

Huawei FreeBuds 4i detektiraju okolnu buku kroz mikrofone i generiraju obrnuti zvučni val kako bi se smanjila razina buke. Algoritam za uklanjanje buke cilja tipične uvjete kao što su bučni trgovački centri, javni prijevoz, željezničke stanice, ured ili žamor za ANC optimizaciju, pružajući korisnicima učinkovito iskustvo uklanjanja buke.

Huawei FreeBuds 4i također uključuje Awareness način rada, omogućujući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, Huawei FreeBuds 4i će se automatski prebaciti između Awareness i ANC (aktivno uklanjanje buke) načina rada.

Kako bi se smanjila smetnja okolne buke tijekom poziva, Huawei je na FreeBuds 4i implementirao tri tehnologije za poboljšanje kvalitete poziva. Ekskluzivna tehnologija oblikovanja snopa omogućuje mikrofonima da precizno detektiraju glas korisnika, sustav dvostrukih mikrofona dolazi s prorezanim kanalom za učinkovito smanjenje buke vjetra na otvorenom, a AI tehnologija smanjenja buke filtrira dodatne nepoželje zvukove.

Huawei FreeBuds 4i

Jednostavno upravljanje dodirom

Uz netaknutu kvalitetu zvuka, Huawei FreeBuds 4i pružaju izvrsno iskustvo interakcije. Korisnici mogu lako upravljati reprodukcijom glazbe, glasovnim pozivima i aktivirati ANC dodirom. Prilikom uparivanja jasno će se prikazati podaci o bateriji slušalica i kućišta za punjenje.

Huawei FreeBuds 4i lako se povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android sustavima kako bi svima pružili impresivno audio iskustvo. Sve FreeBuds slušalice kompatibilne su s oba operativna sustava, a moguće ih je povezati i preuzimanjem AI Life aplikacije iz trgovina aplikacija.

Snažna baterija FreeBuds 4i slušalica s 10-satnom reprodukcijom, jedinstvenim i elegantnim dizajnom, netaknutom kvalitetom zvuka i učinkovitim aktivnim smanjenjem buke omogućuju korisnicima da u potpunosti uživaju u iskustvu slušanja bilo kad i bilo gdje.

Specifikacije:

HUAWEI FreeBuds 4i

Dimenzije:

Po slušalici

 • Visina: 37,5 mm
 • Širina: 21 mm
 • Dubina: 23,9 mm
 • Težina: oko 5,5 g

Kutija za punjenje

 • Visina: 48,0 mm
 • Širina: 61,8 mm
 • Dubina: 27,5 mm
 • Težina: oko 36,5 g.

*Veličina proizvoda, težina proizvoda i povezane specifikacije samo su teoretske vrijednosti. Stvarna mjerenja između pojedinih proizvoda mogu se razlikovati. Sve specifikacije ovise o stvarnom proizvodu.

Baterija:

Kapacitet baterije:
Po slušalici: 55 mAh (min.)*
Kutija za punjenje: 215 mAh (min.)*

Reprodukcija glazbe:
Trajanje reprodukcije glazbe: 10 sati (s onemogućenom opcijom poništavanja buke)**
Trajanje reprodukcije glazbe: 7,5 sati (s omogućenom opcijom poništavanja buke)**
Trajanje glasovnog poziva: 6,5 sati (s onemogućenom opcijom poništavanja buke) ***
Trajanje glasovnog poziva: 5,5 sati (s omogućenom opcijom poništavanja buke)***

Tip baterije:
Litij-ionska polimerna baterija

*Huawei je proveo testove s prototipom slušalica HUAWEI FreeBuds 4i i pripadajućim softverom pomoću telefona HUAWEI P40.
**Test reprodukcije glazbe: Slušalice su povezane na telefon putem Bluetootha za reprodukciju glazbe u AAC formatu s glasnoćom postavljenom na 50%. Baterija je bila potpuno ispražnjena sve dok glazba nije prestala svirati s jedne od slušalica.
***Test glasovnog poziva: Slušalice su na telefon bile povezane Bluetoothom s glasnoćom podešenom na 50%. Potom se provodio glasovni poziv sve dok se glas nije mogao čuti iz jedne od slušalica.
Trajanje baterije ovisit će o postavkama uređaja, korištenju i ostalim čimbenicima.

Kontrole:

Upravljanje pritiskom: dva puta/dugi pritisak

Povezivost:

Bluetooth kompatibilnost: BT 5.2

Pop-up povezivanje: podržano*
Otkrivanje nošenja: podržano
*Potrebni su pametni telefoni s EMUI10 ili novijim verzijama.

Senzor:

Obje slušalice imaju ugrađene kapacitivne senzore

Driver: 10 mm Dynamic 
Audio tehnologija:

Aktivno poništavanje buke
Poništavanje buke tijekom poziva


1.Potpuno napunjene HUAWEI FreeBuds 4i slušalice mogu reproducirati glazbu do 10 sati neprekidno. Podaci dolaze iz Huawei laboratorija uz zadane uvjete: glasnoća 50%, ANC isključen i omogućen AAC način rada. Stvarno se stanje može razlikovati zbog glasnoće, izvora zvuka, okoline i navika korisnika.
2.Napomena: ako tijekom upotrebe HUAWEI FreeBuds 4i osjetite bilo kakvu alergijsku reakciju, odmah prekinite upotrebu i obratite se svom liječniku.
3.Kad je ANC uključen možda ste manje svjesni svoje okoline, pobrinite se da ste u sigurnom okruženju
4.Glavni mikrofon ima klasični stupnjeviti slit-duct dizajn, a podmikrofon izvorni dizajn koji učinkovito smanjuje buku vjetra uzrokovanu trenjem zraka između dva priključka za prihvat mikrofona.
5.Ovi podaci o punjenju i trajanju baterije odnose se samo na žično punjenje ili bežično punjenje kada je u kućištu za punjenje preostalo ne manje od 80% baterije. Podaci dolaze iz Huawei laboratorija uz zadane uvjete: glasnoća 50%, ANC isključen i omogućen AAC način rada. Stvarno se stanje može razlikovati zbog glasnoće, izvora zvuka, okoline i navika korisnika.
6.Podaci dolaze iz Huawei laboratorija uz zadane uvjete: glasnoća 50%, ANC isključen i omogućen AAC način rada. Stvarno se stanje može razlikovati zbog glasnoće, izvora zvuka, okoline i navika korisnika.
7.Funkcija niske latencije zahtijeva pametne telefone i tablete s EMUI 11.
8.Funkcija pop-up prozora i povezivanja zahtijeva pametne telefone i tablete s EMUI10. Ostali uređaji podržavaju Bluetooth povezivanje.
9.Sadržaj se prikazuje različito ovisno o zemljama i regijama.

* Slike proizvoda i sadržaj zaslona na sljedećim stranicama okvirni su. Stvarne značajke i specifikacije proizvoda (uključujući između ostaloga i izgled, boju te veličinu), kao i stvarni sadržaj zaslona (uključujući između ostaloga pozadine, korisničko sučelje i ikone) mogu se razlikovati. ** Svi podaci na sljedećim stranicama teoretske su vrijednosti koje Huawei postiže u svojim laboratorijima, testiranjem u određenim uvjetima. Više informacija potražite u pojedinostima spomenutih proizvoda. Stvarni podaci mogu se razlikovati s obzirom na razlike u pojedinim proizvodima, softverskim verzijama, uvjetima primjene i čimbenicima okoline. Svi podaci su podložni stvarnoj upotrebi. *** Zbog promjena u stvarnom vremenu koje obuhvaćaju serije proizvoda te odstupanja u proizvodnji i ponudi, a kako bi osigurala točan prikaz informacija, specifikacija i značajki proizvoda, tvrtka Huawei može u stvarnom vremenu mijenjati opise i slike na sljedećim stranicama s informacijama, odražavajući time karakteristike, specifikacije, indekse i komponente stvarnih proizvoda. Informacije o proizvodima podložne su takvim promjenama i podešavanjima bez prethodnih obavijesti.

U kutiji:

 • Slušalice
 • Silikonski čepići za uši (3 veličine)
 • Kućište za punjenje
 • USB-C kabel za punjenje
 • Brzi vodič za početak rada
 • Informacije o sigurnosti
 • Jamstveni list

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu