Cijena

Prilika
132,71 € / 999,90 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Inteligentna i automatska prilagodba uhu1

Freebuds4

Sinkronizirane s vama

Svako je uho drugačije. Zbog toga HUAWEI FreeBuds 4 koriste prilagodljivu tehnologiju za automatsku prilagodbu ušima kako bi otkrile vaš jedinstveni oblik u uhu i kako da ispravno nosite slušalice, a zatim inteligentno odabire između različitih načina poništavanja buke kako bi postigle optimalno smanjenje buke.

Neusporedivo bolji zvuk

HUAWEI FreeBuds 4 podižu tehnologiju aktivnog poništavanja buke u nove visine, uključujući potpuno novu prilagodljivu tehnologiju za automatsku prilagodbu ušima za još veće uranjanje u zvuk. Otvoreni dizajn omogućuje da pritisak zraka ostane izjednačen, a istovremeno osigurava da se i dalje čuju važni zvukovi iz okoliša - za sigurnije, ugodnije iskustvo nošenja čak i nakon više sati korištenja.

*Što su slušalice više u uhu, to je veći efekt poništavanja buke. Manje ušne šupljine omogućuju slušalicama da postignu veći učinak uklanjanja buke od većih ušnih šupljina. Preporučljivo je držati slušalice što dublje u ušima kako biste maksimalizirali učinak uklanjanja buke.

Freebuds4

Prozračne i komforne2

Pristaju savršeno

Slušalice su ergonomski oblikovane tako da precizno pristaju u vaše uho, za osjećaj koji je svaki put savršen. Uz težinu od samo 4,1 g2 svaka slušalica će vam prirodno i ugodno sjediti u ušima, nudeći gotovo bestežinski način dubokog uživanja u glazbi.

Pojačajte bas

Boljem basu treba vlastiti prostor. Svaka slušalica je opremljena vlastitim motorom za pojačavanje basa za veće vibracije dijafragme, stvarajući impresivno dubok bas koji stvarno možete osjetiti.

Postiže visoke note

Veliki LCP dinamički driveri od 14,3 mm unutar svake slušalice je ono što pomaže HUAWEI FreeBuds 4 da postignu izvanrednu kvalitetu zvuka. Uz fantastičan frekvencijski raspon do 40 kHz, omogućit će vam da doživite lepršave melodije i bogate zvukove svih svojih omiljenih melodija3.

Reagiraju na dodir

Freebuds4

Upotrijebite svoje HUAWEI FreeBuds 4 slušalice za upravljanje načinom na koji slušate glazbu i primanje poziva putem jednostavnih, intuitivnih kontrola gesta koje se mogu koristiti na bilo kojoj slušalici4.

Inteligentna audio veza

Povežite se s više uređaja

Otvorite kućište za punjenje kako biste slušalice uparili s obližnjim telefonom, tabletom ili računalom5. Uz to, istovremeno ih povežite s dva uređaja za neometano slušanje.

*Značajka korisničkog sučelja. Stvarno iskustvo ovisi o korištenju.

Upravljajte vlastitim zvukom

Centar za audio povezivanje6 u aplikaciji Huawei AI Life omogućuje vam upravljanje svim uređajima uparenim s HUAWEI FreeBuds 4 na jednom, jednostavnom zaslonu. Upotrijebite aplikaciju za prijenos zvuka između uređaja i koordinirajte svoj digitalni život u pokretu.

*Značajka korisničkog sučelja. Stvarno iskustvo ovisi o korištenju.

Povežite snagu HarmonyOS-a s vašim uređajima

Koristeći interaktivnu snagu HarmonyOS-a za više uređaja, videozapise sa svog telefona možete prenijeti na Huawei Vision, prijenosno računalo ili tablet, a zvuk na HUAWEI FreeBuds 4 slušalice7. Osigurajte da kasni noćni filmovi na velikom zaslonu budu samo za vaše uši.

Audio zabava u svakom trenutku

Zabilježite svako sjećanje pomoću HD snimanja

Ulovite sve zvukove koje želite snimati pomoću HUAWEI FreeBuds 4 zahvaljujući dual-mode 48 kHz HD snimanju zvuka8. Način okruženja omogućuje vam rekreiranje detaljnih stvarnih i realnih zvukova iz okoliša u kojem god okruženju se nalazite. Glasovni način rada koristi tehnologiju prepoznavanja frekvencije glasa za usavršavanje specifičnih frekvencija vašeg glasa, blokirajući pritom strane pozadinske zvukove.

Do pobjede uz zvuk koji ne kasni

Uz potpuno novu tehnologiju kodiranja zvuka za igre, HUAWEI FreeBuds 4 mogu smanjiti kašnjenje na neprimjetnih 90 ms9 na HarmonyOS telefonima i 150 ms na EMUI telefonima, za zvuk koji ostaje u koraku s akcijom na zaslonu. Pretvorite svoju omiljenu igru ​​u trijumf.

Freebuds4

Velika snaga u malom pakiranju

Freebuds4

Vaš trenutak, vaša glazba

HUAWEI Glazba aplikacija nudi visokokvalitetno, potpuno sveobuhvatno glazbeno iskustvo s ogromnim glazbenim katalogom11 za streaming, preuzimanje i uživanje u glazbi do mile volje.

Freebuds4


 1. Što su slušalice bliže uhu, to je veći efekt poništavanja buke. Manje ušne šupljine omogućuju slušalicama da postignu bolji učinak uklanjanja buke od većih ušnih šupljina. Preporučljivo je što kvalitetnije staviti slušalice kada ih nosite kako biste maksimizirali učinak uklanjanja buke.
 2. Podaci iz Huawei laboratorija. Težina ovisi o konfiguraciji verzije. Stvarna težina može varirati.
 3. Podaci iz Huawei laboratorija.
 4. Možete prilagoditi kontrolu gestama u aplikaciji Huawei AI Life. Stvarno funkcioniranje ovisi o prikazu sučelja.
 5. Za tablete i mobilne telefone funkcija pop-up uparivanja (skočnog prozora) dostupna je samo na Huawei uređajima koji pokreću EMUI10 sustav (ili noviji). Za prijenosna računala funkcija je trenutno dostupna samo na HUAWEI MateBook 16 s PC Manager-om 11.0.9 (ili novijim). Ako imate bilo kakvih pitanja o značajki, ograničenjima kod upotrebe i podržanim modelima, obratite se Huaweijevom korisničkom centru za više detalja na 0800 6322.
 6. Dostupno samo na uređajima koji su ažurirani na najnoviju verziju aplikacije Huawei AI Life. IOS verzija aplikacije Huawei AI Life privremeno ne podržava ovu funkciju.
 7. Dostupno samo na HarmonyOS 2 MR.
 8. I za Surroundings Mode i za Voices Mode način rada. Uključuje snimanje putem slušalica i treba ga pokrenuti ručno putem aplikacije AI Life. Podržano samo na određenim modelima pametnih telefona Huawei: HUAWEI Mate 40, HUAWEI Mate 40 Pro, HUAWEI Mate 40 Pro +, Porsche Design HUAWEI Mate 40 RS, HUAWEI Mate 40E 、 HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40 Pro +, i HUAWEI Mate X2 koji su ažurirani na EMUI 11 (ili noviji). Radi samo s telefonskim aplikacijama za fotografiranje, snimanje zvuka, snimanje kratkog videozapisa ili aplikacijama sa značajkom prijenosa uživo.
 9. Podaci iz Huawei laboratorija, dobiveni testiranjem HUAWEI Mate 40 telefona. Podaci o latenciji kombiniraju vrijeme latencije igre, telefona i slušalica. Stvarna latencija ovisi o modelu telefona, verziji sustava, igri, verziji igre itd. Molimo usporedite podatke stvarne upotrebe.
 10. Podaci iz Huawei laboratorija, dobiveni pod sljedećim uvjetima: slušalice ili kućište za punjenje potpuno su napunjeni, razina glasnoće od 50%, omogućen AAC način rada, temperatura okoline od 25 °C. Stvarne performanse punjenja mogu se razlikovati ovisno o razini glasnoće, izvoru zvuka, prisutnosti smetnji u okolini, značajkama proizvoda i navikama korištenja. Brzo punjenje moguće je postići samo kada je razina baterije u slušalicama relativno niska.
 11. Dostupni sadržaj razlikuje se ovisno o zemlji i / ili regiji.

* Slike proizvoda i sadržaj zaslona na sljedećim stranicama okvirni su. Stvarne značajke i specifikacije proizvoda (uključujući između ostaloga i izgled, boju te veličinu), kao i stvarni sadržaj zaslona (uključujući između ostaloga pozadine, korisničko sučelje i ikone) mogu se razlikovati. ** Svi podaci na sljedećim stranicama teoretske su vrijednosti koje Huawei postiže u svojim laboratorijima, testiranjem u određenim uvjetima. Više informacija potražite u pojedinostima spomenutih proizvoda. Stvarni podaci mogu se razlikovati s obzirom na razlike u pojedinim proizvodima, softverskim verzijama, uvjetima primjene i čimbenicima okoline. Svi podaci su podložni stvarnoj upotrebi. *** Zbog promjena u stvarnom vremenu koje obuhvaćaju serije proizvoda te odstupanja u proizvodnji i ponudi, a kako bi osigurala točan prikaz informacija, specifikacija i značajki proizvoda, tvrtka Huawei može u stvarnom vremenu mijenjati opise i slike na sljedećim stranicama s informacijama, odražavajući time karakteristike, specifikacije, indekse i komponente stvarnih proizvoda. Informacije o proizvodima podložne su takvim promjenama i podešavanjima bez prethodnih obavijesti.

Specifikacije:

HUAWEI FreeBuds 4

Dimenzije:

Dimenzije slušalice:

 • Visina: 41,4 mm
 • Širina: 16,8 mm
 • Dubina: 18,5 mm
 • Težina: oko 4,1 g

Dimenzija kućišta:

 • Promjer: 58 mm
 • Visina: 21,2 mm
 • Težina: oko 38 g (bez slušalica)

*Veličina proizvoda, težina proizvoda i povezane specifikacije samo su teoretske vrijednosti. Stvarna mjerenja između pojedinih proizvoda mogu se razlikovati. Sve specifikacije ovise o stvarnom proizvodu.

Baterija:

Kapacitet baterije:
Po slušalici: 30 mAh (min.)*
Kutija za punjenje: 410 mAh (min.)*

Vrijeme reprodukcije:
Reprodukcija glazbe s jednim punjenjem: 4 sata (s onemogućenim ANC-om)**
Reprodukcija glazbe s jednim punjenjem: 2,5 sata (s omogućenim ANC-om)**
Reprodukcija glazbe s kućištem za punjenje: 22 sata (s onemogućenim ANC-om)**
Reprodukcija glazbe s kućištem za punjenje: 14 sati (s omogućenim ANC-om)**

Vrijeme punjenja:
Otprilike 1 sat za slušalice (u kućištu za punjenje) **
Otprilike 1 sat za kućište za punjenje (žično, bez slušalica) **

*Tipična vrijednost. Stvarni kapacitet može se malo razlikovati. Ovaj kapacitet je nominalni kapacitet baterije. Stvarni kapacitet baterije za svaki pojedini telefon može biti malo iznad ili ispod nominalnog kapaciteta baterije.
**Na temelju rezultata ispitivanja laboratorija HUAWEI, samo za referencu.

Kontrole:

Povlačenje
Dvostruki dodir
Pritisak i držanje

Povezivost:

Bluetooth kompatibilnost: BT 5.2

Pop-up povezivanje: podržano*
Simultana Bluetooth veza s dva uređaja: podržana
*Potrebni su pametni telefoni s EMUI10 ili novijim verzijama.

Senzor:

Mikrofon
Senzor za otkrivanje nošenja slušalica

Driver: 14,3 mm
Audio tehnologija:

Udobno prianjajuće slušalice s uklanjanjem buke
Otvoren tip slušalica s tehnologijom uklanjanja buke
Uklanjanje buke prilikom poziva

Vodootpornost

IPX4 - slušalice

U kutiji:

 • Slušalice Huawei FreeBuds 4
 • Kućište za punjenje
 • Vodič za brzi početak, sigurnosne informacije i jamstvena kartica
 • Jamstveni list
 • USB-C kabel

Komentiraj i ocijeni proizvod

    DA     NE 
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu