Cijena

66,89 € / 503,98 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Gym Hammer, čekić je ozbiljan dio opreme za vježbanje koji se pretežno koristi za crossfit treninge, a najviše ga upotrebljavaju MMA borci i sportaši.

Ovaj čvrsti metalni čekić dizajniran je za treninge visokog intenziteta. Pomoću njega ćete poboljšati kondiciju i ojačati mišiće ruku i cijelog trupa.

Treninzi s čekićem obično uključuju udaranje čekića u gumu. Pritom čekić ima prednost što odskače nakon svakog udarca, a to stavlja pred vježbača zahtjev za još boljom kontrolom, koncentracijom i ravnotežom. Zbog nejednake raspodjele težine čekić nudi potpuno drugačiju dimenziju u jačanju mišića od klasičnih šipki za vježbanje. Na taj način razvit ćete izdržljivost, fleksibilnost, snagu trupa i poboljšat ćete radni kapacitet. Uporabom čekića, podići ćete vaš trening na višu razinu i razvit ćete snagu koja je potrebna za sport kojim se bavite.

Čekić možete upotrijebiti za zagrijavanje, ali i kao sjajan finisher na kraju treninga. Brojne su opcije za uvrštavanje ovog sjajnog rekvizita u vašu vježbačku rutinu.

Karakteristike:

  • Glatka površina
  • Ručka prilagođena za sigurno držanje
  • Dizajniran za brojne mogućnosti vježbanja, primjerice vježbe za ruke, biceps, dizanja ili bacanje
  • Težina: 10 kg

Komentiraj i ocijeni proizvod

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu