Besplatna dostava iznad 400 kn

Neispravan email.

Forerunner 935, WHRM, Tri-Bundle

5.190,00kn

Besplatna dostava

Forerunner 935, WHRM, Tri-Bundle

Vrhunski GPS sat za trčanje/triatlon s mjerenjem pulsa na zapešću¹

 • Ovaj udoban sat možete nositi cijeli dan, težak je svega 49 grama, a nudi napredne funkcije za multisport i trčanje
 • Ugrađeni barometar pruža podatke o promjeni nadmorske visine, a visinomjer i elektronički kompas pomažu vam da se držite smjera
 • Procjenjuje vaš status treniranja kako biste otkrili trenirate li nedovoljno ili ste pretrenirani, a pruža i dodatne funkcije praćenja performansi
 • Pruža naprednu dinamiku²  trčanja, biciklizma i plivanja, uključujući balans vremena dodira s tlom, duljinu koraka, omjer vertikalne oscilacije itd.
 • Trajanje baterije: do 2 tjedna kao sat, do 24 sata u GPS načinu rada, do 50 sati u UltraTrac™ načinu rada (uz mjerenje pulsa na zapešću) ili do 60 sati u UltraTrac™ načinu rada (bez mjerenja pulsa na zapešću)

Kome je stalo što Forerunner 935 daje precizne podatke kao što su dinamika trčanja, puls na zapešću, status treniranja, FTP i maksimalni VO2? Ozbiljnom sportašu poput vas koji je spreman biti bolji nego jučer. Ovaj vrhunski GPS sat za trčanje/triatlon pomaže vam precizno podesiti trening i vrijeme oporavka kako biste postali još boljim sportašem.

Odgovara vašem zapešću i modnom stilu

Forerunner 935 odlikuje se laganim i udobnim dizajnom pa ćete ovaj GPS sat za trčanje/triatlon rado nositi cijeli dan. Sat 935 kompatibilan je s Garmin linijom QuickFit™ remena od 22" koji se lako mijenjaju. Budući da za svaku prigodu postoji odgovarajući remen, sportski silikonski remen lako možete zamijeniti klasičnim kožnim remenom ili čak remenom od vrhunskog metala.

Pratite svoje performanse, treniranje i oporavak

Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista učinkovit? Forerunner 935 pomoći će vam u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za utrku ili ciklus treniranja. Status treniranja novi je alat za praćenje performansi koji automatski procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Novo mjerenje efekta anaerobnog vježbanja daje vam uvid u važnu dimenziju treniranja pa ćete otkriti kako treniranjem poboljšavate sposobnost pomicanja vlastitih granica. Možete čak i vidjeti ukupno opterećenje treniranja koje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Analizirajte svoju tehniku

Olakšavamo vam dobivanje podataka koje trebate kako biste poboljšali svoju kondiciju. Neka Forerunner 935 mjeri najvažnije parametre trčanja² pomoću kojih možete analizirati svoje performanse. Biomehanička mjerenja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme i balans vremena dodira s tlom, vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije ključni su parametri za razumijevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da na dan utrke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti. Ova su mjerenja dostupna uz dodatnu kompatibilnu traku s monitorom za mjerenje pulsa na prsima² ili kompaktan senzor dinamike trčanja koji jednostavno pričvrstite na pojas hlača. Osim toga iskoristite puni potencijal funkcija koje vam pomažu u biciklističkim treninzima i čak u treninzima plivanja. Forerunner 935 u vodi bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i mnoge druge.

Dulje trajanje baterije

Zahvaljujući bateriji u koju se možete pouzdati, uređaj će ostati uključen dulje od trajanja vašeg najdužeg vježbanja, čak i usred najtežeg triatlona ili ultramaratona. Forerunner 935 opremljen je baterijom koja traje do 24 sata u GPS načinu rada i do 60 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac. Kada uređaj upotrebljavate svaki dan samo kao pametni sat, jedno punjenje baterije bit će dovoljno za do 2 tjedna rada.

Trčanje, sprint, plivanje, biciklizam, triatlon

Vaša rutina nikada nije samo rutina. Forerunner 935 omogućuje vam jednostavan prijelaz između aktivnosti zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti za trčanje (u zatvorenom i na otvorenom), biciklizam (u zatvorenom i na otvorenom), plivanje (na bazenu i otvorenim vodama), cross-country skijanje, veslačke sportove, terensko trčanje, planinarenje, vježbe snage i mnoge druge aktivnosti.

Kod kombiniranih vježbanja i duatlonskih i triatlonskih utrka pomoću funkcije automatskog multisporta sportove možete promijeniti samo jednim pritiskom gumba. 935 kompatibilan je s naprednim vježbanjem trčanja, bicikliranja, pa čak i plivanja u bazenu. Stvorite vlastita prilagođena vježbanja i besplatno ih preuzimajte u online fitness zajednici Garmin Connect™. Zatim prethodna vježbanja pregledajte u aplikaciji ili ih podijelite s obiteljima i prijateljima kako biste se dodatno motivirali.

Pametnije povezivanje

Pametne obavijesti na vašem zapešću tek su početak. Kad se upari s kompatibilnim pametnim telefonom³, Forerunner 935 također vam omogućuje automatski prijenos na Garmin Connect i pristup zvučnim odzivnicima, upravljanju glazbom itd. Omogućite svojim najdražima da prate vaša trčanja i vožnje u stvarnom vremenu zahvaljujući funkciji LiveTrack ili pomoću funkcije GroupTrack pratite vožnju svojih prijatelja dok ste u pokretu.  935 također omogućuje prijenos podataka u oblak i iz njega, i to uz brzu Wi-Fi® vezu.

Slušajte svoje srce

Mjerenje pulsa na zapešću jednostavan je izbor kad se želite kretati bez ograničenja na dan utrke, ali Forerunner 935 pruža vam i mogućnost dobivanja mnogo više podataka ako stavite kompatibilnu traku sa senzorom za mjerenje pulsa na prsima. Traka sa senzorom za mjerenje pulsa na prsima (kao što je HRM-Run™ ili HRM-Tri™) omogućuje vam pristup naprednim funkcijama kao što je laktatni prag i test stresa na temelju varijabilnosti pulsa (HRV).

Bez brige se uputite izvan dometa

Uz Forerunner 935 možete ići kamo god vas aktivnosti odvedu zahvaljujući prijemniku signala GPS i GLONASS sustava koji vas može bolje pratiti u zahtjevnijim okruženjima nego što je to moguće samo uz GPS. A ugrađeni barometar pruža vam podatke o nadmorskoj visini u stvarnom vremenu. Koje aktivnosti 935 može pratiti? Više nego što možete zamisliti! Triatlonski sportovi tek su početak, tu je i ugrađena podrška za planinarenje, veslanje, golf, skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje i još mnogo aktivnosti.

Forerunner 935, WHRM, Garmin

Prilagođavanje i povezivanje

GPS sat za trčanje/triatlon Forerunner 935 automatski se sinkronizira s uslugom Garmin Connect, našom besplatnom online fitness zajednicom u kojoj možete pratiti svoj napredak i dijeliti ga putem društvenih mreža. Prijavite se na Garmin Connect putem računala ili preuzmite aplikaciju Garmin Connect™ Mobile na kompatibilan pametni telefon. Uređaj možete prilagoditi i podatkovnim poljima, besplatnim izgledima sata iz aplikacije NUUN te čak i aplikacijama kao što su Uber i Accuweather, a sve to dostupno je u Connect IQ™ trgovini.

Još nekoliko dodataka

Baš kao i vi, Forerunner 935 intenzivno radi cijeli dan. Ovaj sat postat će vaš partner za oporavak zahvaljujući funkcijama za cjelodnevno praćenje aktivnosti¹ koje broje korake i kalorije te prate kako spavate. Kompatibilan je i s Garmin linijom Varia™ uređaja za sigurnost biciklista, uključujući stražnji radar, pametna svjetla za bicikle i Varia Vision™ zaslon za prikaz informacija u vidnom polju. Svoj biciklistički komplet upotpunite našim mjeračima snage sa senzorima u pedalama Vector™ 2 (senzori u obje pedale) i 2S (senzor u jednoj pedali). Vector 2 besprijekorno se može upariti s vašim Forerunner satom i pokazati vam podatke o snazi, kadenci, balansu lijevo/desno i dinamici bicikliranja kako biste saznali gdje i kako stvarate snagu.

Neka svaki dan bude izazov

Uz funkciju Strava Live Segments dodatno se motivirajte da budete bolji nego jučer. Strava Premium članovi mogu sinkronizirati segmente za trčanje i biciklizam sa satom 935 kako bi dobili povratne informacije u stvarnom vremenu tijekom aktivnosti. Tu su i upozorenja za početak i kraj segmenata, pregled poretka vodećih korisnika, a možete i pratiti usporedbu trenutnog rezultata i osobnog rekorda.

Od plana do izvedbe uz TrainingPeaks

Ništa nije bolje od savršeno izvedenog vježbanja. Uz TrainingPeaks Connect IQ aplikaciju možete otvarati svoj dnevni plan vježbanja izravno na Forerunner 935 satu. Zatim prepustite uređaju da vas vodi kroz vježbanje u stvarnom vremenu i zadaje vam ciljeve za intenzitet i trajanje intervala izravno iz aplikacije TrainingPeaks. Nakon što završite s vježbanjem, automatski ga sinkronizirajte s aplikacijom TrainingPeaks kako biste vidjeli detaljnu analizu svojih performansi i izmjerili napredak prema svojem cilju.

Uz ovaj sat možete biti bez brige

Na 935 dodajte prilagođenu Road ID pločicu (prodaje se zasebno) i bez brige se uputite na cestu ili stazu. Ova se pločica jednostavno stavlja na remen sata i može sadržavati vaše važne medicinske podatke, kao i podatke za kontakt u hitnom slučaju ako tijekom vježbanja dođe do kakvih poteškoća. Uz ovu ćete se pločicu i vi i vaši voljeni osjećati sigurnije kad krenete na vježbanje.

¹ Točnost praćenja aktivnosti
² Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja (prodaje se zasebno) ili s HRM-Run ili HRM-Tri senzorom; Isporučuje se s nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno. 
³ Posjetite Garmin.com/ble da biste vidjeli popis kompatibilnih pametnih telefona

Specifikacije:

Općenito

Materijal od kojeg je izrađen objektiv

staklo

Materijal od kojeg je izrađen okvir

polimer ojačan vlaknima

Materijal kućiššta polimer ojačan vlaknima
QuickFit™ remeni za sat

da (22 mm)

Materijal od kojeg je izrađen remen

silikon

Veličina kućišta, ŠxDxV

47 x 47 x 13,9 mm

Dimenzije 46,7 x 53,9 mm, ukupna duljina 254 mm, debljina 13,9 mm
Težina 49 g
Vodootporan Da (50m)
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Vrsta zaslona čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
Veličina zaslona, Š x V 30,5 mm
Rezolucija zaslona, Š x V Promjer 240 piksela
Zaslon u boji Da
Trajanje baterije Do 2 tjedna kao sat, do 24 sata u GPS načinu rada, do 50 sati u UltraTrac™
načinu rada (uz mjerenje pulsa na zapešću) ili do 60 sati u UltraTrac™ načinu rada (bez mjerenja pulsa na zapešću)
Ugrađena memorija 64 MB

Funkcije sata

Funkcije sata Uključuje datum i alarm
Sinkronizacija vremena s GPS-om Da
Automatsko ljetno vrijeme Da
Alarm na satu Da
Mjerač vremena Da
Štoperica Da
Vrijeme izlaska/zalaska sunca Da

Senzori

Omogućen GPS Da
GLONASS Da
Garmin Elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću Da
Barometarski visinomjer Da
Elektronički kompas Da
Žiroskop Da
Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u
zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora)
Da
Termometar Da

Svakodnevne pametne funkcije

Povezivost Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (mogućnost preuzimanja izgleda sata,
podatkovnih polja, widgeta i aplikacija)
 
Pametne obavijesti Da
Kalendar Da
Prognoza Da
Upravljanje glazbom Da
Face It™ alat za stvaranje izgleda sata Da
Pronađi moj telefon Da
Upravljanje VIRB® kamerom Da
Kompatibilnost s pametnim telefonom iPhone®, Android™, Windows®
Kompatibilnost s aplikacijom Garmin Connect™ Mobile Da
Funkcija "Pronađi moj sat" Da

Funkcije za praćenje aktivnosti

Brojač koraka Da
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon
određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta
kako biste je vratili na početne vrijednosti)
Da
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i
određuje ciljni broj koraka u danu)
Da
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i
razdoblja nemirnog i dubokog sna)
Da
Izračun potrošenih kalorija Da
Broj katova na koje ste se popeli Da
Prijeđena udaljenost Da
Minute intenzivnog vježbanja Da
TrueUp™ Da
Move IQ™ Da

Funkcije za trening, planiranje i analizu

GPS brzina i udaljenost Da
Prilagodljivi zaslon(i) Da
Napredno vježbanje Da
Preuzimanje planova treninga Da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena
na temelju brzine)
Da
Automatsko pomicanje Da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga) Da
Ručno označavanje dionice Da
Prilagodljiva upozorenja o dionicama Da
Prilagodljiva upozorenja Da
Upozorenje vibriranjem Da
Zvučni odzivnici Da
Vrijeme završetka Da
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom) Da
Virtual Racer™ Da
Status treniranja (omogućuje vam da saznate trenirate
li učinkovito praćenjem podataka o vašem treniranju,
uključujući maksimalni VO2 i anaerobni prag, koje zatim
uspoređuje s novim podacima)
Da
Procjena maksimalne vrijednosti V02 Da
Opterećenje treniranja (kombinira podatke o pulsu i
maksimalnom VO2 i tako ocjenjuje intenzitet vašeg
vježbanja u periodu od 28 dana kako biste bili sigurni
da se nalazite u optimalnom rasponu za postizanje
svojih ciljeva)
Da
Efekt (aerobnog) vježbanja Da
Efekt (anaerobnog) vježbanja Da
Vodič kroz staze Da
Povijest aktivnosti na satu Da
Segmenti (Live, Garmin) Da
Prilagodljivi profili aktivnosti Da
Zaključavanje dodirom i/ili gumbom Da
Tipke prečaca Da
LiveTrack Da
Group LiveTrack Da
Kondicijska dob Da (in app)

Funkcije mjerenja pulsa

Zone pulsa Da
Upozorenja za puls Da
Kalorije na temelju pulsa Da
Postotak maksimalnog pulsa Da
Postotak rezerve pulsa Da
Vrijeme oporavka Da
Automatski maksimalni puls Da
Test stresa na temelju varijabilnosti pulsa (3 minute mjeri
promjene vašeg pulsa dok mirno stojite, na temelju čega
procjenjuje razinu stresa u rasponu od 1 do 100,
pri čemu niži rezultat ukazuje na nižu razinu stresa)
Da (s kompatibilnim dodacima)
Kompatibilnost s trakom za mjerenje pulsa Da (ANT+® i Bluetooth® Smart senzori)
Bilježi puls za vrijeme plivanja Da (uz HRM-Tri™ i HRM-Swim™ monitore pulsa)
HR Broadcast (slanje podataka o pulsu putem
ANT+™ senzora na uparene uređaje)
Da

Funkcije za trčanje

Prethodno učitani profili za trčanje

Trčanje, trčanje u zatvorenom, terensko trčanje

Vrijeme, tempo i udaljenost na temelju GPS-a Da
Dinamika trčanja Da
Vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije (količina
"poskakivanja" dok trčite i omjer troška i koristi u odnosu
na duljinu koraka)
Da (s kompatibilnim dodacima)
Vrijeme dodira s tlom i balans (pokazuje koliko ste vremena
dok trčite u dodiru s tlom, a koliko u zraku i omogućuje
vam provjeru simetrije trčanja)
Da (s kompatibilnim dodacima)
Duljina koraka (u stvarnom vremenu) Da (s kompatibilnim dodacima)
Cadence (provides real-time number of steps per minute) Da
Fiziološka mjerenja Da
Stanje performansi (nakon što ste trčali 6 do 20 minuta,
vaša se kondicija u stvarnom vremenu uspoređuje s
vašom prosječnom razinom kondicije)
Da
Laktatni prag (analizom vašeg tempa i pulsa procjenjuje
točku u kojoj se vaši mišići počinju brzo umarati)
Da (s kompatibilnim dodacima)
Vježbanje trčanja Da
Predviđanje utrke Da
Senzor brzine/kadence Da

Funkcije za golf

Udaljenost do F/M/B (udaljenost do prednje, srednje i
stražnje strane greena)
Da
Udaljenost do layupova/doglegova Da
Izmjerite udaljenost udarca (izračunavanje točne udaljenosti
za udarce iz bilo kojeg mjesta na terenu)
Da
Digitalni rezultati Da
Praćenje statistike (puttovi po rundi, udarci na
green i fairway, prosječna udaljenost)
Da
Garmin AutoShot™ Da
Ručno pozicioniranje zastavice Da
Opasnosti i ciljevi terena Da
Kompatibilnost s TruSwing™ senzorima Da
Mjerač vremena runde / brojač kilometara Da

Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

Prethodno učitani profili za rekreaciju na otvorenom

Planinarenje, penjanje, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje,
veslanje, veslanje na ergometru, vodič skoka, taktičke aktivnosti

Navigacija od točke do točke Da
Trag kretanja poput mrvica kruha u stvarnom vremenu Da
Natrag na početak Da
TracBack® Da
Način rada UltraTrac™

Da

Profil nadmorske visine Da
Udaljenost do odredišta Da
Indikator trenda barometarskog tlaka Da
Upozorenje na oluju Da
Terensko trčanje i automatski uspon Da
Vertikalna brzina Da
Ukupni uspon/silazak Da
Kompatibilnost sa softverom BaseCamp™ Da
GPS koordinate Da
Projekcija točke Da
Sight 'N Go Da
Izračun površine Da (putem aplikacije Connect IQ™)
Kalendar lova/ribolova Da (putem aplikacije Connect IQ™)
Informacije o suncu i mjesecu Da (putem aplikacije Connect IQ™)
Dvostruke mrežne koordinate Da

Funkcije za biciklizam

Prethodno učitani biciklistički profili

Biciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam

Staze Da
Biciklistička dionica i maksimalna snaga u dionici
(sa senzorom snage)
Da
Utrkivanje protiv aktivnosti Da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma
kada dostignete cilj)
Da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja
i odmora)
Da
FTP (funkcionalni prag snage) Da (s kompatibilnim dodacima)
Strava funkcije (Beacon, live segmenti) Da
Kompatibilan s Vector™ uređajima Da
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage
iz kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™
drugih dobavljača)
Da
Kompatibilnost s Varia Vision™ zaslonom
(zaslon koji se montira na glavu)
Da
Kompatibilnost s Varia™ radarom
(radar okrenut prema natrag)
Da
Kompatibilnost s Varia™ svjetlima Da
Kadenca (pruža broj koraka u minuti u stvarnom vremenu)

Da (ANT+® i Bluetooth® Smart senzori)

Funkcije za plivanje

Prethodno učitani profili za plivanje

Plivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama

Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo,
broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Da
Prepoznavanje vrste zaveslaja (npr. slobodni stil) Da
Vježbanje plivanja Da
Učinkovitost plivanja (SWOLF) Da
Bilježenje drill vježbi Da
Napredne funkcije za plivanje (upozorenja o
vremenu/udaljenosti, osobni rekordi, odbrojavanje,
napredni mjerači vremena odmora)
Da
Metrika plivanja na otvorenoj vodi (udaljenost, tempo,
broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Da
Puls (u stvarnom vremenu tijekom odmora, statistika o
intervalima i sesijama tijekom odmora te automatsko
preuzimanje podataka o pulsu nakon plivanja)
Da (with HRM-Tri™ and HRM-Swim™)

Dodatno

Dodatno
 • Fiziološka mjerenja: da (vrijeme oporavka, laktatni prag, FTP, test stresa na temelju varijabilnosti pulsa,
  maksimalni VO2 za trčanje i biciklizam, predviđanje utrke, status treniranja, opterećenje treniranja,
  efekt anaerobnog vježbanja)
 • Dinamika trčanja (uz opcionalnu dodatnu opremu)
 • Stanje performansi
 • Sučelje: USB, Wi-Fi® i Bluetooth®
 • Funkcija za trčanje/hodanje: da
 • Postavljanje cilja / vremena završetka: da
 • Prilagođena upozorenja: da
 • Prilagodljiv zaslon dionice
 • Podrška za Connect IQ™: da (izgledi sata, podatkovna polja, widgeti i aplikacije)
 • Bežično povezivanje: da
 • UltraTrac: da

U kutiji:

 • GPS sat Forerunner 935
 • 1 komplet dodatnih remena (crni)
 • HRM-Tri™ monitor
 • HRM-Swim™ monitor
 • Komplet za brzo skidanje
 • Kabel za punjenje
 • Priručnici

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.


Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu