Boja

Cijena

683,52 € / 5.149,98 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
Forerunner 255 S Music, Black
423,39 € / 3.190,03 kn

ZASJENITE KONKURENCIJU

Probijate se prema postolju? Stavite ovaj lagani pametni sat na svoje zapešće. Trenirajte i ostvarujte najbolje što možete, a sa staklom za solarno punjenje Power Glass™ produljite vijek trajanja baterije kako biste izdržali dulje od ostalih.

 • U načinu rada pametnog sata baterija može trajati do 20 dana, za potpuni prikaz zdravstvenog stanja – od spavanja do treniranja.
 • Iskoristite snagu Sunca i ostvarite do 49 sati trajanja baterije u GPS načinu rada uz pomoć solarnog punjenja.
 • Na novom odzivnom dodirnom zaslonu prstom listajte kroz statistike i karte..
 • Samouvjereno trčite po svim stazama zahvaljujući ugrađenim kartama u boji i višepojasnoj GPS tehnologiji.
 • Spremnost za treniranje pokazuje vam kada ste potpuno spremni za produktivnu sesiju.
 • Planirajte strategiju s preporučenim vježbama za dan, detaljima staze i drugim mogućnostima widgeta za utrke.

  SOLARNO PUNJENJE BATERIJE

  U načinu rada pametnog sata sa solarnim punjenjem dobivate trajanje baterije do 20 dana. U GPS načinu rada dobivate do 42 sata, odnosno 49 sati sa solarnim punjenjem. U načinu rada UltraTrac™ krećite se još duže, do 110 sati sa solarnim punjenjem2.

  DODIRNI ZASLON I GUMBI

  Pritišćite ili prstom kližite kroz karte i statistike tradicionalnim upravljanjem s gumbima ili na novom, odzivnom dodirnom zaslonu.

  SKROJEN ZA PREDANE

  Sa samo 52 grama Forerunner 955 osigurava lakoću vaših nogu i usklađenost s tijelom.

  Garmin tactix 7

  SPREMNOST ZA TRENIRANJE

  Od trenutka buđenja dostupna vam je ocjena spremnosti utemeljena na kvaliteti spavanja, oporavku, opterećenju treniranja i drugim podacima, kako biste mogli odrediti je li dobar dan za naporan trening ili za usporavanje.

  JUTARNJE IZVJEŠĆE

  Primite pregled spavanja, oporavka te uvid u treniranje odmah po buđenju uz status varijabilnosti pulsa, spremnost za treniranje i vremenske uvjete. Čak možete i prilagoditi izvješće kako biste odabrali što želite prikazati.

  STATUS VARIJABILNOSTI PULSA

  Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa dok spavate, utemeljeno na tehnologiji razvijenoj u našem timu Firstbeat Analytics™.

  WIDGET ZA UTRKE

  Pripremite se za sljedeću utrku sa savjetima za treniranje, personaliziranim preporučenim dnevnim vježbama za dan te predviđanjima vremena završetka utemeljenima na detaljima staze, vremenskim uvjetima i performansama.

  PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

  U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect™ pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

  GARMIN TRENER

  Besplatni prilagodljivi planovi Planovi treninga obuhvaćaju programe za udaljenosti od 5k, 10k i polumaraton, uključujući savjete stručnih trenera koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima.

  SNAGA TRČANJA

  Sa senzorom dinamike trčanja ili senzorom HRM-Pro™ na zapešću dobivate kontinuirano mjerenje snage koju tijekom trčanja prenosite na tlo.

  IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU

  S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

  DINAMIKA TRČANJA

  Tijekom upotrebe senzora dinamike trčanja ili senzora HRM-Pro sat Forerunner 955 mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.

  STATUS TRENIRANJA

  Primjenom novih indikatora poput statusa varijabilnosti pulsa, povijesti nedavnog vježbanja i performansi ostvarite lagani uvid u svoj ukupni napor, bez obzira na to trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

  AKUTNO OPTEREĆENJE

  Usporedite intenzitet nedavnog vježbanja s optimalnim rasponom kako biste unaprijedili fitness te pregledali povijest treniranja.

  EFEKT VJEŽBANJA

  Saznajte kako vježbanje utječe na vašu izdržljivost, brzinu i snagu iz podataka o učinku aerobnog i anaerobnog EFEKT VJEŽBANJA .

  FUNKCIJA PACEPRO™

  Funkcija PacePro vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

  VRIJEME OPORAVKA

  Iz posljednjeg treninga, ali i ukupnog stresa, spavanja i dnevnih aktivnosti izvan vježbanja saznajte koliko se trebate oporavljati prije sljedećeg napornog vježbanja.

  MAKSIMALNI VO2

  Trenirajte pametnije uz Maksimalni VO2, indikator koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

  STANJE PERFORMANSI

  Dok trčite, provedite analizu svog tempa, pulsa i varijabilnosti pulsa za procjenu trenutačne učinka u stvarnom vremenu.

  SINKRONIZIRAJTE PLANOVE TRENIRANJA

  Nabavite svoje planove treniranja u zatvorenom i na otvorenom u aplikaciji Garmin Connect™ ili jednostavno sinkronizirajte Forerunner s drugim platformama, uključujući TrainingPeaks® i TrainerRoad.

  UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

  Promijenite svoja vježbanja profilima aktivnosti za biciklizam, triatlon, plivanje u bazenu, plivanje na otvorenoj vodi, trčanje na atletskoj stazi i druge aktivnosti. Za utrke i kombinirana vježbanja možete se prebacivati između sportova samo jednim pritiskom gumba.

  VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

  Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije dobivate procjenu tempa kojim biste trebali istrčati udaljenosti od 5k, 10k ili čak maraton. Uz to, podaci trenda ističu utjecaj vašeg treninga kroz vrijeme.

  Garmin tactix 7

  PODRŠKA ZA VIŠE POJASEVA

  Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije te višestrukim frekvencijama koje odašilju navigacijski sateliti za veću točnost u prostorima u kojima se GNSS signali odbijaju, slabi su ili do kojih uobičajeno ne prodiru te ostvarite vrhunsku točnost pretrčane udaljenosti i brzine, čak i u zahtjevnim okruženjima.

  KARTE U BOJI

  Nije važno trčite li gradskim ulicama ili vozite bicikl šumskim stazama, sat Forerunner 955 dolazi s ugrađenim kartama u boji uz koje ćete uvijek biti na pravom putu.

  NAVIGACIJA SKRETANJE-PO-SKRETANJE

  Slijedite stazu uz pomoć uputa koje vas navode od skretanja do skretanja te unaprijed upozoravaju na sljedeće skretanje.

  IZRADA POVRATNE RUTE

  S određivanjem staze na temelju popularnosti Trendline™ lakše ćete pronaći najbolje lokalne staze. Jednostavno unesite željenu udaljenost i sat Forerunner 955 predložit će stazu koja će vas vratiti u početnu točku.

  NADOLAZI

  Jedan pogled dovoljan je da saznate koje se točke interesa nalaze uz stazu. Možete i pregledavati parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu uz plus sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

  FUNKCIJA CLIMBPRO

  Upotrijebite planiranje uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine.

  FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

  Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda1 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima. Po zadanim je postavkama prepoznavanje nezgoda omogućeno samo za odabrane profile aktivnosti.

  STAZE

  Izradite ili pronađite staze u našoj aplikaciji Garmin Connect i nikada vam neće ponestati ideja za trčanje. Možete ih isplanirati i na drugim platformama kao što su Strava i Komoot te ih zatim automatski sinkronizirati s pametnim satom Forerunner.

  Garmin tactix 7

  SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

  Sat neprekidno mjeri vaš puls2 s našim senzorom pulsa najnovije generacije i upozorit će vas ako ostaje previsok ili prenizak dok mirujete. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

  SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

  Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor2.

  POBOLJŠANO PRAĆENJE SNA I REZULTAT SPAVANJA

  Bolje razumijte kako se tijelo oporavlja i sprema za treniranje uz našu poboljšanu funkciju za praćenje sna. Nakon buđenja primit ćete rezultat spavanja uz analizu faza sna, kao i pulsnu oksimetriju3 i disanje te detaljne uvide kako biste poboljšali kvalitetu sna.

  SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

  Senzor pulsnog oksimetra na zapešću3 prati razinu zasićenosti krvi kisikom i time omogućuje napredno praćenje spavanja i aklimatizacije na veće nadmorske visine.

  PRAĆENJE MENSTRUACIJE

  Pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću u aplikaciji Garmin Connect. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Čak možete vidjeti i zabilježiti pojedinosti na zapešću uz aplikaciju za praćenje ženskog zdravlja.

  FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™

  Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls2, varijabilnost pulsa pulsnu oksimetriju3, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnim pametnim telefonom generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

  Garmin tactix 7

  GLAZBA NA VAŠEM ZAPEŠĆU

  Preuzmite do 500 pjesama i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify®, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata).

  FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

  Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno4 plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

  PAMETNE OBAVIJESTI

  Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s Apple® or Android™ smartphone. Možete i odgovarati na poruke ako imate Android telefon.

  UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM

  Upravljajte trenažerom Tacx® Smart putem ANT+® tehnologije te simulirajte stazu, automatski mijenjajte otpor i primajte upute za vježbanje kada se koristite stazama ili vježbanjima sa sata.

  GARMIN CONNECT

  Pregledajte informacije o zdravlju i fitnessu, povežite se i natječite s prijateljima, prijavite na izazove kako biste osvajali medalje i drugo na jednoj besplatnoj aplikaciji bez pretplate.

  CONNECT IQ™ TRGOVINA

  Putem aplikacije Connect IQ Store na kompatibilnom pametnom telefonu satu dodajte izglede sata, podatkovna polja i aplikacije.


  1 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
  2 Točnost praćenja aktivnosti.
  3 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
  4 Informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice potražite na web-mjestu Garmin.com/GarminPay/banks.

  Specifikacije:

  Općenito

  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Staklo Corning® Gorilla® DX
  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Polimer ojačan vlaknima
  QUICKFIT™ REMENI ZA SAT Da (22 mm)
  MATERIJAL REMENA Silikon
  VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 46,5 x 46,5 x 14,4 mm

  Prilega se zapestjem z obsegom 130–220 mm
  ZASLON OSJETLJIV NA DODIR Da
  ZASLON U BOJI Da
  VELIČINA ZASLONA, Š X V Promjer 1,3″ (33 mm)
  REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 260 x 260 piksela
  VRSTA ZASLONA Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
  TEŽINA 53 g
  TRAJANJE BATERIJE Način rada pametnog sata: do 15 dana / 20 dana sa solarnim punjenjem*
  Samo GPS bez glazbe: do 42 sata / 49 sati sa solarnim punjenjem**
  Način rada GNSS za sve sustave i Multi-Band s glazbom: do 8,5 sati
  Način rada GNSS za sve sustave i Multi-Band bez glazbe: do 20 sati / 22 sata sa solarnim punjenjem**
  Način rada Ultratrac: do 80 sati / 110 sati sa solarnim punjenjem**
  Prikaz pojedinosti
  *Solarno punjenje, uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50 000 luksa
  ** Solarno punjenje, pri uporabi u uvjetima 50 000 luksa
  VODOOTPORAN Plivanje, 5 ATM
  UGRAĐENA MEMORIJA 32 GB

  Funkcije sata

  FUNKCIJE SATA Da
  SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM Da
  AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME Da
  ALARM NA SATU Da
  MJERAČ VREMENA Da
  ŠTOPERICA Da
  VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA Da

  Praćenje zdravlja

  MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE) Da
  DNEVNI PULS U MIROVANJU Da
  UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS Da (visok i nizak)
  STOPA DISANJA (24X7) Da
  PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)
  KONDICIJSKA DOB Da
  SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
  CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA Da
  PODSJETNICI NA OPUŠTANJE Da
  MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE Da
  SPAVANJA Da (napredno)
  PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE) Da
  HIDRACIJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
  PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
  HEALTH SNAPSHOT Da

  Senzori

  GPS Da
  GLONASS Da
  GALILEO Da
  POZICIONIRANJE U VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGA Da
  GARMIN ELEVATE MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da
  BAROMETARSKI VISINOMJER Da
  ELEKTRONIČKI KOMPAS Da
  ŽIROSKOP Da
  BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA) Da
  TERMOMETAR Da
  PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJA Da

  Svakodnevne pametne funkcije

  POVEZIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  CONNECT IQ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA) Da
  CONNECT IQ™ TRGOVINA NA UREĐAJU Da
  PAMETNE OBAVIJESTI Da
  ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™) Da
  KALENDAR Da
  PROGNOZA Da
  SINKRONIZACIJA POSTAVKI U STVARNOM VREMENOM S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
  ŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJE Da
  UPRAVLJANJE GLAZBOM Da
  REPRODUKCIJA GLAZBE Da
  POHRANA GLAZBE Do 2000 pjesama
  PRONAĐI MOJ TELEFON Da
  FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT" Da
  UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROM Da
  KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
  UPARUJE SE S APLIKACIJOM GARMIN GOLF Da
  KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT MOBILE Da
  GARMIN PAY™ Da

  Funkcije za sigurnost i praćenje

  LIVETRACK Da
  RAZMJENA PORUKA S PROMATRAČEM Da (s kompatibilnim pametnim telefonom)
  GROUP LIVETRACK Da
  DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENU samo Android™
  PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTI Da
  POMOĆ Da

  Taktičke funkcije

  DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATE Da

  Funkcije za pra?enje aktivnosti

  BROJAČ KORAKA Da
  TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI) Da
  AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU) Da
  IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJA Da
  BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELI Da
  PRIJEĐENA UDALJENOST Da
  MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA Da
  TRUEUP™ Da
  MOVE IQ™ Da
  APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)

  Oprema za fitness/teretanu

  AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA Da
  DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Vježbe snage, HIIT, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, planinarenje, veslanje na ergometru, pilates i joga
  VJEŽBE SNAGE Da
  HIIT TRENINZI Da
  JOGA VJEŽBE Da
  PILATES VJEŽBE Da
  ZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJA Da
  MAPE MIŠIĆA ZA VJEŽBANJE NA EKRANU Da

  Funkcije za trening, planiranje i analizu

  ZONE PULSA Da
  UPOZORENJA ZA PULS Da
  KALORIJE NA TEMELJU PULSA Da
  POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA Da
  POSTOTAK REZERVE PULSA Da
  VRIJEME OPORAVKA Da
  AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULS Da
  JUTARNJE IZVJEŠĆE Da
  BRZI PREGLED UTRKE / WIDGET Da
  STATUS VARIJABILNOSTI PULSA Da
  SPREMNOST ZA TRENIRANJE Da
  HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE) Da
  BROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
  GPS BRZINA I UDALJENOST Da
  PRILAGODLJIVI ZASLON(I) Da
  PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI Da
  AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE) Da
  INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA) Da
  POBOLJŠAN INTERVAL (UKLJUČUJE NEDEFINIRANI BROJ PONAVLJANJA, STRANICU S PODACIMA O INTERVALIMA, ZASLON ZA ODMOR I AUTOMATSKO PREPOZNAVANJE) Da
  NAPREDNO VJEŽBANJE Da
  PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA Da
  AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA) Da
  RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE Da
  MJERAČI ODMORA Da
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMA Da
  AKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINU Da
  VO2 MAX (TRČANJE) Da
  MAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE) Da
  IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU Da
  STATUS TRENIRANJA poboljšano
  OPTEREĆENJE TRENIRANJA Da
  FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJA Da
  EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJA Da
  EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJA Da
  PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA) Da
  POBOLJŠANO VRIJEME OPORAVKA Da
  PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA Da (7 dana)
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJA Da
  ZVUČNI ODZIVNICI Da
  VRIJEME ZAVRŠETKA Da
  VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM) Da
  VIRTUAL RACER™ Da
  AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA) Da
  VIŠE SPORTOVA Da
  VODIČ KROZ STAZE Da
  SEGMENTI (LIVE, GARMIN) Da
  STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI) Da
  STVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM) Da
  TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTI Da
  ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM Da
  TIPKE PREČACA Da
  AUTOMATSKO POMICANJE Da
  POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU Da
  PHYSIO TRUEUP Da

  Funkcije za tr?anje

  DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE Trčanje, trčanje na atletskoj stazi, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, virtualno trčanje, ultra trčanje
  VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-A Da
  DINAMIKA TRČANJA da (s kompatibilnim dodacima)
  VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE da (s kompatibilnim dodacima)
  VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS VREMENA DODIRA S TLOM da (s kompatibilnim dodacima)
  DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU) da (s kompatibilnim dodacima)
  KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU) Da
  RUNNING POWER da (s kompatibilnim dodacima)
  STANJE PERFORMANSI Da
  LAKTATNI PRAG da (s kompatibilnim dodacima)
  PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPO Da
  VJEŽBANJE TRČANJA Da
  TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPON Da
  PREDVIĐANJE UTRKE Da
  PREDVIĐANJE UTRKE S OBZIROM NA KURS I VREMENSKU PROGNOZU Da
  SENZOR BRZINE/KADENCE Da

  Funkcije za golf

  42.000 PRETHODNO UČITANIH TERENA U CIJELOM SVIJETU Da
  UDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA) Da
  UDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVA Da
  IZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU) Automatski
  DIGITALNI REZULTATI Da
  PRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY) Da
  GARMIN AUTOSHOT™ Da
  AUTOMATSKO COURSEVIEW AŽURIRANJE Da
  RUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICE Da
  OPASNOSTI I CILJEVI TERENA Da
  SMJER PREMA ZASTAVICI Da
  PRAĆENJE HENDIKEPA Da
  MJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARA Da
  DOZVOLJEN U GOLF TURNIRIMA Da

  Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

  DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOM Planinarenje, penjanje, skijanje, skijanje na dasci, slobodno skijanje, XC klasično skijanje, XC skijaško trčanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje, vožnja kajakom, hodanje na krpljama, mapiranje, navigiranje, tenis, pickleball, padel, prati me, projekcija međutočke
  NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE Da
  TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENU Da
  NATRAG NA POČETAK Da
  TRACBACK® Da
  NAČIN RADA ULTRATRAC Da
  NAČIN RADA "OKO MENE" Da
  NADOLAZI Da
  PROFIL NADMORSKE VISINE Da
  UDALJENOST DO ODREDIŠTA Da
  INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKA Da
  CLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONA Da
  VERTIKALNA BRZINA Da
  UKUPNI USPON/SILAZAK Da
  GRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINE Da
  PRETHODNO UČITANE TOPOGRAFSKE KARTE Da
  PRETHODNO UČITANE KARTE CESTA I STAZA Da
  PODRŠKA ZA PREUZIMANJE KARATA Da
  GPS KOORDINATE Da
  SIGHT 'N GO Da
  IZRAČUN POVRŠINE da (putem aplikacije Connect IQ™)
  KALENDAR LOVA/RIBOLOVA da (putem aplikacije Connect IQ™)
  PROJEKCIJA TOČKE Da
  INFORMACIJE O SUNCU I MJESECU Da
  XERO LOKACIJE Da

  Funkcije za biciklizam

  GARMIN BICIKLISTIČKA KARTA (RUTABILNA BICIKLISTIČKA KARTA ULICA) Da
  DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILI Biciklizam, cestovni biciklizam, brdski biciklizam, vožnja po šljunku, vožnja biciklom na posao, duge vožnje biciklom, eBiking, brdski biciklizam, sobni bicikl, ciklokros
  UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ) Da
  STAZE Da
  TEŽINA I TOK ZA BRDSKI BICIKLIZAM Da
  BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE) Da
  UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTI Da
  FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE) da (s kompatibilnim dodacima)
  KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMA Da
  KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA) Da
  NAPREDNA DINAMIKA BICIKLIRANJA Da
  KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU) Da
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG) Da
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMA Da
  PODRŠKA SENZORA BRZINE I KADENCE (SA SENZOROM) Da

  Funkcije za plivanje

  DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJE Plivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama, plivanje/trčanje
  METRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE) Da
  METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE) Da
  PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL) Da
  BILJEŽENJE DRILL VJEŽBI Da
  STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0) Da
  MJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEM Da
  AUTOMATSKI ODMOR Da
  UPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOST Da
  UPOZORENJE ZA TEMPO (SAMO ZA PLIVANJE U BAZENU) Da
  POKRETANJE ODBROJAVANJA Da
  VJEŽBANJE PLIVANJA Da
  KRITIČNA BRZINA PLIVANJA Da
  PODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da
  PULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA) Da (uz HRM-Swim™ ili HRM-Pro™)

  Funkcije za praćenje djece

  APLIKACIJA ZA IZAZOVE TOE-TO-TOE™ Da (opcionalna Connect IQ Toe-to-Toe™ aplikacija za izazove)

  Povezivost

  UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM Da

  U kutiji:

  • Ura Forerunner 955
  • Kabel za punjenje / prijenos podataka
  • Dokumentacija

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu