Cijena

Prilika
402,02 € / 3.029,02 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
Forerunner 265S, Whitestone
521,25 € / 3.927,36 kn

Forerunner 265, Black
521,25 € / 3.927,36 kn

Forerunner 55, Monterra Grey
Prilika
179,99 € / 1.356,13 kn

POBOLJŠAJTE SVOJ TRENING

Dodajte ritam svojim koracima. Ostvarite uvide u trening i oporavak koje trebate za trčanje na višoj razini uz glazbu koja će vas usput motivirati.

  • Kroz jutarnje izvješće ostvarite uvid u spavanje, status varijabilnosti pulsa i dnevno vježbanje.
  • Punite rjeđe, a trenirajte više s do 14 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata te do 30 sati u GPS načinu rada.
  • Pomaknite svoje granice s ugrađenom značajkom za triatlon i više od 30 profila aktivnosti.
  • Planirajte strategiju s preporučenim vježbama za dan, detaljima staze i drugim mogućnostima widgeta za utrke.
  • Iskoristite cijelu paletu naprednih mjerenja i alata za treniranje kako biste ostvarili svoje ciljeve.
  • Kavu nakon vježbanja platite rješenjem za beskontaktno plaćanje Garmin Pay1 i slušajte glazbu u pokretu.

SPREMAN ZA DUGOTRAJNO TRČANJE

14 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata te do 30 sati u GPS načinu rada osiguravaju vam neprekinutu sliku dnevnog zdravlja i noćnog spavanja.

LAGAN (SKORO) KAO PERCE

Zahvaljujući elegantnom dizajnu i težini od 49g gotovo ćete zaboraviti da nosite Forerunner® 255 Music čak i dok spavate.

MATERIJALI SPREMNI ZA ZNOJ

Opremljen praktičnim gumbima i silikonskim remenom, ovaj sat spreman je za nošenje i trošenje s izdržljivim staklom Corning® Gorilla® Glass 3.

Lagani za zapešću. Ali s brojnim funkcijama.

JUTARNJE IZVJEŠĆE

Primite pregled spavanja odmah po buđenju uz status varijabilnosti pulsa i vremenske uvjete. Čak možete i prilagoditi izvješće kako biste odabrali što želite prikazati.

STATUS VARIJABILNOSTI PULSA

Varijabilnošću pulsa tijekom sna ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak, na temelju tehnologije razvijene u našem timu Firstbeat Analytics™.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Iskoristite više od 30 ugrađenih aktivnosti, uključujući profile za triatlon i plivanje na otvorenim vodama – novo u seriji Forerunner 255. U utrkama i kombiniranim vježbanjima na sljedeću aktivnost prelazite samo jednim pritiskom gumba.

WIDGET ZA UTRKE

Pripremite se za sljedeću utrku sa savjetima za treniranje, personaliziranim preporučenim dnevnim vježbama za dan te predviđanjima vremena završetka utemeljenima na detaljima staze, vremenskim uvjetima i performansama.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect™ pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

GARMIN TRENER

Besplatni prilagodljivi planovi Planovi treninga obuhvaćaju programe za udaljenosti od 5k, 10k i polumaraton, uključujući savjete stručnih trenera koji se prilagođavaju vama i vašim ciljevima.

PROFILI ZA TRIATLON I MULTISPORT AKTIVNOSTI

Upotrijebite ugrađene profile za triatlon, duatlon, kombinirano vježbanje i plivanje/trčanje i prebacujte se između sportova jednim pritiskom. Ili stvorite vlastiti profil za multisport aktivnost.

Snaga trčanja

Kada upotrebljavate senzorom dinamike trčanja ili HRM-Pro™ senzor, dobivate kontinuirano mjerenje snage koju tijekom trčanja prenosite na tlo kako biste mogli regulirati napor.

VRIJEME OPORAVKA

Iz posljednjeg treninga, ali i ukupnog stresa, spavanja i dnevnih aktivnosti izvan vježbanja saznajte koliko se trebate oporavljati prije sljedećeg napornog vježbanja.

Funkcija PacePro™

Kako bi vam pomogla u planiranju strategije za dan utrke, ova funkcija nudi GPS navođenje tempa za odabranu stazu ili udaljenost kako biste mogli prilagoditi svoj napor onom što vas čeka.

STATUS TRENIRANJA

Primjenom novih indikatora poput statusa varijabilnosti pulsa, povijesti nedavnog vježbanja i performansi ostvarite lagani uvid u svoj ukupni napor, bez obzira na to trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

AKUTNO OPTEREĆENJE

Pregledajte povijest treniranja i usporedite intenzitet nedavnog vježbanja s optimalnim rasponom kako biste unaprijedili fitness.

EFEKT VJEŽBANJA

Saznajte kako vježbanje utječe na vašu izdržljivost, brzinu i snagu iz podataka o aerobnom i anaerobnom efektu vježbanja. efekt vježbanja.

STANJE PERFORMANSI

Dok trčite, provedite analizu svog tempa i pulsa za procjenu trenutačne kondicije. učinka u stvarnom vremenu.

DINAMIKA TRČANJA

Kada upotrebljavate senzorom dinamike trčanja ili senzor HRM-Pro, sat Forerunner 255 Music mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci, i uspoređuje to s drugima u aplikaciji Garmin Connect.

Staze

Izradite ili pronađite staze u našoj aplikaciji Garmin Connect i nikada vam neće ponestati ideja za trčanje. Možete ih isplanirati i na drugim platformama kao što su Strava i Komoot te ih zatim automatski sinkronizirati s uređajem Forerunner.

TRČANJE NA ATLETSKOJ STAZI

Spremni ste za trening brzine? U ugrađenu aktivnost trčanja na stazu unesite broj staze kako biste zabilježili točnu udaljenost dionice i vidjeli svoje udaljenosti izražene u metrima.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije dobivate procjenu tempa kojim biste trebali istrčati udaljenosti od 5k, 10k ili čak maraton. Uz to, podaci trenda ističu utjecaj vašeg treninga kroz vrijeme.

UNAKRSNI TRENING

Pomiješajte trening s različitim vrstama vježbi. Slobodne HIIT aktivnosti, vježbanja za snagu, kardio, jogu i pilates isporučuju se sa satom, a još ih možete preuzeti u aplikaciji Garmin Connect.

Dubok uvid u razinu zdravlja.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat neprekidno mjeri vaš puls2 s našim senzorom pulsa najnovije generacije i upozorit će vas ako ostaje previsok ili prenizak dok mirujete. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor2.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Odredite vrijednost kvalitete sna i ostvarite uvide za ostvarenje napretka. Možete čak pratiti i različite faze spavanja, kao i puls, stres, pulsnu oksimetriju3 i disanje.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Senzor na zapešću senzor pulsnog oksimetra3 prati razinu zasićenosti krvi kisikom i time omogućuje napredno praćenje spavanja i aklimatizacije na veće nadmorske visine.

Praćenje menstruacije

Pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću u aplikaciji Garmin Connect. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Čak možete vidjeti i bilježiti pojedinosti na zapešću s pomoću aplikacije za praćenje ženskog zdravlja.

MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA

Funkcija minuta intenzivne aktivnosti pokazuje kada ste ih tijekom dana zaradili i tijekom koje aktivnosti.

PRAĆENJE STRESA

Saznajte proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan. stresan dan. Podsjetnici za opuštanje čak će vas pozivati da obavite kratku aktivnost disanja kada sat prepozna da ste pod stresom.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™

Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls2, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju3, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect na kompatibilnom pametnom telefonu generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

Ostanite povezani pri svakom koraku.

PODRŠKA ZA GNSS S VIŠE FREKVENCIJSKIH POJASEVA

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije te višestrukim frekvencijama koje odašilju navigacijski sateliti za veću točnost u prostorima u kojima se GNSS signali odbijaju, slabi su ili do kojih uobičajeno ne prodiru te ostvarite vrhunsku točnost pretrčane udaljenosti i brzine, čak i u zahtjevnim okruženjima.

GLAZBA NA VAŠEM ZAPEŠĆU

Preuzmite do 500 pjesama i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (potrebna je pretplata).

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY

Preskočite redove čekanja u trgovini s rješenjem za beskontaktno plaćanje Garmin Pay1 kod obuhvaćenih davatelja usluge. 

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s Apple® ili Android™ pametnim telefonom. Možete i odgovarati na poruke ako imate Android telefon.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda4 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima. Po zadanim je postavkama prepoznavanje nezgoda omogućeno samo za odabrane profile aktivnosti.

FUNKCIJA LIVETRACK

LiveTrack vašim prijateljima i članovima obitelji omogućuje praćenje vaše lokacije u stvarnom vremenu4 te čak i pregled cijele prethodno isplanirane staze. Budite bezbrižni jer će vaši najbliži znati točno gdje trčite.

Garmin Connect

Pregledajte informacije o zdravlju i fitnessu, povežite se i natječite s prijateljima, prijavite na izazove kako biste osvajali medalje i drugo na jednoj besplatnoj aplikaciji bez pretplate.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Aplikacija trgovine Connect IQ preuzeta na vaš kompatibilni pametni telefon. 


1 Pregledajte informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice.             
2 Točnost praćenja aktivnosti               
3 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.                
4 Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na web-mjestu Garmin.com/safety

Općenito

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Corning® Gorilla® Glass 3
MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Polimer ojačan vlaknima
REMENI ZA BRZO SKIDANJE Da (22 mm, Industrijski standard)
MATERIJAL REMENA Silikon
VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 45,6 x 45,6 x 12,9 (mm)       
Odgovara zapešćima opsega 130 – 205 mm
ZASLON U BOJI Da
VELIČINA ZASLONA, Š X V Promjer 33 mm (1,3")
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 260 x 260 piksela
VRSTA ZASLONA Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
TEŽINA 49 g
VODOOTPORAN Plivanje, 5 ATM
TRAJANJE BATERIJE Način rada pametnog sata: do 14 dana       
GNSS način rada samo s GPS-om: do 30 sati       
Svi sustavi u GNSS načinu rada, s glazbom: do 6,5 sati       
Svi sustavi u GNSS načinu rada: do 25 sati       
Svi sustavi u GNSS načinu rada, s više pojaseva: do 16 sati       
Prikaz pojedinosti
UGRAĐENA MEMORIJA 4 GB

Funkcije sata

FUNKCIJE SATA Da
SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM Da
AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME Da
ALARM NA SATU Da
MJERAČ VREMENA Da
ŠTOPERICA Da
VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA Da

Praćenje zdravlja

MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE) Da
DNEVNI PULS U MIROVANJU Da
UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS Da (visok i nizak)
STOPA DISANJA (24X7) Da
PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)
KONDICIJSKA DOB Da
SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA Da
PODSJETNICI NA OPUŠTANJE Da
MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE Da
SPAVANJA Da (napredno)
PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE) Da
HIDRACIJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT Da

Senzori

GPS Da
GLONASS Da
GALILEO Da
POZICIONIRANJE U VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGA Da
SATIQ™ TECHNOLOGY Da
GARMIN ELEVATE MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da
BAROMETARSKI VISINOMJER Da
ELEKTRONIČKI KOMPAS Da
ŽIROSKOP Da
BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA) Da
TERMOMETAR Da
PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJA Da

Svakodnevne pametne funkcije

POVEZIVOST Bluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA) Da
CONNECT IQ™ TRGOVINA NA UREĐAJU Da
PAMETNE OBAVIJESTI Da
ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™) Da
KALENDAR Da
PROGNOZA Da
SINKRONIZACIJA POSTAVKI U STVARNOM VREMENOM S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
ŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJE Da
UPRAVLJANJE GLAZBOM Da
REPRODUKCIJA GLAZBE Da
POHRANA GLAZBE Do 500 pjesama
PRONAĐI MOJ TELEFON Da
FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT" Da
UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROM Da
KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone® i Android™
KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT MOBILE Da
GARMIN PAY™ Da

Funkcije za sigurnost i praćenje

LIVETRACK Da
DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENU samo Android™
PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTI Da
INCIDENT DETECTION ALERT ON PHONE FOR WEARABLES Da
POMOĆ Da

Funkcije za praćenje aktivnosti

BROJAČ KORAKA Da
TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI) Da
AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU) Da
IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJA Da
BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELI Da
PRIJEĐENA UDALJENOST Da
MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA Da
TRUEUP™ Da
MOVE IQ™ Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)

Oprema za fitness/teretanu

AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA Da
DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Vježbe snage, HIIT, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates, joga
VJEŽBE SNAGE Da
HIIT TRENINZI Da
JOGA VJEŽBE Da
PILATES VJEŽBE Da
ZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJA Da
MAPE MIŠIĆA ZA VJEŽBANJE NA EKRANU Da

Funkcije za trening, planiranje i analizu

ZONE PULSA Da
UPOZORENJA ZA PULS Da
KALORIJE NA TEMELJU PULSA Da
POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA Da
POSTOTAK REZERVE PULSA Da
VRIJEME OPORAVKA Da
AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULS Da
JUTARNJE IZVJEŠĆE Da
BRZI PREGLED UTRKE / WIDGET Da
STATUS VARIJABILNOSTI PULSA Da
HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE) Da
BROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
GPS BRZINA I UDALJENOST Da
PRILAGODLJIVI ZASLON(I) Da
PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI Da
AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE) Da
INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA) Da
POBOLJŠAN INTERVAL (UKLJUČUJE NEDEFINIRANI BROJ PONAVLJANJA, STRANICU S PODACIMA O INTERVALIMA, ZASLON ZA ODMOR I AUTOMATSKO PREPOZNAVANJE) Da
NAPREDNO VJEŽBANJE Da
PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA Da
HRM RUNNING PACE AND DISTANCE Da
AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA) Da
RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE Da
MJERAČI ODMORA Da
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMA Da
VO2 MAX (TRČANJE) Da
MAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE) Da
STATUS TRENIRANJA poboljšano
OPTEREĆENJE TRENIRANJA Da
FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJA Da
EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJA Da
EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJA Da
PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA) Da
POBOLJŠANO VRIJEME OPORAVKA Da
PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA Da (7 dana)
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA Da
ZVUČNI ODZIVNICI Da
VRIJEME ZAVRŠETKA Da
VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM) Da
VIRTUAL RACER™ Da
AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA) Da
VIŠE SPORTOVA Da
VODIČ KROZ STAZE Da
ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM Da
AUTOMATSKO POMICANJE Da
POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU Da
PHYSIO TRUEUP Da

Funkcije za trčanje

DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE Trčanje, trčanje na atletskoj stazi, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, virtualno trčanje, ultra trčanje
VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-A Da
DINAMIKA TRČANJA da (s kompatibilnim dodacima)
VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE da (s kompatibilnim dodacima)
VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS VREMENA DODIRA S TLOM da (s kompatibilnim dodacima)
DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU) da (s kompatibilnim dodacima)
KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU) Da
RUNNING POWER da (s kompatibilnim dodacima)
GRADE-ADJUSTED PACE Da
STANJE PERFORMANSI Da
LAKTATNI PRAG da (s kompatibilnim dodacima)
PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPO Da
VJEŽBANJE TRČANJA Da
TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPON Da
PREDVIĐANJE UTRKE Da
PREDVIĐANJE UTRKE S OBZIROM NA KURS I VREMENSKU PROGNOZU Da
SENZOR BRZINE/KADENCE Da
RUN/WALK/STAND DETECTION Da

Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOM Planinarenje, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE Da
TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENU Da
NATRAG NA POČETAK Da
TRACBACK® Da
NAČIN RADA ULTRATRAC Da
NADOLAZI Da
PROFIL NADMORSKE VISINE Da
UDALJENOST DO ODREDIŠTA Da
INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKA Da
VERTIKALNA BRZINA Da
UKUPNI USPON/SILAZAK Da
GRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINE Da
PROJEKCIJA TOČKE Da
INFORMACIJE O SUNCU I MJESECU Da

Funkcije za biciklizam

DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILI Biciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam, eBiking, eMountain Biking
UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ) Da
STAZE Da
BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE) Da
UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTI Da
FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE) da (s kompatibilnim dodacima)
KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMA Da
KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA) Da
KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU) Da
KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG) Da
KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMA Da
PODRŠKA SENZORA BRZINE I KADENCE (SA SENZOROM) Da

Funkcije za plivanje

DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJE Plivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama
METRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE) Da
METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE) Da
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL) Da
BILJEŽENJE DRILL VJEŽBI Da
STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0) Da
MJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEM Da
AUTOMATSKI ODMOR Da
UPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOST Da
UPOZORENJE ZA TEMPO (SAMO ZA PLIVANJE U BAZENU) Da
POKRETANJE ODBROJAVANJA Da
VJEŽBANJE PLIVANJA Da
KRITIČNA BRZINA PLIVANJA Da
PODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da
PULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA) yes (with HRM-Swim, HRM-Pro or HRM-Pro Plus)

Funkcije za praćenje djece

APLIKACIJA ZA IZAZOVE TOE-TO-TOE™ Da (opcionalna Connect IQ Toe-to-Toe™ aplikacija za izazove)

Povezivost

UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM  

U kutiji:

  • Forerunner® 255 Music, Black
  • Kabel za punjenje / prijenos podataka
  • Dokumentacija

Komentari (1)

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu