Planer muški + Protein Cocoa Cream, 200 g GRATIS

Regularna cijena: 123,99kn 79,00kn

Planer muški + Protein Cocoa Cream, 200 g GRATIS

Planer muški

Jedini planer koji ćeš trebati!

Tko god kaže kako muškarci i organizacija ne idu jedno uz drugo, vara se. Ako si i ti jedan od njih, predlažemo ti da prolistaš stranice Batman rokovnika i uvjeriš se kako se radi o jedinom planeru koji će ti ikad trebati. Naime, planer te podsjeća na godišnjice i rođendane tako da nikad ne ispadneš „onaj koji zaboravlja“, motivira te da ostvariš svoje ciljeve bili oni dnevni, tjedni ili mjesečni i inspirira te da budeš najbolja verzija sebe jer ćeš u njemu pronaći citate uspješnih muškaraca poput Nelsona Mandele, Alberta Einsteina, Kobe Bryanta te mnogih drugih.

Njegova jednostavna unutrašnjost pomoći će ti da pratiš vlastite rezultate i upisuješ obveze, zadatke, treninge i druženja s dečkima ili boljom polovicom. Možda do sada nikad nisi imao rokovnik, možda je baš zato došlo vrijeme da probaš!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Superman planer

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Batman planer

Protein Cocoa Cream, 200 g

Protein Cocoa Cream je čokoladni namaz bogat whey proteinom i bez dodatnog šećera, napravljen od belgijske čokolade i lješnjaka! Svi oni koji se odluče za zdravu varijantu čokoladnog namaza mogu uživati u Cocoa Creamu bez opasnosti, zato što namaz ne sadrži dodatni šećer. Upravo tako mali udio šećera idealan je za sve one koji su na dijeti ili se hrane zdravo, a žele okusiti nešto čokoladno. S druge strane, visok udio proteina odličan je izbor za sve one koji vježbaju i paze na svoj izgled

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Protein Cocoa Cream, 200 g

Pakiranje:

Planer muški + Protein Cocoa Cream, 200 g GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro