ZOE, My Precious Premium ECO Yoga Mat + Foam Roller, Massage Dots GRATIS

-33%

ZOE, My Precious Premium ECO Yoga Mat + Foam Roller, Massage Dots GRATIS

Regularna cijena: 594,00kn 397,00kn

ZOE, My Precious Premium ECO Yoga Mat + Foam Roller, Massage Dots GRATIS

ZOE, My Precious Premium ECO Yoga Mat, PU Natural Rubber, Black

ZOE My precious Yoga Mat prostirka je napravljena po najvišim standardima od 100% ekoloških materijala. Napravljena je od visokokvalitetne i prirodne pjene (ECO PU & Natural Rubber) koja ti omogućuje najudobnije vježbanje. Upravo zbog te kombinacije od prirodne gume i eko-poliuretana, ZOE prostirka omogućava površinu otpornu na klizanje bez osjećaja ljepljivosti. Čak i u najznojnijim situacijama.

Sadrži anti bakterijska svojstva, a prirodni materijali omogućuju da ne šteti koži te je 100% anti toxic approved.

Dizajnirana u fashion i modernom Zoe stilu uz naglašenu ženstvenost My Prescious Yoga Mat postat će tvoj omiljeni partner i motivacija za vježbanje.

Zoe kao brend je ekološki osviješten te brine da su proizvodi najbolje kvalitete za okoliš i ljudsko tijelo. Zato je Zoe My precious premiun yoga prostirka napravljena samo od ECO friendly materijala te ima antibakterijska i antitoksična svojstva.
U Zoe yoga mat implementirana je posebna anti slip tehnologija koja omogućava da prostirka ne klizi. Tu je još special grip tehnologija koja omogućava čvrste i stabilne pokrete te anti moisture tehnologija koja sprječava upijanje znoja. Kao i drugi Zoe fitness proizvodi, My precious premium yoga mat izrađen je po najvišim standardima te nudi jednogodišnje jamstvo.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: ZOE, My Precious Premium ECO Yoga Mat, PU Natural Rubber, Black

ZOE, Premium Foam Roller, Massage Dots

Nakon vježbanja ili dugog sjedenja, tijelu je potrebno istezanje i pravilna masaža kako bi povratilo svoju vitalnost. Zoe Foam Roller napravljen je sa specijalnom tehnologijom te sadrži masažne točke koje otklanjaju umor i bol u mišićima te ublažavaju napetost i ukočenost. Masiranjem bolnih točaka i nakupina mliječnih kiselina, ovaj foam roller sa svojstvima masaže poboljšava fleksibilnost i pokret.

Na Zoe foam rolleru moguće je vježbati sve skupine mišića. Ovaj foam roller s masažnim točkama izuzetno je praktičan te lako može postati sastavni dio torbe za teretanu, a stane i u putnu torbu pa ćete svog privatnog masera moći nositi gdje god poželite. Nije sklizak što znači da se na njemu s lakoćom mogu izvoditi sve vježbe i pokreti.

Masažni Zoe foam roller napravljen je od premium EVA anti-toxic pjene, što znači da je siguran za tijelo i kožu. Njegove masažne točke označavaju posebnu masažnu tehnologiju. Za razliku od drugih foam rollera, masažne točke ne stvaraju toliko veliki pritisak i ravnomjerno djeluju na ukočenost, bol i umor u mišićima te ubrzavaju dotok krvi u mišiće.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: ZOE, Premium Foam Roller, Massage Dots

Pakiranje:

ZOE, My Precious Premium ECO Yoga Mat, PU Natural Rubber, Black + Premium Foam Roller, Massage Dots

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro