Besplatna dostava ili poklon iznad 400 kn

Neispravan email.

Filtriraj

Cijena
Raspon: kn - kn
Brand

Knjige/Časopisi

Sortiraj po:
Knjiga
230,00kn
Jedan od najpoznatijih autora na polju bodybuildinga i dizanja utega, Bill Pearl, dijeli svoje iskustvo kao trener i bodybuilder te nudi programe dizanja utega za sve razine treniranosti te za 24 sporta. Knjiga sadrži preko 350 vježbi za različite mi..
Knjiga
165,00kn
Prednosti knjige Trening jakosti i snage za mlade pobjednike su jasno dokumentirane. Opet, učitelji, instruktori fitnessa i mladi treneri često nisu sigurni kako napredovati i završavaju tako da kopiraju varijante programa za odrasle. To definitivno ..
Knjiga
133,00kn
Uzimanje steroida još je uvijek najkontroverznije pitanje u povijesti sporta. Nastavljamo nagrađivati sportaše za njihove izvanredne nastupe i pojedince koji prikazuju estetsko savršenstvo dok istodobno osuđujemo sportaše za uzimanje narkotika kako b..
Oprema
99,00kn
U Knjizi ''Progresivno opuštanje mišiča'' objašnjene su vježbe pomoću kojih je jednostavno i upješno moguće opustiti mišiće čitavog tijela, metodom vježbanja koja ne zahtijeva snagu i spretnost već je dostupna svima. Ovim vježbama moguće je ojačati m..
Knjiga
155,00kn
Autor: Cecil M. Colwin Format: 17 x 24 cm, 242 str. Meki uvez Kraj našeg stoljeća idealno je vrijeme za analizu natjecateljskog plivanja. Za takvu analizu moramo poznavati prošlost ovog sporta, trenutnu situaciju u plivanju, kao i to kako..
Knjiga
145,00kn
Dovedite svoje sposobnosti na višu razinu i još dalje! Pliometrija je esencijalni dio kondicijskog treninga za sve sportove koji zahtijevaju jakost, snagu i brzinu. Daje vam napredne vježbe i programe koje koriste svi vrhunski sportaši i treneri. ..
Knjiga
165,00kn
Biti uspješan trener znači poznavati više od samih vještina i strategija sporta. To uključuje biti sposoban poučavati tehnike i taktike, motivirati sportaše i rukovati s jako mnogo detalja. Tu spada i ispunjavanje uloge da se bude kompetentan u pruža..
Knjiga
155,00kn
Ova je knjiga namijenjena studentima medicine i fizioterapije, kao i liječnicima opće prakse kojima je potreban sveobuhvatan, ali sažeto napisan praktičan vodič za uspostavljanja dijagnoze i liječenje sportskih ozdljeda, kao i za rješenja drugih pita..
Knjiga
155,00kn
Savladajte osnovne elemente odbojkaške tehnike i sigurni izađite na teren.  Knjiga Odbojka: koraci do uspjeha pruža sveobuhvatan i sistematski pristup učenju, stručne savjete i instrukcije, jasne ilustracije i šezdeset vježbi za usavršavanje ..
Knjiga
155,00kn
Knjiga opisuje osnove tehnike i taktike nogometne igre, uključujući primanje lopte, dribling, udarce glavom, dodavanje, tehnike vratara, tehniku i taktiku kombinatorne igre, završnicu, čuvanje mreže itd. Autor nas svojim jedinstvenim stilom i pristup..
Knjiga
145,00kn
Autor: Colin E. Schmidt  Format: 17 x 24 cm, 171 str. Meki uvez Da bi bio kompetitivan na polju nogometa, igrači trebaju snažne tehničke vještine i dobar osjećaj za taktiku. Sada čak i neiskusni igrači mogu podići svoje performa..
Knjiga
230,00kn
Drugo izdanje knjige Nauka i praksa u treningu snage sadrži mnoge izmjene i dopune. Novi koautor, dr. William Kraemer, u suradnji sa dr. Vladimirom Zaciorskim proširuje principe i pojmove koji su potrebni za treniranje sporotaša. U knjizi su sabrana ..
Knjiga
149,00kn
Bez obzira na to jeste li u trčanju početnik ili ste iskusan sportaš, ovaj će priručnik taj sport učiniti još korisnijim tako što će od vas učiniti učinkovitijeg i razboritijeg trkača. Pomoći će vam da se usredotočite na razumne ciljeve ..
Knjiga
133,00kn
Bez obzira da li ste vikend-sportaš ili ozbiljan natjecatelj knjiga Mentalni trening bit će vam koristan vodič do vaših sportskih ciljeva. Mentalni trening pomaže vam da u kratkom vremenu usvojite pozitivan stav koji "obične" sportaše pretvara u p..
Knjiga
155,00kn
Autor: Jerry V. Craus, Don Meyer, Jerry Meyer Format: 17 x 24 cm, 261 str. Meki uvez Veliki košarkaši, kao što su Tim Duncan, Chamique Holdsclaw i Grant Hill, izvlače divljenje publike svojim spektakularnim kretnjama. Ali prije nego su uo..
Knjiga
122,00kn
Istezanje je važna veza između sjedećeg i aktivnog načina života. Održava gipkost mišića, priprema nas za kretanje i pomaže da se svakodnevne promjene tjelesnog stanja, od neaktivnosti do intenzivne aktivnosti podnose bez posljedica. Veliki broj l..
Knjiga
155,00kn
Knjiga je plod bogatog iskustva trojice vrhunskih stručnjaka za 3 različita aspekta tjelovježbe - dizanje utega, istezanje, i aerobno vježbanje. Sadrži 32 oblikovana, uravnotežena i slikom prikazana programa vježbanja za žene i muškarce koji se la..
Knjiga
155,00kn
Knjiga sadrži par stotina ilustriranih vježbi brzine, jakosti, fleksibilnosti, izdržljivosti i koordinacije za dob od 6 do 18 godina, te peridizaciju treninga za pojedine sportove kao što su atletika, košarka, nogomet, plivanje, gimnastika, odbojka, ..
Knjiga
89,00kn
Izgubite do 7 kilograma u 10 dana! Ova knjiga potaknut će vas na mršavljenje, povećati vam razinu energije, razbistriti um i popraviti cjelokupno zdravlje. Zeleni sokovi sastoje se od vrlo hranjivih tvari iz zelenoga lisnatog povrća i voća, zasitn..
Knjiga
155,00kn
U knjizi Cestovni biciklizam - periodizacija i trening Joe Friel vrlo savjesno upoznaje natjecateljskog cestovnog biciklista sa svim pomagalima neophodnim za sastavljanje i primjenu periodiziranog programa po načelima treniga. Prvi dio knjige opisuje..
Prikazano 1 do 20 od 23 (2 stranica)

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

American Express Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2018
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu