TRX Force komplet + Girja Atleticore, 12 kg GRATIS

-8%

TRX Force komplet + Girja Atleticore, 12 kg GRATIS

Regularna cijena: 2.125,00kn 1.949,00kn

TRX Force komplet + Girja Atleticore, 12 kg GRATIS

TRX Force komplet

TRX Force Tactical Gym paket namijenjen je sportašima koji trebaju temeljit i učinkovit fitness alat koji ih može pripremiti za misiju i izvršenje ciljeva. TRX Tactical Gym donosi učinkovit i svestran trening sustav sa izgradnju snage i izdržljivosti i svim okruženjima i uvjetima.

TRX je rekvizit koji će vam omogućiti izvođenje stotine funkcionalnih vježbi kojima ćete razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, stabilnost trbušnih, leđnih mišića i mišića zdjelice - važnih mišića za stabilizaciju trupa, ravnotežu, agilnost, funkcionalne sposobnosti (povećanje kardiorespiratornih vrijednosti), prevenciju od ozljeda, te bržu rehabilitaciju.

Pogodan za sve vrste treninga, od rehabilitacijskih i jednostavnih, do najzahtjevnijih fitness i bodybuilding vježbi.

Velika prednost TRX-a (što ga na taj način svrstava u kategoriju jedinstvenih kompleksnih fitness rekvizita), je ta da ga se može ponijeti na put ili bilo gdje sa sobom i u sekundi ga pretvoriti u sjajan rekvizit s kojim na bilo kojem mjestu (npr. zakvačenog na vratima, zavezanog za drvo) možete odraditi svoj dnevni trening na potpuno isti način kao i u teretani ili u nekom fitness centru.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: TRX Force komplet

Girja Atleticore, 12 kg

ŽELJEZNI UTEG S RUČKOM OBLOŽEN GUMOM - GIRJA - Kettlebell

Girja (eng. kettlebell) je rekvizit napravljen od lijevanog željeza koji izgleda poput kugle sa drškom. Girju isto tako možemo nazvati zvonastim utegom, a kako se koristila kao kondicioni trenažer ruske vojske, neki je zovu rusko zvono.

U zadnje vrijeme sve više se popularizira korištenje girji zbog rezultata koje pokazuje njihova upotreba. Koriste se u sportu unutar kondicijske pripreme, ali i sa rekreativcima koji žele poboljšati funkcionalne sposobnosti, vlastitu snagu i izgled.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Girja Atleticore, 12 kg

Pakiranje:

TRX Force komplet + Girja Atleticore, 12 kg GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro