ZOE, Premium Yoga Wheel + Yoga Block i Stretching Strap GRATIS

-41%

ZOE, Premium Yoga Wheel + Yoga Block i Stretching Strap GRATIS

Regularna cijena: 391,00kn 227,00kn

ZOE, Premium Yoga Wheel + Yoga Block i Stretching Strap GRATIS

ZOE, Premium Yoga Wheel

Jedan od najpopularnijih rekvizita za vježbanje u 2018.-toj godini, prema časopisu Elle, zove se Yoga Wheel. Radi se o šupljem, okruglom rekvizitu koji služi kao pomoć u istezanju, smanjenju napetosti i poboljšanju fleksibilnosti.

Zoe Yoga Wheel obložen je eco friendly TPE materijalom što omogućuje posebnu anti slip tehnologiju za bolji grip i stabilnost. TPE materijal sadrži anti toksična i anti bakterijska svojstva te nema negativna svojstva na kožu. Iako ga u imenu prati joga, mogu ga koristiti i početnici i napredni sportaši različitih sportova – od trkača do redovnih posjetitelja teretana. Uz Zoe Yoga Wheel lako je izvoditi joga akrobacije, nesmetano se kretati i istezati.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: ZOE, Premium Yoga Wheel

ZOE, Premium Yoga Block

Ako ti nedostaje fleksibilnosti za obavljanje yoga vježbi, yoga blokovi mogu ti pomoći u postizanju pravilnog oblika vježbi. Yoga blokovi su odličan rekvizit za početnike i napredne vježbače, daju potporu i pomažu održati ravnotežu u težem položaju.

Početnicima blokovi pomažu u poboljšanju fleksibilnosti, a i kod onih vježbi i poza koje ne možeš u potpunosti izvesti. Naprednim vježbačima, čvrstoća i stabilnost koju pružaju blokovi omogućavaju i olakšavaju izvođenje čak i najzahtjevnijih poza.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: ZOE, Premium Yoga Block, Black

ZOE, My Workout Stretching Strap

ZOE My Workout Yoga traka napravljena je od čvrstih vlakana te dolazi sa non-slip kopčom što omogućava dodatnu sigurnost prilikom korištenja i izvođenja vježbi. Uz ovu traku pomakni sve granice svoga tijela.

ZOE My workout joga traka za istezanje je odlično pomagalo bilo kod izvođenja joge ili istezanja nakon napornog treninga. Pruža ti vrhunsku pomoć kada je u pitanju potpora tijela, pravilno poravnanje i držanje. Upravo zbog toga su odlično pomagalo početnicima i onima slabije pokretljivosti i rastezljivosti. ZOE My Workout joga traka omogućuje ti da se istegneš više nego što bi to mogla bez nje!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: ZOE, My Workout Stretching Strap, Purple

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: ZOE, My Workout Stretching Strap, Black

Pakiranje:

ZOE, Premium Yoga Wheel + Premium Yoga Block i My Workout Stretching Strap GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro