Besplatna dostava iznad 400 kn

Neispravan email.

fenix 5 Sapphire

5.590,00kn

Besplatna dostava

fenix 5 Sapphire

GPS multisport sat za sport, avanture i stil

 • Kompaktni (47 mm) GPS multisport sat s tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću Elevate™ ¹
 • Steel Grip dizajn donosi okvir od nehrđajućeg čelika s EXO antenom i čvrstu čeličnu poleđinu, za vrhunsku izdržljivost u zahtjevnim okruženjima
 • Prethodno učitani profili aktivnosti za sve vaše sportske aktivnosti i avanture
 • Približite si ključne statističke podatke uz widget za performanse koji pokazuje učinke i napredak vaših vježbi
 • Povezane funkcije² uključuju pametne obavijesti, automatske prijenose u online zajednicu sportaša Garmin Connect™ i personalizaciju pomoću besplatnih izgleda sata i aplikacija iz naše Connect IQ™ trgovine
 • Senzori za upotrebu na otvorenom, uključujući GPS i GLONASS satelitsko određivanje položaja, barometarski visinomjer i kompas s 3 osi sa žiroskopom

Budite bolji bolji sa svakim sljedećim danom. fēnix 5 vrhunski je GPS multisport sat koji omogućava mjerenje pulsa na zapešću¹ te donosi napredne funkcije treniranja i zamjenjive remene zahvaljujući kojima se možete trenutačno prebaciti s radnog mjesta na vježbanje. Bez obzira na sport koji želite pratiti, fēnix 5 vam to omogućava zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti i naprednom praćenju performansi koji vam pružaju bolju kontrolu učinkovitosti vježbanja, a tu su i pametne obavijesti².

Upečatljiv dizajn, impresivne karakteristike

fēnix 5 je kompaktni multisport sat promjera 47 mm s optimiziranim performansama. fēnix 5 odlikuje se izdržljivim atletskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom okvira od nehrđajućeg čelika s EXO antenom i čvrstom čeličnom poleđinom koji mu osiguravaju vrhunsku izdržljivost u najzahtjevnijim okruženjima (vodootporan na dubinama do 100 metara). fēnix 5 ispunjava estetske i atletske zahtjeve.

Izvanredna čitljivost u pokretu

Uvijek uključeni Garmin Chroma Display™ visoke rezolucije i pune palete boja osigurava izvrsnu čitljivost u svakom trenutku. fēnix 5 koristi 1,2-inčni transflektivni zaslon koji reflektira i odašilje svjetlost, a istovremeno omogućava još veću čitljivost sata pod jakim osvjetljenjem. Kako bi se osigurala poboljšana izdržljivost ovog sportskog sata tijekom vremena, fēnix 5 Sapphire satovi imaju kvalitetna safirna stakla otporna na ogrebotine

Fenix 5 multisport

Mjerenje pulsa na zapešću¹

Kako bi ambiciozni sportaši imali potpunu slobodu, svi modeli fēnix 5 opremljeni su tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću Elevate koja omogućava praćenje pulsa bez potrebe za nošenjem monitora pulsa na prsima. Zahvaljujući novom, potpuno integriranom senzoru Elevate na zglobu, u svakom trenutku možete kontrolirati intenzitet vježbanja i pratiti dnevne aktivnosti uz praćenje pulsa 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu te dobiti točnije informacije o potrošenim kalorijama tijekom dana.

Zamjenjivi remeni koji odgovaraju vašem stilu

Asortiman QuickFit remena po vašem izboru od vrhunske kože, metala ili silikona olakšava kombiniranje i usklađivanje stilova sa svim sportskim ili ostalim aktivnostima. Za zamjenu remena nisu potrebni alati. Jednostavno ih zamijenite, pritisnite i spremni ste.

Sve što trebate znati o svojem vježbanju

Ako je vaš cilj kontinuirano poboljšanje rezultata, spremni ste na bezbrojne sate vježbanja. Novi widget modela fēnix 5 za performanse donosi sve potrebne informacije za jednostavan pristup na jednom mjestu, omogućavajući vam bolje praćenje kondicije i učinkovitije vježbanje.

 • Status treniranja: Pokazuje vam učinkovitost vježbanja, pruža smjernice za produktivnost i daljnji napredak.
 • Procjena maksimalnog VO2: Podaci o trbušnjacima, trčanju ili vožnji bicikla koji se koriste za procjenu maksimalnog volumena kisika koji možete potrošiti u minuti, uz prikaz pokazatelja vaše razine fizičke kondicije.
 • Opterećenje treniranja: Pokazuje vam koliko ste naporno vježbali tijekom nekog vremenskog razdoblja, bez obzira o kojoj se aktivnosti radilo.
 • Savjetnik za oporavak: Mjerač vremena za oporavak odbrojava preporučeno vrijeme za oporavak od zadnjeg treninga.

Napredni indikatori kao što su funkcionalni prag snage (FTP) i laktatni prag pomažu vam bolje ocijeniti vašu stvarnu razinu učinka tijekom vožnje bicikla ili trčanja, a funkcija Predviđanje utrke procjenjuje vaše idealno vrijeme za dovršetak utrka na 5 i 10 km, polumaratona i maratona na temelju vaše trenutne maksimalne VO2 vrijednosti. Training Effect 2.0 prikazuje rezultate aerobne i anaerobne koristi za svaki trening kako biste mogli razumjeti koliko vam se uistinu vaš trening visokog intenziteta isplati.

Fenix 5 multisport

Intenzivnije trčanje

Sada možete dodatno analizirati svoje podatke o trčanju. Garmin funkcije treniranja koje koriste opsežna fiziološka mjerenja i naprednu dinamiku trčanja ¹ mogu vam pomoći poboljšati formu i ukupne rezultate. Ta mjerenja uključuju praćenje rezultata kojima se uspoređuje vaša trenutna kondicija s vašom prosječnom kondicijom, kadencom trčanja i duljinom koraka. Neka vam svako trčanje bude osobni izazov, natječite se s drugim korisnicima funkcije Strava Live Segments, pratite upozorenja za početak i kraj segmenata, poredak vodećih, a možete i pratiti usporedbu trenutnog rezultata i osobnog rekorda.

Odaberite fēnix 5 komplet za napredno treniranje sa senzorom pulsa na prsima HRM TRI i pristupite dodatnim fēnix 5 mjerenjima ³. Mjerenja uključuju izračun naprezanja za mjerenje stvarnih razina stresa na temelju varijabilnosti pulsa, vertikalne oscilacije i omjera ili vremena i balansa dodira s tlom, kako bi vaše trčanje bilo učinkovitije.

Trčanje uzbrdo

fēnix 5 opremljen je funkcijama koje čine razliku na terenu. Funkcija automatskog uspona/trčanja osigurava prava mjerenja u pravim okruženjima. Dok trčite po ravnom terenu pratit će tempo i udaljenost, a kad se nađete na uzbrdici, automatski će se prebaciti na akumulirani uspon i vertikalnu brzinu. fēnix 5 za trkače na duge staze ima poseban način rada za produljeno praćenje koji u novom žiroskopski podržanom načinu rada UltraTrac® omogućava praćenje do 50 h.

Pravi multisport talent

fēnix 5 savršen je partner svim sportašima koji se bave raznim sportovima. Odaberite namjenske profile aktivnosti za plivanje-trčanje, triatlon ili izradite multisport profil koji će odgovarati vašem treningu i načinu trčanja. Jednostavnim pritiskom gumba prebacite se s jedne aktivnosti na drugu; svi vaši treninzi uzet će se u obzir.

Sat za sve sportske aktivnosti

Osim funkcija za trčanje, fēnix 5 satovi nude i posebne funkcije za biciklizam, plivačke treninge, skijanje, golf i veslačke sportove, uključujući uspravno veslanje na dasci za surfanje i veslanje. Kod biciklista, fēnix 5 prati brzinu i udaljenost, a nakon uparivanja s mjeračem snage, sve dinamičke vrijednosti bicikliranja. Kod plivača, uređaj prati udaljenost, broj zaveslaja i još mnogo toga. Odaberite jedan od fēnix 5 kompleta za napredno treniranje sa senzorom pulsa na prsima HRM TRI te pratite podatke o pulsu i tijekom plivačkog treninga. U načinu rada za skijanje i daskanje na snijegu možete neposredno pratiti brzinu, udaljenost, okomiti pad i automatski brojač etapa. Funkcije za veslačke sportove uključuju broj zaveslaja, brzinu zaveslaja, čak i udaljenost po zaveslaju. Način rada za golf prati udaljenost do prednje, stražnje i srednje strane greena za svaki teren koji ste preuzeli s usluge Garmin Connect – dodajući poboljšanja poput praćenja statistike (pogoci na fairwayu itd.), Green View prikaz, AutoShot prepoznavanje i automatsko mjerenje.

Fenix 5 multisport

Uživajte na otvorenom, na svoj način

Svaki fēnix 5 sigurno će vas voditi utabanim stazama i izvan njih kroz kombinaciju GPS/GLONASS određivanja položaja, naprednih senzora i poznatih Garmin navigacijskih funkcija kao što je TracBack™. Uređaj pomoću GPS-a automatski kalibrira svoje senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjere termometar i barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne.

Mnogo načina za povezivanje

Svi modeli serije fēnix 5 nakon uparivanja s kompatibilnim uređajem podržavaju pametne obavijesti. Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat. Još jedna nova funkcija modela fēnix 5, GroupTrack5, omogućuje uparivanje uređaja putem usluge Garmin Connect™ pa kada se razdvojite tijekom aktivnosti, možete pratiti gdje se nalaze vaši prijatelji vozači, a oni mogu pratiti vas. Druge povezane funkcije uključuju automatski prijenos na Garmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih medija pomoću besplatnih aplikacija Garmin Connect™ Mobile. Svi modeli fēnix 5 Sapphire podržavaju Wi-Fi®, tako da se satom možete povezati u bežičnu mrežu i automatski slati prijenose aktivnosti, dijeleći ih putem usluge Garmin Connect.

Prilagođene aplikacije i izgledi sata

Svoj sat fēnix 5 možete personalizirati besplatnim preuzimanjem sadržaja iz Garmin Connect IQ trgovine. Promijenite izgled sata, dodajte podatkovna polja ili preuzmite aplikacije i widgete za brz pregled informacija. Garmin neprestano surađuje s vodećim tvrtkama i razvojnim inženjerima, izgrađujući partnerstva koja vašem fēnix multisport satu daju dodatnu vrijednost. Tvrtke kao što su Uber, Strava, AccuWeather i mnoge druge nude aplikacije i poboljšanja koja vam omogućavaju da fēnix 5 prilagodite svom stilu života na više načina no ikad prije.

Nosite svoju osobnost na zapešću

Možete preuzeti i besplatnu aplikaciju Garmin Face It™ za prilagođavanje izgleda sata kako biste za pozadinsku sliku sata fēnix dodali bilo koju sliku s pametnog telefona. Jednostavno preuzmite aplikaciju, odaberite sliku iz albuma s fotografijama, prilagodite stil prikaza vremena i postavite odabranu sliku kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, Garmin vam omogućuje personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.

¹ Točnost praćenja aktivnosti
² Kada je uparen s kompatibilnim telefonom
³ Kada se upari s monitorom pulsa koji se isporučuje s nekim modelima. ; Isporučuje se s nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.
Točnost praćenja aktivnosti
5 Ako ga uparite s kompatibilnim pametnim telefonom, GroupTrack omogućava praćenje do 50 ljudi.

Specifikacije:

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
Težina

Sa silikonskim remenom: 85 g; verzija Sapphire: 87 g

Vodootporan 10 ATM
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Veličina zaslona, Š x V Promjer 30,5 mm (1,2 in)
Rezolucija zaslona, Š x V Živopisni zaslon rezolucije 240 x 240 piksela koji je uvijek uključen,
niske potrošnje energije, čitljiv na sunčevoj svjetlosti
Zaslon u boji Da
Trajanje baterije Do 2 tjedna u načinu rada pametnog sata (ovisno o postavkama),
do 24 sata u GPS načinu rada i do 60 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac
Ugrađena memorija 64 MB; dostupno 54 MB
Prijemnik visoke osjetljivosti Da
Negativni zaslon Da

Karte i memorija

Ugrađena memorija 64 MB; dostupno 54 MB
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa) Da
Međutočke/favoriti/lokacije 1
Rute 30
Zapisnik trase 200 sati

Funkcije sata

Funkcije sata Doba dana (12/24 h), kalendar (dan/datum), dnevni alarm, štoperica, brojač vremena, upozorenja na izlazak i zalazak sunca

Senzori

Omogućen GPS Da
GLONASS Da
Barometarski visinomjer Da
Elektronički kompas Da
Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom
bez upotrebe nožnog senzora)
Da

Dnevne pametne značajke

Pametne obavijesti (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte i drugih obavijesti
kada je uređaj uparen s kompatibilnim telefonom)
Da
Upravljanje glazbom Da
Pronađi moj telefon Da
Upravljanje VIRB® kamerom Da

Funkcije za praćenje aktivnosti

Brojač koraka Da
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja
neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrijednosti)
Da
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje ciljni broj
koraka u danu)
Da
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog
i dubokog sna)
Da
Izračun potrošenih kalorija Da

Značajke treniranja, planiranja i analiziranja

Prilagodljivi zaslon(i) Da
Napredno vježbanje (izrada prilagođenih vježbanja) Da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine) Da
Automatsko pomicanje (kruži stranicama podataka tijekom aktivnosti) Da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga) Da
Upozorenje vibriranjem Da
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom) Da
Virtual Racer™ / Utrkivanje protiv aktivnosti (natječite se protiv drugih aktivnosti) Da
Virtual Pacer™ (uspoređuje trenutni i zadani tempo) Da
Procjena maksimalne vrijednosti V02 Da
Efekt vježbanja (mjeri utjecaj aktivnosti na kondiciju) Da
Osobni rekordi Da
Automatski multisport (promijenite sport jednim pritiskom gumba) Da
Više sportova Da

Funkcije za trčanje

Dinamika trčanja Da
Predviđanje utrke Da
Senzor brzine/kadence Da (dodatno)
Savjetnik za oporavak Da

Funkcije za biciklizam

Staze Da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj) Da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora) Da
Više profila bicikla Da
Kompatibilan s Vector™ uređajima Da
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage iz
kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača)
Da

Funkcije za plivanje

Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zaveslaja,
kalorije)
Da
Prepoznavanje vrste zaveslaja (npr. slobodni stil) Da
Vježbanje plivanja Da
Metrika plivanja na otvorenoj vodi (udaljenost, tempo, broj/brzina zaveslaja,
kalorije)
Da

Funkcije za trčanje i biciklizam

Monitor pulsa Da (mjerenje pulsa na zapešću)
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom) Da
Virtual Racer™ / Utrkivanje protiv aktivnosti (natječite se protiv drugih aktivnosti) Da
Staze Da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine) Da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga) Da
Automatsko pomicanje (kruži stranicama podataka tijekom aktivnosti) Da
Više sportova Da
Automatski multisport (promijenite sport jednim pritiskom gumba) Da
Napredno vježbanje (izrada prilagođenih vježbanja) Da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj) Da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora) Da
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa Da
Izračun potrošenih kalorija Da
Efekt vježbanja (mjeri utjecaj aktivnosti na kondiciju) Da
Prilagodljivi zaslon(i) Da
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage iz
kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača)
Da

Funkcije za golf

Udaljenost do F/M/B (udaljenost do prednje, srednje i stražnje strane greena) Da
Udaljenost do layupova/doglegova Da
Izmjerite udaljenost udarca (izračunavanje točne udaljenosti za udarce
iz bilo kojeg mjesta na terenu)
Da
Digitalni rezultati Da

Funkcije za aktivnosti na otvorenom

Izračun površine Da
Kalendar lova/ribolova Da
Informacije o suncu i mjesecu Da

Garmin Connect™

Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate,
kategorizirate i dijelite podatke)
Da
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na Garmin Connect) Da

Dodatno

Dodatno
 • Podrška za Connect IQ™: da (izgledi sata, podatkovna polja, widgeti i aplikacije)
 • EXO™ antena (GPS/GLONASS): da
 • Wi-Fi®: da (samo verzije Sapphire)
 • ANT+®: da (sve verzije)
 • Bluetooth®: niska potrošnja energije (sve verzije)
 • Training Effect 2.0 (mjeri utjecaj aktivnosti na aerobnu i anaerobnu kondiciju): da
 • Opterećenje treniranja: da
 • Status treniranja: da
 • Laktatni prag: da
 • Meteorološka upozorenja: da
 • UltraTrac: da
 • Podrška za tempe™ senzor: da
 • TracBack: da
 • Skijaške funkcije: da
 • Fiziološka mjerenja: da
 • Uspravno veslanje na dasci za surfanje/veslanje: da
 • Pedometar: da (opcionalno)

U kutiji:

 • fēnix 5 Sapphire
 • Dodatni silikonski remen sata QuickFit™ od 22 mm
 • Kabel za punjenje / prijenos podataka
 • Dokumentacija

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.


Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu