Cijena

1.148,05 € / 8.650,00 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

TRČITE DO KRAJA SVIJETA

Iskoristite solarno punjenje za iznimno dugo trajanje baterije GPS-a kako biste mogli savladati sljedeću zahtjevnu utrku, a određivanje položaja koje štedi energiju i ugrađene karte pomoći će vam da pronađete svoj put.

  • Solarna energija osigurava najdulje trajanje baterije u svojoj klasi za najdulje utrke.
  • Uz solarno punjenje vježbajte do 150 sati u GPS načinu rada1.
  • Tehnologija SatIQ™ maksimalno produljuje vijek trajanja baterije bez ugrožavanja preciznosti određivanja položaja koja vam je potrebna.
  • Znajte kamo idete uz TopoActive karte i NextFork™ vodič za karte.
  • Izrazito jarka LED svjetiljka osvjetljuje vaše okruženje.
  • Mjerenja performansi prilagođena nagibu pomažu vam da svoj trening podignete na potpuno novu razinu.

HRM pro plus

SOLARNO PUNJENJE BATERIJE

Omogućite si trajanje baterije do 34 dana u načnu rada pametnog sata uz dodatnih 12 dana sa solarnim punjenjem za neprestano praćenje zdravlja i fitnessa i do 150 sati u GPS načinu rada sa solarnim punjenjem1 za praćenje performansi tijekom treninga i utrka.

STVOREN ZA EKSTREMNE UVJETE

Ovaj se robustan, sofisticiran i lagan uređaj odlikuje velikim zaslonom na solarno punjenje od 1,4″ i kućištem od 51 mm sa safirnim staklom. UltraFit remen osigurava udobnost tijekom dugog nošenja, čak i u surovim uvjetima.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

Trenirajte pametnije. Pomaknite granice.

Enduro 2

MAKSIMALNI VO2 ZA TERENSKO TRČANJE

Maksimalni VO2 za terensko trčanje procjenjuje razinu kardiovaskularne kondicije terenskih trkača na temelju različitih uvjeta staze i terena koji mogu utjecati na performanse u trčanju.

AKTIVNOST ULTRA TRČANJA

Upotrijebite aktivnost ultra trčanja uz mjerač vremena odmora i zabilježite vrijeme koje provodite na stanicama za pomoć.

APLIKACIJA ZA AVANTURISTIČKE UTRKE

Ova vam profil aktivnosti omogućuje prikaz pulsa, nadmorske visine, vremena segmenata i drugih parametara tijekom utrke. U ovom načinu rada bilježe se GPS koordinate, ali njih u skladu s pravilima za avanturističke utrke ne možete vidjeti. Zaslon sažetka čak vam pomaže da s odborom utrke provjerite vrijeme završetka utrke.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™

Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

TEMPO PRILAGOĐEN NAGIBU

Otkrijte kako možete prilagoditi svoj tempo na različitim terenima kako bi vaše performanse bile u skladu s vašim planom.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

AKLIMATIZACIJE NA TEMPERATURU I NADMORSKU VISINU

Pripremite se za svako okruženje. Uparite ga s kompatibilnim pametnim telefonom i otkrijte u kakvom vam je stanju tijelo uz aklimatizacije na temperaturu i nadmorsku visinu.

MJERENJE PERFORMANSI

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, prilagodbu za terensko trčanje, savjetnika za oporavak i drugo.

AUTOMATSKI MJERAČ VREMENA ODMORA

Tijekom ultra trčanja sat će automatski bilježiti koliko ste vremena proveli na stanici prve pomoći ili kontrolnoj točki pa nećete morati brinuti o pauziranju vremena utrke.

Više načina da postanete još jači.

HRM pro plus

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Nakon svakog vježbanja Vrijeme oporavka sat vam daje do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

TURNO SKIJANJE

Budite informirani čak i u snijegu. Ovaj prethodno učitani profil pomaže razlikovati skijanje i penjanje. Prikazuje mjerenja specifična za uspon ili silazak.

DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA

Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro™ Plus (prodaje se zasebno), sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

FUNKCIJE ZA SURFANJE

Pripremite se za lov na valove. Ovaj sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere3. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

MTB DINAMIKA

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja težine i toka kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

Pronađite svoj cilj.

HRM pro plus

IZRAZITO JARKA SVJETILJKA

Izrazito jarka ugrađena svjetiljka s višestrukim LED lampicama (dvostruko jača od svjetiljke na multisport GPS satu fēnix® 7X) stalni je izvor jarkog crvenog ili bijelog svjetla.

TEHNOLOGIJA SATIQ™

Način rada AutoSelect koristi se tehnologijom SatIQ za dinamičko određivanje načina rada GPS-a potrebnog za maksimalno produljenje trajanja baterije bez ugrožavanja preciznosti određivanja položaja.

PODRŠKA ZA GNSS S VIŠE FREKVENCIJSKIH POJASEVA

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS, Galileo). Primite više frekvencija koje odašilju navigacijski sateliti i oslonite se na preciznije određivanje položaja u područjima u koja GNSS signali ne dopiru ili su reflektirani i slabi.

NEXTFORK™ VODIČ ZA KARTE

Pogledajte udaljenost do sljedećeg križanja staza, kao i naziv nadolazeće staze.

NADOLAZI

Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

SKIVIEW™ KARTE

Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

TOPO KARTE VIŠE KONTINENATA

Uz prethodno učitane TopoActive Europe karte i dodatne karte za čitavi svijet, nikada se nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

Pratite svoje tijelo. Budite spremni.

HRM pro plus

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Optička tehnologija4 za mjerenje pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju5 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™

Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnom pametnom telefonu generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

PRAĆENJE DISANJA

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

PRAĆENJE HIDRACIJE

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

Ostanite uvijek povezani.

HRM pro plus

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

APLIKACIJE ZA GLAZBU

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s pomoću bežičnih slušalica (nisu priložene).

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, poruka s vašom lokacijom može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađenu funkciju prepoznavanja nezgoda6.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i widgete iz Connect IQ Store trgovine na kompatibilnom pametnom telefonu.


Pri stalnoj upotrebi u uvjetima 50 000 luksa. 
Pri nošenju 3 sata dnevno u uvjetima 50 000 luksa. 
Kada se upari s aplikacijom Garmin Connect na pametnom uređaju i aplikacijom Surfline na pametnom uređaju 
Praćenje aktivnosti i preciznost mjerenja parametara fitnessa. 
Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama. 
Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.

Wi-Fi je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB. Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica.

Specifikacije:

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Power Sapphire™
MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Titanij
MATERIJAL KUÆIšTA Polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od titanija
QUICKFITREMENI ZA SAT Uključeno (26 mm)
MATERIJAL REMENA Iznimno lagan, elastični najlonski remen s čičak-trakom
VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 51 x 51 x 15.6 (mm)
Odgovara zapešćima opsega:
Sportski remen: 110Da–Da220Damm
Silikonski remen: 127Da–Da210Damm
ZASLON OSJETLJIV NA DODIR Da
ZASLON U BOJI Da
LED SVJETILJKA Da
VELIČINA ZASLONA, Š X V Promjer 35,56 mm (1,4″)
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 280 x 280Dapiksela
VRSTA ZASLONA Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
TEŽINA 70 g (samo kućište: 64 g)
VODOOTPORAN 10 ATM
TRAJANJE BATERIJE Pametni sat: Do 34 dana / 46 dana uz solarno punjenje*
Način rada za uštedu baterije: do 111 dana / 550 dana uz solarno punjenje*
GPS: Do 110 sati / 150 sati uz solarno punjenje**
Svi sustavi satelita: Do 78 sati / 96 sati uz solarno punjenje**
Svi sustavi satelita i više frekvencijskih opsega: do 68 h / 81 h uz solarno punjenje**
Svi sustavi satelita i glazba: do 20 h
GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 264 sata / 714 uz solarno punjenje**
Aktivnost s GPS-om za ekspedicije: 77 dana / 172 dana uz solarno punjenje*
*Solarno punjenje, uz cjelodnevno nošenje uz boravak na otvorenom 3 sata dnevno u uvjetima 50 000Daluksa
**Solarno punjenje, pri uporabi u uvjetima 50 000Daluksa
UGRAĐENA MEMORIJA 32 GB
   
FUNKCIJE SATA da
SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM Da
AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME Da
ALARM NA SATU Da
MJERAČ VREMENA Da
ŠTOPERICA Da
VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA Da

Praćenje zdravlja

MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDa(NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE) Da
DNEVNI PULS U MIROVANJU Da
UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS Da (visok i nizak)
STOPA DISANJA (24X7) Da
PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da
KONDICIJSKA DOB Da (20 mm, industrijski standard)
SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA Da
MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE Da
SPAVANJA Da (napredno)
PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE) Da
HIDRACIJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT Da

Senzori

GPS Da
GLONASS Da
GALILEO Da
POZICIONIRANJE U VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGA Da
SATIQ™ TECHNOLOGY Da
GARMIN ELEVATEMONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da
BAROMETARSKI VISINOMJER Da
ELEKTRONIČKI KOMPAS Da
ŽIROSKOP Da
BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA) Da
TERMOMETAR Da
PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJA Da

Svakodnevne pametne funkcije

POVEZIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ(MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA) Da
CONNECT IQ™ TRGOVINA NA UREĐAJU Da
PAMETNE OBAVIJESTI Da
ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™) Da
KALENDAR Da
PROGNOZA Da
SINKRONIZACIJA POSTAVKI U STVARNOM VREMENOM S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
ŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJE Da
UPRAVLJANJE GLAZBOM Da
REPRODUKCIJA GLAZBE Da
POHRANA GLAZBE Do 2000 pjesama
PRONAĐI MOJ TELEFON Da
FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT" Da
UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROM Da
KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
UPARUJE SE S APLIKACIJOM GARMIN GOLF Da
KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECTMOBILE Da
STOCKS Da
GARMIN PAY™ Da

Funkcije za sigurnost i praćenje

LIVETRACK Da
GROUP LIVETRACK Da
DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENU Da
PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTI Da
INCIDENT DETECTION ALERT ON PHONE FOR WEARABLES Da
POMOĆ Da

Taktičke funkcije

DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATE Da

Funkcije za pra?enje aktivnosti

BROJAČ KORAKA Da
TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI) Da
AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU) Da
IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJA Da
BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELI Da
PRIJEĐENA UDALJENOST Da
MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA Da
TRUEUP™ Da
MOVE IQ™ Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)

Oprema za fitness/teretanu

AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA Da
DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Vježbe snage, HIIT, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates, joga
VJEŽBE SNAGE Da
HIIT TRENINZI Da
JOGA VJEŽBE Da
PILATES VJEŽBE Da
ZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJA Da

Funkcije za trening, planiranje i analizu

ZONE PULSA Da
UPOZORENJA ZA PULS Da
KALORIJE NA TEMELJU PULSA Da
POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA Da
POSTOTAK REZERVE PULSA Da
VRIJEME OPORAVKA Da
AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULS Da
BRZI PREGLED UTRKE / WIDGET Da
STATUS VARIJABILNOSTI PULSA Da
SPREMNOST ZA TRENIRANJE Da
TEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA) da (s kompatibilnim dodacima)
HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+SENZORA NA UPARENE UREĐAJE) Da
BROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
GPS BRZINA I UDALJENOST Da
PRILAGODLJIVI ZASLON(I) Da
PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI Da
AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE) Da
INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA) Da
NAPREDNO VJEŽBANJE Da
PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA Da
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE POSTAVKE BATERIJE TIJEKOM AKTIVNOSTI Da
HRM RUNNING PACE AND DISTANCE Da
AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA) Da
RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE Da
MJERAČI ODMORA Da
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMA Da
AKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINU Da
VO2 MAX (TRČANJE) Da
MAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE) Da
IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU Da
STATUS TRENIRANJA poboljšano
OPTEREĆENJE TRENIRANJA Da
FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJA Da
EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJA Da
EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJA Da
PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA) Da
POBOLJŠANO VRIJEME OPORAVKA Da
PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA poboljšano
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA Da
ZVUČNI ODZIVNICI Da
VRIJEME ZAVRŠETKA Da
VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM) Da
VIRTUAL RACER™ Da
AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA) Da
VIŠE SPORTOVA Da
VODIČ KROZ STAZE Da
SEGMENTI (LIVE, GARMIN) Da
STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI) Da
STVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM) Da
TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTI Da
ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM Da
TIPKE PREČACA Da
AUTOMATSKO POMICANJE Da
POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU Da
PHYSIO TRUEUP Da

Funkcije za tr?anje

DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE Trčanje, trčanje na atletskoj stazi, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, terensko trčanje, virtualno trčanje, ultra trčanje
VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-A Da
DINAMIKA TRČANJA da (s kompatibilnim dodacima)
VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE da (s kompatibilnim dodacima)
VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS VREMENA DODIRA S TLOM da (s kompatibilnim dodacima)
DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU) da (s kompatibilnim dodacima)
KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU) Da
RUNNING POWER da (s kompatibilnim dodacima)
GRADE-ADJUSTED PACE Da
STANJE PERFORMANSI Da
LAKTATNI PRAG da (s kompatibilnim dodacima)
PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPO Da
VJEŽBANJE TRČANJA Da
TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPON Da
PREDVIĐANJE UTRKE Da
SENZOR BRZINE/KADENCE Da
RUN/WALK/STAND DETECTION Da

Funkcije za golf

42.000 PRETHODNO UČITANIH TERENA U CIJELOM SVIJETU Da
UDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA) Da
UDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVA Da
IZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU) Automatski
DIGITALNI REZULTATI da
PRILAGOĐENI CILJEVI Da
PRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY) Da
GARMIN AUTOSHOT™ Da
POTPUNA VEKTORSKA KARTA Da
AUTOMATSKO COURSEVIEW AŽURIRANJE Da
RUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICE Da
OPASNOSTI I CILJEVI TERENA Da
SMJER PREMA ZASTAVICI Da
IGRAJ STVARNU UDALJENOST Da
ODREĐIVANJE CILJA DODIROM (DODIRNITE CILJ NA ZASLONU KAKO BISTE VIDJELI UDALJENOST DO TE TOČKE) Da
PRAĆENJE HENDIKEPA Da
MJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARA Da
PODRŽAVA AUTOMATSKO PRAĆENJE PALICA (POTREBNA JE DODATNA OPREMA) Da
BRZINA I SMJER VJETRA (ZAHTIJEVA POVEZIVANJE S GOLF APLIKACIJOM) Da
VIRTUAL CADDIE Da
DOZVOLJEN U GOLF TURNIRIMA Da
KONTURE GREENA (UZ ČLANSTVO U APLIKACIJI GARMIN GOLF) Da

Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOM Planinarenje, dvoransko penjanje, bouldering, penjanje, brdski biciklizam, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje, vožnja kajakom, surfanje, kiteboarding, jedrenje na dasci, krplje, pustolovna utrka, jahanje konja, Jumpmaster, tenis, pickleball, taktičke aktivnosti
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE Da
TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENU Da
NATRAG NA POČETAK Da
TRACBACK® Da
NAČIN RADA ULTRATRAC Da
NAČIN RADA "OKO MENE" Da
REFERENCE POINT Da
NADOLAZI Da
NEXTFORK™ NAVIGATION Da
PROFIL NADMORSKE VISINE Da
UDALJENOST DO ODREDIŠTA Da
INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKA Da
CLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONA Da
VERTIKALNA BRZINA Da
UKUPNI USPON/SILAZAK Da
REST TIMER (ULTRA RUN ONLY) Da
GRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINE Da
PRETHODNO UČITANE TOPOGRAFSKE KARTE Da
PRETHODNO UČITANE KARTE CESTA I STAZA Da
PRETHODNO UČITANE KARTE SKIJALIŠTA Da
PODRŠKA ZA PREUZIMANJE KARATA Da
GPS KOORDINATE Da
SIGHT 'N GO Da
IZRAČUN POVRŠINE da (putem aplikacije Connect IQ™)
KALENDAR LOVA/RIBOLOVA da (putem aplikacije Connect IQ™)
PROJEKCIJA TOČKE Da
INFORMACIJE O SUNCU I MJESECU da (putem aplikacije Connect IQ™)
XEROLOKACIJE Da
GPS AKTIVNOST EKSPEDICIJE Da
PLIMA I OSEKA da (putem aplikacije Connect IQ™)

Funkcije za biciklizam

GARMIN BICIKLISTIČKA KARTA (RUTABILNA BICIKLISTIČKA KARTA ULICA) Da
DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILI Biciklizam, cestovni biciklizam, brdski biciklizam, vožnja po šljunku, vožnja biciklom na posao, duge vožnje biciklom, eBiking, brdski biciklizam, sobni bicikl, ciklokros
UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ) Da
STAZE Da
VODIČ ZA SNAGU Da
TEŽINA I TOK ZA BRDSKI BICIKLIZAM Da
BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE) Da
UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTI Da
FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE) da (s kompatibilnim dodacima)
POWER CURVE AND % FTP WORKOUTS Da
KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMA Da
KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA) Da
NAPREDNA DINAMIKA BICIKLIRANJA Da
KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU) Da
KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG) Da
KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMA Da
PODRŠKA SENZORA BRZINE I KADENCE (SA SENZOROM) Da

 

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu