Cijena

1.679,99 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno
ROK ISPORUKE: 7-10 radnih dana

2-stupanjski EMS-pogon generira “glatku” tranziciju između razina otpora. Dodatno veliki pedalji, postavljeni pod kutom od 2 stupnja prema unutra, osiguravaju izuzetno udoban položaj tijekom treninga.

Srce EMB-600 je EMS sustav. Elektromagnetski otpor može generirati punu opterećenost u manje od 5 sekundi, čineći ovaj bicikl savršenim trenerom za visokointenzivne intervalne treninge.

U kombinaciji s setom inercije od 16 kg, ovaj uređaj isporučuje punih 500 vati. Možete se posvetiti ozbiljnom treningu snage ili izvoditi intervalne vježbe koje pomažu vježbanju i jezgre i cijelog tijela.

Ovaj bicikl ima mehanizam za lako podešavanje visine sjedala i dodatno široko i mekano sjedalo za udobno dugotrajno bicikliranje.

Produžena ručka s Multi-Grip pruža vrlo udoban prijem i različite položaje ruku za ciljano vježbanje jezgre i gornjeg dijela tijela. Ova pozicija omogućava uspravne sprinteve i izdržljivost bez mijenjanja položaja same ručke.

Računalno sučelje nudi širok izbor različitih programa treninga. Dostupno je 32 nivoja otpora, digitalno kontroliranih, a raspon je prikladan i za početnike i za iskusne sportaše. Maksimalna nosivost korisnika iznosi 180 kg.

Na LCD konzoli, 4 korisnika mogu postaviti svoje individualne profile, uključujući dob, spol, težinu i visinu. Ti podaci se zatim koriste za kalibraciju povratnih informacija, kao što su vrijeme, udaljenost, okretaji u minuti, potrošnja kalorija i utrošeni napor (mjereno u vatima).

Konzola nudi 12 prethodno postavljenih programa, bežično praćenje otkucaja srca putem Bluetootha (s opcionalnim prsnim remenom), prilagodljiv korisnički program i 'Constant-Watt' program. Ugrađen je i ventilator sa 2 brzine za hlađenje.

Kompatibilan je s raznim aplikacijama kako bi pružio realnije iskustvo vježbanja. Suradnja s Kinomapom omogućava pristup nekim od najpopularnijih ruta i globalnoj zajednici korisnika usmjerenih na fitness. Ili koristite Kinomap za izradu vlastite rute pomoću podataka Google karte, uključujući nagib i padinu.

Specifikacije:

Karakteristike Opis
Broj profila vježbanja 12
Watt program 10 - 500 Watt
My Zone HR programiranje
Otpor 32
Podesiva pozicija sjedala
EMS kočioni sustav
Senzori za puls
Korisnički profil
Korisnička memorija 4
Vrijeme
Brzina
Udaljenost
Vrt./min
Kalorije
Najveća omeđena težina korisnika 180 kg
Kotač letjelice 16 kg
Dimenzije (D x Š x V) 120 x 58 x 153 cm
Težina 73 kg
Certifikacija CE/EN 957 razred SA
Kotačići za prijevoz
Pogonski sustav Poli V-remena
Bežični prijenos HR-a
Bitgym
Kinomap
Vescape aplikacija za fitnes
Bluetooth 4.0 kompatibilno

 

Priručnik:

EMB-600 Bike User Manual Download (6.31 MB)

 

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu