Cijena

Prilika
37,99 €
U cijene je uključen PDV
Bulgarian Tribulus, 90 kapsula

Bulgarian Tribulus, 90 kapsula

Beta Glucan, 90 kapsula

Beta Glucan, 90 kapsula

Bulgarian Tribulus, 90 kapsula

Leovital Bulgarian Tribulus jedinstven je po svom sastavu, a upravo su ga iz tog razloga prepoznali brojni sportaši i osobe iz fitness svijeta. Svatko tko redovito i naporno trenira treba hranjive tvari koje ne može u dovoljnim količinama uvijek dobiti samo hranom, a korisne su za povećanje željenog učinka. 

Kvaliteta je u Leovital proizvodima uvijek prioritet. Visokokvalitetni biljni proizvod poput ovoga postiže se sušenjem i skladištenjem prema svim tehnološkim zahtjevima kako bi se osigurala maksimalna očuvanost njezinih aktivnih tvari. Ključni sastojak ovog dodatka prehrani je ekstrakt biljke Tribulus terrestris podrijetlom iz Bugarske čija je vrhunska kvaliteta osigurala visoki udio saponina, što čini Leovital Bulgarian Tribulus do deset puta jačim proizvodom od ostalih na tržištu.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Bulgarian Tribulus, 90 kapsula

Beta Glucan, 90 kapsula

Prirodna potpora imunološkom sustavu!

Leovital Beta Glucan je prirodni beta-D-(1,3)-(1,6) glukan dobiven prirodnim tehnološkim postupkom iz kvasca Saccharomyces cerevisiae. Upravo beta-glukan izoliran iz stijenke kvasca (Saccharomyces cerevisiae) ima znatno jače djelovanje na imunitet od beta-glukana izoliranog iz raznih gljiva. Istraživanja su pokazala da beta-glukan u organizmu aktivira ključne stanice imunološkog sustava i NK-stanice (stanice ubojice), te im omogućuje da djeluju brže u prepoznavanju i uništavanju štetnih patogenih mikroorganizama kojima smo svakodnevno izloženi.

Sjajna kombinacija za sve osobe koje vode aktivan život!

Današnji užurbani način života i silne obaveze, doveli su do toga da često zaboravimo misliti na ono najvažnije – naše zdravlje! Srećom, tu je Beta Glucan koji vam može pomoći da spriječite ozbiljne bolesti i tegobe, poput gripe i drugih virusnih infekcija. Proizvod koji su osmislili Leovital stučnjaci i farmaceuti sadrži visoku dozu od 500 mg Beta glucana koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Najsnažniji aktivator imuniteta!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Beta Glucan, 90 kapsula

Pakiranje:

Bulgarian Tribulus, 90 kapsula + Beta Glucan, 90 kapsula GRATIS

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu