BOSU

Ono što je započelo lansiranjem jednog od najinovativnijih proizvoda koje je fitness industrija ikad vidjela, pokazalo se da je samo početak putovanja koje se nastavlja širiti, oblikovati i definirati funkcionalni trening.

Izum Davida Wecka, BOSU® Balance Trainer debitirao je 2000. godine i brzo postao jedan od najuspješnijih proizvoda za kondicijski trening na svijetu. Izvorno je naziv "BOSU" bio kratica za "Both Sides Up". To je značilo da se BOSU® Balance Trainer može koristiti s bilo koje strane, kupole ili platforme. Danas se pojam "BOSU" razvio izvan proizvoda i sada znači " Obje strane iskorištene", pažljiv pristup vježbanju koji je korak dalje od tradicionalnog treninga.

BOSU® proizvodi poznati su u cijeloj industriji po balansu treninga, povećanju fleksibilnosti i isporuci ubojitih kardio treninga. Imaju neviđenu reputaciju u izgradnji snage i poboljšanju vještina u sportu.

BOSU® trening  osigurava da kada stanete na BOSU® Balance Trainer ili se pomaknete s BOSU® Ballast® Ball, dobijete sve što ste ikada željeli od alata za trening. Čak i više od toga, dobivate inteligentnu metodu treninga koja nadilazi bilo koju fitness opremu.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu