Konopljin protein, 300 g + Chia sjemenke, 750 g GRATIS

Konopljin protein, 300 g + Chia sjemenke, 750 g GRATIS

Regularna cijena: 164,99kn 115,00kn

Konopljin protein, 300 g + Chia sjemenke, 750 g GRATIS

Konopljin protein u prahu, 300 g

Konoplja je jedna od prirodnih najsvestranijih biljaka, sa sjemenom koja je izvor bjelančevina, aminokiselina i omega masti. Uzgaja se iz uljem bogatog sjemena, koji su hladno prešani i lagano samljeveni da se dobije fini prah sa prirodnim okusom poput oraha.

Nakon žetve, cijelo sjeme konoplje se očistiti i suši prije prolaska kroz detektore metala i kamena. Sjemenke su tada hladno prešane, u procesu koji od konoplje stvara „tortu“ i ulje konoplje. Ulje konoplje nije izgubljeno, postaje zdravo ulje ali „torta“ se koristi za proizvodnju konopljinog proteina u prahu. Konopljina „torta“ je oborena procesom mljevenja prije prolaska kroz posebno dizajnirano sito koje izolira vlakana konoplje. Jednom kada je završeno ovo prašak se stavi u pakiranje koje se hermetički zatvara. Konoplje u prahu je sirova, tijekom obrade se koriste samo hladne i mehaničke metode, čime se sprječava izlaganje toplini i na taj način spriječava oštećenje esencijalnih masnih kiseline.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Konopljin protein u prahu, 300 g

Chia sjemenke, 300 g

Chia je zeljasta biljka, porijeklom iz južnog Meksika. Uzgaja se u Južnoj Americi, gdje se robusne biljke uzgajaju već tisućama godina, a nekad je bila sastavni dio dijeta Azteka i Maja. Chia sjemenke su snažni svežnjevi energije s velikim dozama omega 3, vlakana i proteina.

Chia sjemenke imaju visoku koncentraciju omega-3, a naročito su izvrstan izvor alfa linolenske kiseline, koja je oblik esencijalne masne kiseline. Omega-3 masne kiseline pomažu u zaštiti tijela, štite od bolesti srca i reguliraju ravnotežu kolesterola u krvi. Znanstvenici preporučuju konzumiranje omega-6 i omega 3 u omjeru od oko 3:1, ali mnogi od nas konzumiraju previše omega-6, a premalo omega-3. U usporedbi sa nekim drugim izvorima omega-3, chia sjemenke ne sadrže štetne tvari koje se mogu naći npr u ribi (kao što je živa i dioksinom) ili anti-prehrambene spojeve koji se nalaze u lanenom ulju.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Chia sjemenke, 300 g

Pakiranje:

Naturya Konopljin protein u prahu, 300 g + Chia sjemenke, 300 g GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro