Cijena

430,00kn 250,00kn Štediš 180,00kn
-41%
U cijene je uključen PDV
Beta Glucan, 90 kapsula

Beta Glucan, 90 kapsula

Immunity+ NAC 1000, 60 kapsula

Immunity+ NAC 1000, 60 kapsula

Beta Glucan, 90 kapsula

Prirodna potpora imunološkom sustavu!

Leovital Beta Glucan je prirodni beta-D-(1,3)-(1,6) glukan dobiven prirodnim tehnološkim postupkom iz kvasca Saccharomyces cerevisiae. Upravo beta-glukan izoliran iz stijenke kvasca (Saccharomyces cerevisiae) ima znatno jače djelovanje na imunitet od beta-glukana izoliranog iz raznih gljiva. Istraživanja su pokazala da beta-glukan u organizmu aktivira ključne stanice imunološkog sustava i NK-stanice (stanice ubojice), te im omogućuje da djeluju brže u prepoznavanju i uništavanju štetnih patogenih mikroorganizama kojima smo svakodnevno izloženi.

Sjajna kombinacija za sve osobe koje vode aktivan život!

Današnji užurbani način života i silne obaveze, doveli su do toga da često zaboravimo misliti na ono najvažnije – naše zdravlje! Srećom, tu je Beta Glucan koji vam može pomoći da spriječite ozbiljne bolesti i tegobe, poput gripe i drugih virusnih infekcija. Proizvod koji su osmislili Leovital stučnjaci i farmaceuti sadrži visoku dozu od 500 mg Beta glucana koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Najsnažniji aktivator imuniteta!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Beta Glucan, 90 kapsula

Immunity+ NAC 1000, 60 kapsula

Savršen dodatak koji će ti pomoći povećati razinu energije!

Trenutno jedini proizvod na tržištu s ovom formulom (N-Acetilcistein 2000 mg + Selen 40 mcg + Mangan 100 mcg) ne-esencijalne aminokiseline cisteina, ona sadrži sumpor i u našem tijelu zadužena je za stvaranje i obnavljanje glutationa kojem je glavna uloga sinteza proteina. NAC formula sadrži dva minerala u tragovima, to su mangan i selen, oni olakšavaju proizvodnju nekoliko važnih enzima. Mangan je bitan faktor u raznim biokemijskim reakcijama, dok selen  podržava proizvodnju glutationa u našem tijelu koji poboljšava rad imunološkog sustava.

Kapsule za zaštitu i održavanje staničnog zdravlja

NAC ima sposobnost poboljšanja energetskog kapaciteta srčanog sustava, može smanjiti oksidativno oštećenje vašeg srca, što smanjuje rizik od srčanih bolesti, također poboljšava staničnu razinu energije, uz to ima i sposobnost pomoći kao podrška zdravom mozgu i neuronskim tkivima.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Immunity+ NAC 1000, 60 kapsula

Pakiranje:

Beta Glucan, 90 kapsula + Immunity+ NAC 1000, 60 kapsula GRATIS

 

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu