Dinamični osobni treninzi

Započnite dinamični osobni trening s vašeg zgloba, završite s vođenjem na ekranu svakim vašim pokretom i rutinom na osnovi vaših povratnih informacija.

Pohranjuje i reproducira glazbu

S Fitbit Ionicom

Ugrađeni GPS

Ugrađeni GPS s GLONASS-om omogućava vam da vidite tempo, udaljenost i ostale statistike na zaslonu dok istovremeno bilježi uspon, dijeli vremena i prikazuje rutu na karti.


PurePulse otkucaji srca

Koristite PurePulse stalno mjerenje otkucaja srca za bolje praćenje potrošnje kalorija, optimiziranje intenziteta za vrijeme vježbanja i za mjerenje vašeg zdravlje i forme kroz vrijeme.

Multi-Sport & SmartTrack

Koristite modove za trčanje, vožnju bicikla, kao i druge za praćenje određenih tipova vježbi uz prikaz podataka u stvarnom vremenu na zaslonu ili se možete pouzdati u SmartTrack koji će automatski zabilježiti sve vaše vježbe. Nosite vaš Fitbit ionic dok ste u bazenu ili na kiši i koristite ga za praćenje vježbi plivanja (za praćenje krugova, trajanje treninga plivanja ili potrošene kalorije). 

Besprijekorno pametno iskustvo

Fitbit ionic nudi besprijekorno iskustvo najboljeg pametnog sata s mnoštvo mogućnosti, obavijesti, pristupa omiljenim aplikacijama, glazbi s uređaja i ugrađenom mogućnošću plaćanja.

Višednevno trajanje baterije

Dan traje 24 sata. Baterija vašeg sata bi trebala također. S baterijom koja traje više od 4 dana Fitbit Ionic prati vaš život tijekom jutra, večeri, odnosno cijelog dana.


Fitbit Health & Fitness aplikacija

Budite aktivni uz cjelodnevno praćenje

Svakog dana pratite broj koraka, udaljenost, potrošene kalorije i aktivne minute. Postavite si tjedne ciljeve u vježbanju, automatski ih pratite i koristite pojednostavljene zone srčanog ritma kako bi razumjeli koliko naporno vježbate. Skupne rezultate vaših vježbi provjerite u Fitbit aplikaciji i pratite kako vježbanje ima utjecaj na vaš srčani ritam u mirovanju.

Vježbajte više uz vođeni trening

Vježbajte bilo kada, bilo gdje uz Fitbit trenera na vašem telefonu, tabletu ili računalu. Fitbit trener pruža vam personalizirani trening bilo gdje, bilo kada. Vježbe prikazane korak po korak posebno su skrojene za vas i vaš napredak u vježbanju, a vaša rutina će se prilagoditi i napredovati što znači da ćete uvijek vježbati na idealnoj razini. 

Spavajte bolje uz profesionalne uvide

Automatski pratite koliko dugo i dobro spavate, postavite ciljeve za spavanje i podsjetnike za odlazak u krevet kako bi stekli dobre navike i probudili se mirno uz tihi alarm. S praćenjem srčanog ritma mjerite koliko vremena provedete u laganom, dubokom i REM snu kako bi razumjeli način na koji spavate i uz savjete poboljšali svoj san.

Ostanite inspirirani s prijateljima i izazovima

Ostanite motivirani natječući se s prijateljima i obitelji u Fitbit izazovima. Fitbit Adventures nudi vam virtualno iskustvo kojim ćete lakše dostići svoje ciljeve u fitnessu. Slavite svoja postignuća uz Fitbit bedževe i dijelite svoje najbolje rezultate.

 

FitbIt Flex 2

FitbIt Alta

FitbIt Alta HR

FitbIt Charge 2

FitbIt Versa

FitbIt Ionic

Cjelodnevno praćenje aktivnosti, koraka, udaljenosti, potrošenih kalorija i sna
Funkcionira s Android, iPhone, Windows uređajima, trajanje baterije više od 4 dana
Do 7 dana
Podsjetnici za pozive i poruke, tihi alarm i podsjetnici za kretanje
PurePulse otkucaji srca
Faze sna (lagani, duboki, REM)
Ugrađeni GPS
Povezani GPS
Povezani GPS
Aplikacije za vremensku prognozu i više
Pohranjuje i reproducira glazbu
Dinamični osobni trener
Vodootporan do 50m