Cijena

449,98kn 249,99kn Štediš 199,99kn
-44%
U cijene je uključen PDV
AminoRage, 500 g

AminoRage, 500 g

Izaberite okus
Defender, 500 g

Defender, 500 g

AminoRage, 250 g

AminoRage je najnovija, precizna, premium mješavina aminokiselina koje se sastoji od 2:1:1 omjera razgranatog lanca aminokiselina (BCAA-a), glutamina, citrulin malata, kreatina i vitamina B6 koji će vam dati potrebnu energiju i time podignuti vaš trening na veći nivo, uz istovremeno poticanje bržeg oporavka.

Napredne komponente u AminoRage-u znanstveno su spojene kako bi potpomogle brzini oporavka i povećanju proizvodnje ATP-a, kao i  mišićni PUMP i povećanje mišićnih vlakana.

Poboljšava sintezu proteina, jača imunološki sustav i potiče bolju probavu. Preporučena dnevna doza Vitamina B6 i zlatni omjer L-leucina, L-izoleucina, L-valina, L-glutamina, kreatina i citrulin malata će stimulirati ogroman porast mišićne mase i snage, te povećanje energije i oporavka.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: AminoRage, 250 g

Defender, 500 g

Defender – mišićni oklop

Glutamin je uvjetno esencijalna aminokiselina jer organizam u stanjima bolesti i fizičkog stresa, nije u stanju sintetizirati dovoljne količine glutamina te su tada potrebni vanjski izvori ove aminokiseline. Suplementacija glutaminom od velike je važnosti za sportaše koji su stalno izloženi stresu jer im pomaže u očuvanju mišića. Glutamin može spriječiti gubitak mišićne mase, štoviše, može povećati sintezu proteina u organizmu.

Sci-Muscle Defender™ - Glutamin peptidi su poznati kao najbolja biološki dostupna vrsta glutamina te da se apsorbiraju skoro duplo brže od istih količina slobodnog L-glutamina. Probavni sustav ima sistem prenošenja koji omogućuje bolju apsorpciju i iskoristivost peptida nego slobodne forme aminokiselina kao što je L-glutamin.

Glutaminski peptidi su odgovor onome što znanstvenici zovu glutaminskim paradoksom. Glutamin ima mnoštvo pozitivnih efekata, ali paradoks je u tome da velika većina unesenog L-glutamina u slobodnoj formi zapravo ne završi u krvotoku nego u mišićnom tkivu. Sa što više glutamniskih peptida povećava se brzina apsorpcije kao i vjerojatnost pozitivnih rezultata te na taj način glutaminski paradoks može biti riješen.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Defender, 500 g

Pakiranje:

AminoRage, 500 g + Defender, 500 g GRATIS

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu