Cijena

409,98kn 279,99kn Štediš 129,99kn
-31%
U cijene je uključen PDV
Alpha Dualcaps, 120 kapsula

Alpha Dualcaps, 120 kapsula

MCT Oil, 120 kapsula

MCT Oil, 120 kapsula

Alpha Dualcaps, 120 kapsula

Dovedi organizam u ravnotežu!

Vitamini i minerali trebali bi biti sastavni dio svačije svakodnevice. Ali zbog sve lošijih prehrambene navika, te nedovoljnog unosa makroi mikronutrijenata, dolazi do nepravilnog rad metabolizma i pada imuniteta. I upravo zbog toga nam je nužan vitaminsko – mineralni režim koji nas neće „ostaviti na cjedilu“.

Vitaminsko - mineralna podrška!

Zbog pažljivo biranih sastojaka kontroliranog porijekla formula Leovital Alpha Dualcaps osiguravaja optimalnu nadopunu prehrane i omogućava bolju apsorpciju hrane. Alpha Dualcaps osigurava adekvatni unos esencijalnih nutrijenata potrebnih za održavanje imuniteta i općeg zdravstvenog stanja.

Leovital Alpha Dualcaps je vitaminsko mineralna formula za sve osobe sa povećanim potrebama, posebno namijenjena tjelesno aktivnim osobama poput profesionalnih i rekreativnih sportaša, tako i osobama užurbanog i napornog dnevnog ritma, osobama koje rade naporne mentalne i fizičke poslove, studentima, te svima koji žele pružiti kvalitetnu podršku zdravlju svog organizma!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Alpha Dualcaps, 120 kapsula

MCT Oil, 120 kapsula

Ključ za ekstra energiju i bolji fat-burning

MCT je kratica za trigliceride srednjeg lanca, za razliku od triglicerida dugog lanca (LCT) koje najčešće pronalazimo u hrani. Njihova prednost je ta što se apsorbiraju direktno kroz jetru, što znači da služe kao bolji i brži izvor energije za tijelo. Također, neka su istraživanja pokazala da se konzumacijom MCT ulja uz obrok povećava broj potrošenih kalorija termogenezom.

Zbog toga su stručnjaci iz Leovital laboratorija razvili Leovital MCT Oil koji sadrži omjere od 70 % C8 masnih kiselina i 30 % C10 masnih kiselina.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: MCT Oil, 120 kapsula

Pakiranje:

Alpha Dualcaps, 120 kapsula + MCT Oil, 120 kapsula GRATIS

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu