Tribulex Xtreme, 90 kapsula

Tribulex Xtreme, 90 kapsula
Cijena: 270,00kn

Tribulex Xtreme, 90 kapsula

TRIBULEX XTREME je najnovije i najsnažnije dostignuće među proizvodima za poticanje proizvodnje muškog spolnog hormona (testosterona). Sadrži visoko kvalitetne ekstrakte najveće potentnosti poput: Tribulus terrestris, Avena Sativa, Horny Goat Weed, Maca i Gynostemma Pentaphyllum, koji ga čine njasnažnijom formulom za podizanje testosterona na tržištu.

Ovaj biljni kompleks ima višestruke stimulativne efekte na reproduktivne funkcije. Pomaže Vam u ostvarenju vrhunske performanse snage i izdržljivosti, pozitivne ravnotežu dušika te pojačane sintezu proteina. Kada je kombiniran sa efektivnim treningom i pravilnom prehranom- Tribulex Xtreme daje ekstremne rezultate dosad nezabilježene kod ostalih proizvoda..

Tribulus terrestris

Tribulus Terrestris je biljka koja se već stoljećima koristi za povećanje fertileteta i pomlađivanju tijela. Studije su pokazale kako biljka povećava libido, poboljšava i produžuje ejakulaciju, izradu spermatozoida te povećava aktivnost i količinu spermatozoida. Povećava uzdizajući učinak testosterona kroz povećanje lutenizirajućeg hormona (LH). LH je odgovoran za upućivanje vašeg tijela na proizvodnju testosterone. Povećavanjem razine testosterona u tijelu povećavaju se anaboličke funkcije (izgradnja mišića) te snaga mišića.

Avena Sativa

Avena Sativa pomaže povećanju razine lutenizirajućeg hormona i testosterona. Kad god tijelo proizvodi endogeni testosteron ili testosteron putem prohormonske konverzije dio tog testosterona dijelovi ostaju vezani i nevezani. Avena Sativa se smatra da ima jedinstvenu sposobnost da pomogne povećanju nevezanog ili slobodnog testosterona. Nevezani testosteron je dio testosterona koji vrši anaboličke i androgene funkcije. Vezani testosteroni se sastoje od spolnih hormona vezujućeg globulina (SHBG) i albumina, koji čine većinu cirkulirajućih testosterona.

Horny Goat Weed

Horny Goat Weed (epidemium) je biljka uzgajana u Aziji i Mediteranskom području, koristi se već stoljećima u sportske te medicinske svrhe kao sredstvo za povećanje libida i potencije. Studije su pokazale kako pridonosi snižavanju razine kortizola (hormona stresa).Visoke razine kortizola uzrokovanog stresom pogoršavaju libido te djeluju negativno na volju i opće stanje. Horny Goat Weed smatra se najboljim prirodnim aktivatorom libida i seksulane želje, kako za muškarce, tako i za žene. Osim jačanja seksualne želje dokazano poboljšava i cirkulaciju, umanjuje umor te poboljšava proizvodnju sperme.

Maca Root

Tradicionalno uzgajana u andskim prostorima na visinama preko 3500 m zbog svojih svojstva kao izvor energije snage  i plodnosti. Poznata je i pod nazivom „Peruanski ginseng“. Zbog njezinih prirodnih i snažnih svojstava koristi se kod erektilne disfunkcije.

Gynostemma Pentaphyllum

Također poznat kao jiaogulan je moćan spoj nezaobilazan za svakog ozbiljnog sportaša. Uz glavne sastojke sadrži i mnoge esencijalne aminokiseline, vitamine i minerale, uključujući selen, magnezij, cink, kalcij, željezo, kalij, mangan, fosfor, itd. Gynostemma Penthaphyllum je adaptogen, to znači da je prirodni biljni proizvod namijenjen  za povećanje otpornosti tijela na stres, traume, tjeskobu i umor.Vraćanje homeostaze nakon napornih treninga ovim korisnim antioksidantom, imunološko modulirajućim sastojkom, zaštitnikom kardiovaskularnog sustava te anti-thrombic i anti-ageing proizvodom, ključ je za postzanje potpune efektivnosti treninga.

Preporučena upotreba: Kao dodatak prehrani uzeti 2 kapsule dva puta dnevno na prazan želudac sa dosta vode.

Sastav:

Tribulex Xtreme sastav

Pakiranje:

90 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro