Next level Creatine, 300 g

Next level Creatine, 300 g
Cijena: 110,00kn
 • WEBSHOP
  Raspoloživo, isporuka odmah
  SPLIT
  Količine ograničene
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Količine ograničene
  VARAŽDIN
  Količine ograničene
  WEST GATE
  Količine ograničene
  ZADAR
  Količine ograničene
  ARENA
  Raspoloživo
  RIJEKA
  Raspoloživo
  CENTAR ZG
  Količine ograničene
  OZALJSKA ZG
  Količine ograničene
  CC EAST
  Raspoloživo

Next level Creatine, 300 g

 • povećava tjelesne performanse 
 • povećava eksplozivnost 
 • next level creatine 

U sportovima koji od sportaša dominantno iziskuju snagu i izdržljivost, kreatin se koristi kao jedan od neophodnih suplemenata koji omogućuje brže obnavljanje ATP-a, osnovnog energetskog potencijala u organizmu. Njegovim 
korištenjem poboljšava se učinkovitost treninga jer omogućava povećanjem nivoa energije i ubrzava njen ponovni nastanak u periodu kratkih odmora. NLC je napravljen od čistog mikroniziranog kreatina i stoga je najkvalitetniji 
kreatin monhidrat danas dostupan na tržištu. Zbog mikroniziranih čestica, kreatin se bolje apsorbira te se na taj način može maksimalno iskoristiti potencijal koji kreatin nudi. 

Upotrebljava se u različitim sportskim disciplinama, međutim kult status je postigao u fintessu i bodybuildingu. niti jedan drugi dodatak prehrani ne doprinosi toliko mnogo na snazi i rastu mase u toliko kratkom vremenu. 

Što je više kreatina sakupljeno u muskulaturi toliko brže se može ponovno izgraditi ATP – osnovni energetski potencijal. Na taj način se značajno povećava mišićna stanica. Povećava se snaga i sposobnost podizanja. Pored 
toga dolazi i još jedna pozitivna posljedica a to je da stanice koje imaju više vode u sebi automatski uskladištavaju više proteina. Što bi onda značilo da ćemo imati i više mišića ako se hranimo bogatom proteinskom hranom.

Zašto biste trebali odabrati baš MVP-ov Next Level Creatine? 

MVP koristi samo 200 najfinijih kreatinskih mreža na raspolaganju koje daju najveću efikasnost u preuzimanju i zasićenju kreatinom u mišićnim stanicama. Mikronizacija ima mnogo stupnjeva, a mi vam dajemo, bez troškova, 
najbolji i najviši stupanj koji novac može kupiti. Vidite i osjetite razliku. Krenite na slijedeći napredni stupanj s MVP-em. 

S kreatinom iz NEXT LEVEL CREATINE-a povisujete tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta! 

Napomena: Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina. Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Sastav:

Next level Creatine

Pakiranja:

300

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro

Slični artikli