Next level Creatine, 300 g

Next level Creatine, 300 g
Cijena: 110,00kn
 • WEBSHOP
  Neraspoloživo
  Obavijesti me o raspoloživosti
  SPLIT
  Neraspoloživo
  VELESAJAM
  Neraspoloživo
  OSIJEK
  Neraspoloživo
  VARAŽDIN
  Neraspoloživo
  WEST GATE
  Neraspoloživo
  ZADAR
  Neraspoloživo
  ARENA
  Neraspoloživo
  RIJEKA
  Neraspoloživo
  CENTAR ZG
  Neraspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Neraspoloživo

Next level Creatine, 300 g

 • povećava tjelesne performanse 
 • povećava eksplozivnost 
 • next level creatine 

U sportovima koji od sportaša dominantno iziskuju snagu i izdržljivost, kreatin se koristi kao jedan od neophodnih suplemenata koji omogućuje brže obnavljanje ATP-a, osnovnog energetskog potencijala u organizmu. Njegovim korištenjem poboljšava se učinkovitost treninga jer omogućava povećanjem nivoa energije i ubrzava njen ponovni nastanak u periodu kratkih odmora. NLC je napravljen od čistog mikroniziranog kreatina i stoga je najkvalitetniji kreatin monhidrat danas dostupan na tržištu. Zbog mikroniziranih čestica, kreatin se bolje apsorbira te se na taj način može maksimalno iskoristiti potencijal koji kreatin nudi. 
Upotrebljava se u različitim sportskim disciplinama, međutim kult status je postigao u fintessu i bodybuildingu. Niti jedan drugi dodatak prehrani ne doprinosi toliko mnogo na snazi i rastu mase u toliko kratkom vremenu. 
Što je više kreatina sakupljeno u muskulaturi toliko brže se može ponovno izgraditi ATP – osnovni energetski potencijal. Na taj način se značajno povećava mišićna stanica. Povećava se snaga i sposobnost podizanja. Pored toga dolazi i još jedna pozitivna posljedica a to je da stanice koje imaju više vode u sebi automatski uskladištavaju više proteina. Što bi onda značilo da ćemo imati i više mišića ako se hranimo bogatom proteinskom hranom.

Zašto biste trebali odabrati baš MVP-ov Next Level Creatine? 
MVP koristi samo 200 najfinijih kreatinskih mreža na raspolaganju koje daju najveću efikasnost u preuzimanju i zasićenju kreatinom u mišićnim stanicama. Mikronizacija ima mnogo stupnjeva, a mi vam dajemo, bez troškova, 
najbolji i najviši stupanj koji novac može kupiti. Vidite i osjetite razliku. Krenite na slijedeći napredni stupanj s MVP-om. 

S kreatinom iz NEXT LEVEL CREATINE-a povisujete tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta! 

Napomena: Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina. Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanje vode u mišićima.

 

Sastav:

\"creatine\"

Pakiranja:

300g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro

Slični artikli